2009 Kasm Anneleri

günaydın tuubiiikk bugün erkenciler yok nan nerdelerseee
ya şu muredaynan nehirin aldığı ana kucağı vardı ya o hankısıydı ve ne kaadı acaba yaa gelseler de bi sorsam arkadaşlarıma aldırcam da :jeyyar:

canikom nehir komuş resmini bak benimkide aynısı chicco dreams ana kucağı 130 lira aldımdı bendee zemuszemus

ewet şekerim balerin gibi karıyım benn
manda gölü balesinin baş baleriniydimm :roflol:

kaşıntın war demek heee :jeyyar:

aboww balerinsin haa :1shok: bende aynen öle didimdiii kaydirigubbakcemile3

günaydın adamım
hade iisin nan bi iki parçada olsa kakaladın nan millete sositososito
yaa dün bi arkadaş geldi aman dibim duştu evlendi ABD'ye gitti bu taa mı bebişi oldu ay bi görsen orda adetmiş nası bi adetse konu komşu eş dost arkadaş hamile bayan için toplanularmış herrrbişilerini almak için para toplarlarmış imc usulu hesabı heral
ay kız dioki herşeyden iki tane olduydu pi sepet bi beşik çift oto koltukları anam say say manyak etti beni ekstradan para virmişler bide bebek doğunca bebek görmeyede gelmişler nan ben bohçamı topluyom amerikaya didiom olummm kaydirigubbakcemile4delikafadulden

kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 kimse tutmasın beniiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

taaam olum çok pis gazlandım bütün arkadaşlarımı siliyom olum kimsede tık yok nan adiler insan yarım ağız olsa bişiler der demi nan :dilcikar:
doğumdan sora pazardan don alır gelir görmeye artık hıhh :mymeka: yapmıyom nan ben bebek şekeri falan mok yesinler :roflol::roflol::roflol:
bi tek çeyrek takanlara bi güzellik yapazaaam :roflol::roflol::roflol:

delikafadulden kız benim burdaki arkadaslar habire alıydaa izmir tayfasından heç ses yok :mymeka:

kızlar yaa birşey sorcam ayıp olcek ama ben kan hapına başladım ya bir haftadır yaklaşık bir haftadırda büyük tuvalete çıktıgımda rengi çok koyu çıkıyor sanki birşey zehirlemiş gibi bazen zift gibim rengi tırstım nan kan hapındanmı oluyor bu.ilk defa dün komşuma sordum tecrübelidir diye kan kapı yapıyormuş böyle hatta bebklere verdiklerindede öyle oluyormuş ama...

aynen anacım bende öle yaavvv:kedi:

hee sizin ora karuşukk
falla bizim burda öle mevlüt işinden annayan yok arkadaşlarım gelir zaten bi ondan yapmıcam
şeker de yapmıcadım emmeee acep çeyrek takanlara verem diye yapsemmiki :roflol:
iki kişi gelirmiş birine verirmişim çeyrek taktı diye diğğerine sakız :roflol: :roflol:

:roflol::roflol: hee öle yapta annasın hatasının büyüklüğünüü :roflol:

ayyy valla haa aman zaten bu karı milleti evlenince bi ar damarı çatliy onu biliyodumda hamile kalınca da eice herşey gidiymiş bunu da annamış olduk nan :roflol:

:roflol:sırnaşık şey

off sorma yaaaa şimdi bile çıkmam lazım benim aslındaaa offfffffff
o değil benim bugün doktor randevumda varr 4tee bide ordan bi yere oturmaya çağırıyolar sabahtan beri50 kere aradılar illa gel diyeee
çok koşuşturmacalı bi güün olcaakkk
sen bakırköye gidicen mi hacııı

bugun yolsun haa nann :mymeka::mymeka:

slm güzeller ben geldim sabah enesimi dr.a götürdük sabahtan beri kusması vardı ishal başlangıcıymış bu aralar çok salgın var yaaaa

itekiim geçmiş olsun cnmmm opuyorumnanaktan

kızlarrrr ben kaçıyom nan egeme ciciş bakmaya didiom akşama anca dönerün heralll kaydirigubbakcemile4

anaaaam kıyamadım nan sana beeeenn :kedi::kedi: yorulmayasın heee :kedi::kedi:

sağlık ocağına gittim tansyonum büyük 8 küçük 5 düşük yani eşim bir şey söylediğind artık kaldıramıyom hemen üzülüyom ve sonuç tansiyon düşüyo

cnm dikkat et kendinee uzan opuyorumnanaktan

edoşum gelmişşş hoşgelmişş kahvaltımı alam geliommmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın herkeseeeeeeeee a.s.opuyorumnanaktan

