günaydın tuubiiikk bugün erkenciler yok nan nerdelerseee
ya şu muredaynan nehirin aldığı ana kucağı vardı ya o hankısıydı ve ne kaadı acaba yaa gelseler de bi sorsam arkadaşlarıma aldırcam da :jeyyar:
canikom nehir komuş resmini bak benimkide aynısı chicco dreams ana kucağı 130 lira aldımdı bendee zemuszemus
ewet şekerim balerin gibi karıyım benn
manda gölü balesinin baş baleriniydimm :roflol:
kaşıntın war demek heee :jeyyar:
aboww balerinsin haa :1shok: bende aynen öle didimdiii kaydirigubbakcemile3
günaydın adamım
hade iisin nan bi iki parçada olsa kakaladın nan millete sositososito
yaa dün bi arkadaş geldi aman dibim duştu evlendi ABD'ye gitti bu taa mı bebişi oldu ay bi görsen orda adetmiş nası bi adetse konu komşu eş dost arkadaş hamile bayan için toplanularmış herrrbişilerini almak için para toplarlarmış imc usulu hesabı heral
ay kız dioki herşeyden iki tane olduydu pi sepet bi beşik çift oto koltukları anam say say manyak etti beni ekstradan para virmişler bide bebek doğunca bebek görmeyede gelmişler nan ben bohçamı topluyom amerikaya didiom olummmdelikafadulden

taaam olum çok pis gazlandım bütün arkadaşlarımı siliyom olum kimsede tık yok nan adiler insan yarım ağız olsa bişiler der demi nan :dilcikar:
doğumdan sora pazardan don alır gelir görmeye artık hıhh :mymeka: yapmıyom nan ben bebek şekeri falan mok yesinler :roflol::roflol::roflol:
bi tek çeyrek takanlara bi güzellik yapazaaam :roflol::roflol::roflol:
delikafadulden kız benim burdaki arkadaslar habire alıydaa izmir tayfasından heç ses yok :mymeka:
kızlar yaa birşey sorcam ayıp olcek ama ben kan hapına başladım ya bir haftadır yaklaşık bir haftadırda büyük tuvalete çıktıgımda rengi çok koyu çıkıyor sanki birşey zehirlemiş gibi bazen zift gibim rengi tırstım nan kan hapındanmı oluyor bu.ilk defa dün komşuma sordum tecrübelidir diye kan kapı yapıyormuş böyle hatta bebklere verdiklerindede öyle oluyormuş ama...
aynen anacım bende öle yaavvv:kedi:
hee sizin ora karuşukk
falla bizim burda öle mevlüt işinden annayan yok arkadaşlarım gelir zaten bi ondan yapmıcam
şeker de yapmıcadım emmeee acep çeyrek takanlara verem diye yapsemmiki :roflol:
iki kişi gelirmiş birine verirmişim çeyrek taktı diye diğğerine sakız :roflol: :roflol:
:roflol::roflol: hee öle yapta annasın hatasının büyüklüğünüü :roflol:
ayyy valla haa aman zaten bu karı milleti evlenince bi ar damarı çatliy onu biliyodumda hamile kalınca da eice herşey gidiymiş bunu da annamış olduk nan :roflol:
:roflol:sırnaşık şey
off sorma yaaaa şimdi bile çıkmam lazım benim aslındaaa offfffffff
o değil benim bugün doktor randevumda varr 4tee bide ordan bi yere oturmaya çağırıyolar sabahtan beri50 kere aradılar illa gel diyeee
çok koşuşturmacalı bi güün olcaakkk
sen bakırköye gidicen mi hacııı
bugun yolsun haa nann :mymeka::mymeka:
slm güzeller ben geldim sabah enesimi dr.a götürdük sabahtan beri kusması vardı ishal başlangıcıymış bu aralar çok salgın var yaaaa
itekiim geçmiş olsun cnmmm opuyorumnanaktan
kızlarrrr ben kaçıyom nan egeme ciciş bakmaya didiom akşama anca dönerün heralll![]()
anaaaam kıyamadım nan sana beeeenn :kedi::kedi: yorulmayasın heee :kedi::kedi:
sağlık ocağına gittim tansyonum büyük 8 küçük 5 düşük yani eşim bir şey söylediğind artık kaldıramıyom hemen üzülüyom ve sonuç tansiyon düşüyo
cnm dikkat et kendinee uzan opuyorumnanaktan
edoşum gelmişşş hoşgelmişş kahvaltımı alam geliommmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın herkeseeeeeeeee a.s.opuyorumnanaktan
yaaaaaaaaaaaa ben daha şimdi uyandım ayyyyyyyy -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
gece uyuyamıyom emme sabahta uyanamıym bayılmış yatıyıom haaa mirmirmirmirmirmirmirmir