yaaaaaaaaaaaa ben daha şimdi uyandım ayyyyyyyy -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
gece uyuyamıyom emme sabahta uyanamıym bayılmış yatıyıom haaa mirmirmirmirmirmirmirmir

ay canım geçmiş olsun bol bol suyunu içir bari yazık cocugaamafoldumben

gecmiş olsun canım

allah akıl versin ne diyim :roflol::roflol:

tekrar sölüom ayaga kalkacanız göbek deliğinizi görüosanız bebek kanala girmiş demek oluoooo okaaaaaaaaaaaaaaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

slm güzeller geçmiş olsun sıcak ya onadan dikkat et yazık

iteeekkk geçmiş olsun bacım ayyy zor valla
sağolun anlarım şimdi iyi anaarım saba çok uzursuzdu ilaını içine raaladı uykuya daldı
canım kötü bir dönem geçirdiğin belli. ama bazı şeyleri kafaya takmamak lazım. polyanna ol diyemem ama kendini rahatlatmalısın ve eşinin (çevrendeki diğer insanların) her söylediğini duymamalısın. hayat her zaman kolay değil. şimdide sana zorluğunu gösteriyor. biraz güçlü ol

insan amileyken daa bi assas oluyor
dün eşime bu çouklar gee ağlayıp birbirlerini uyandırırlar diyine şimdiden kafanda erşeyi büyüüyorsun demez mi sinir oldum ağladım geri geldi 1 saa uğraşı gönlümü almak için

he nan alak benim arabada geldinan okaa güzelki dayanamadım evde bi tur attım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benıde gezdir aplaaaaaaaa :kedi:

o zaman sen aşağı karadenizdensin habarın yok baksana sen anlamışsın sor bakem anana babana seni nerden almışlar nan:roflol::roflol:

nan ben ne ayaktayken ne otururken göremedim delüğüü ozaman benim oğlanın pek gelmeye niyeti yok heee:roflol::roflol::roflol:

heee asıl laz senmişsin nan baksana çillerinde var karadenizlilerde çillide oliii:roflol::roflol:
sositososito hee bendende var haçennn bende oraluyum zatinnn delikafadulden
sağa demedim nan ben sen çillimisin:roflol::roflol:

al bi mikser daha :lepi: sazan nan bu resmennnn hihoyyyt

canikom nehir komuş resmini bak benimkide aynısı chicco dreams ana kucağı 130 lira aldımdı bendee zemuszemus

aboww balerinsin haa :1shok: bende aynen öle didimdiii kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 kimse tutmasın beniiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

delikafadulden kız benim burdaki arkadaslar habire alıydaa izmir tayfasından heç ses yok :mymeka:

aynen anacım bende öle yaavvv:kedi:

:roflol::roflol: hee öle yapta annasın hatasının büyüklüğünüü :roflol:

:roflol:sırnaşık şey

bugun yolsun haa nann :mymeka::mymeka:

itekiim geçmiş olsun cnmmm opuyorumnanaktan

anaaaam kıyamadım nan sana beeeenn :kedi::kedi: yorulmayasın heee :kedi::kedi:

cnm dikkat et kendinee uzan opuyorumnanaktan

günaydın herkeseeeeeeeee a.s.opuyorumnanaktan

yaaaaaaaaaaaa ben daha şimdi uyandım ayyyyyyyy -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
gece uyuyamıyom emme sabahta uyanamıym bayılmış yatıyıom haaa mirmirmirmirmirmirmirmir

oşgeldin edoşum kıs bu uyumaların adını çıkar walla
yaaa benim klayede 2 arf çalışmıyor neden olduğunu anlamadım arık siz benim güzel ürkçemden anlarsınız angi arfler olduğunu:roflol::roflol::roflol:yaa niye böyle olduuuÇok üzgünüm çoook

sağolun anlarım şimdi iyi anaarım saba çok uzursuzdu ilaını içine raaladı uykuya daldı

dün eşime bu çouklar gee ağlayıp birbirlerini uyandırırlar diyine şimdiden kafanda erşeyi büyüüyorsun demez mi sinir oldum ağladım geri geldi 1 saa uğraşı gönlümü almak için

kıs sen tırakyalımısın cümlendeki h lere ne oldu nan amileyken erşeyi yazmısın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

benıde gezdir aplaaaaaaaa :kedi:

sositososito hee bendende var haçennn bende oraluyum zatinnn delikafadulden

al bi mikser daha :lepi: sazan nan bu resmennnn hihoyyyt

yok nan çiçko kırılırr:roflol::roflol::roflol::roflol:

valla bende de bi terslik var hamile kaldığımdan beri üzerimde bi sakinlik var. hiç birşeyi takmıyom, sinirlenmiyom sanki tüm sinirlerim alınmış

canım kötü bir dönem geçirdiğin belli. ama bazı şeyleri kafaya takmamak lazım. polyanna ol diyemem ama kendini rahatlatmalısın ve eşinin (çevrendeki diğer insanların) her söylediğini duymamalısın. hayat her zaman kolay değil. şimdide sana zorluğunu gösteriyor. biraz güçlü ol

çok hasas olmuşumher söz bana batıyor eşim çok değişti 10 gün öncesine kadar hiç beni kırmazdı ama şimdi başkalrının etkisinde kalıyor buda beni üzüyor.özel msj gönderdim okudun u

oşgeldin edoşum kıs bu uyumaların adını çıkar walla
yaaa benim klayede 2 arf çalışmıyor neden olduğunu anlamadım arık siz benim güzel ürkçemden anlarsınız angi arfler olduğunu:roflol::roflol::roflol:yaa niye böyle olduuuÇok üzgünüm çoook

:roflol::roflol::roflol:
trakyalılar gibin konuşuyon nan aynennnn:roflol::roflol::roflol:
kız gece uyuyamıyom hiççç :bbo: sabahta sızmısımm :bbo:

valla bende de bi terslik var hamile kaldığımdan beri üzerimde bi sakinlik var. hiç birşeyi takmıyom, sinirlenmiyom sanki tüm sinirlerim alınmış
ayyyy ne güzel işe yaaa keyfini çıkar wallazemuszemus
kıs sen tırakyalımısın cümlendeki h lere ne oldu nan amileyken erşeyi yazmısın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok nan çiçko kırılırr:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok kıs diyorum yaaa klayede çalışmıyor malum arf:roflol::roflol::roflol::roflol:
itekgecmıs olsun hacuuuu ne oldu nan ben ingiliz kaldım
sağol anım enes sabaen beri kusuyordu dr.a giik isal başlangııymış
:roflol::roflol::roflol:
trakyalılar gibin konuşuyon nan aynennnn:roflol::roflol::roflol:
kız gece uyuyamıyom hiççç :bbo: sabahta sızmısımm :bbo:
klayenin yüzünden rakyalı oldum:roflol::roflol:
kıssss niye uyuyamıyorsun ge eleri yeni gelin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
edoşum hoşgelmişsin datlum nan şiştin iyice uyumaktan bi yüzmekten şiştin bi uyumaktan nolcek senin halin böle bak pazartesi yaklaşii habarın olsun
kaçacak delikl bulamayacaksın çünkü deliklere sığamayacaksın anacım:roflol::roflol:

klayenin yüzünden rakyalı oldum:roflol::roflol:
kıssss niye uyuyamıyorsun geeleri yeni gelin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ondan diil nannnn :roflol::roflol::roflol: sapukk :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kızım dr.didi sağa yatma,yüzüstü yatma,sırt üstü yatamaaa :1shok::1shok:
bende solda uyuyamam :roflol::roflol: geriye bişe kalmadı enson oturuk uyucam:roflol:

abe trakyalı gibi konuşuy işteee ne var annamacakk :roflol:
başında a olanlara H koyacan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sadece h değil başka harfleride çıkarmiii arkadaş alfabe bitecek yavaş yavaş:roflol::roflol:
ulen ben bu klayeninÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
krispiye malzeme çıkıÇok üzgünüm çoook

kız itek yoksam gece enesmi kustu klvyeye nan :roflol::roflol:

edoşum hoşgelmişsin datlum nan şiştin iyice uyumaktan bi yüzmekten şiştin bi uyumaktan nolcek senin halin böle bak pazartesi yaklaşii habarın olsun
kaçacak delikl bulamayacaksın çünkü deliklere sığamayacaksın anacım:roflol::roflol:

:utangac::utangac: p.tesi cok acil işim çıktıı :roflol::roflol: 3 ay yokumm :roflol::roflol::roflol:
kızz çaturtuu bu çiçko calizde ölçmezse ölçmem fallaaa :mymeka:

günaydın hatunlar
nassınız naponuzzz
habire çene delikafadulden
ahh bende habire uyku mirmirmirmir
neysem kıslarr
doğumunuzu nerde yapceniz karar verdinizmi
özel ünüversite devlet doğum evi ben hala karar veremedim mafoldumben

he ama çiçkonunki kadar değil benim çillerim :kedi:

edoşum gelmişşş hoşgelmişş kahvaltımı alam geliommmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ondan diil nannnn :roflol::roflol::roflol: sapukk :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kızım dr.didi sağa yatma,yüzüstü yatma,sırt üstü yatamaaa :1shok::1shok:
bende solda uyuyamam :roflol::roflol: geriye bişe kalmadı enson oturuk uyucam:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: ben bırtek yüz üstü yapmıyorum nan bişi olurmu sırt üstüde yatıom yanda :lepi:

Back
X