2009 Kasm Anneleri

delü nan biz dünden beri ne konuşuyoz eminmnüye gitcem dediydim ya
gelin dedim gelmediniz
eksiğin varsa mutlaka git herbişeyini tamamlar rahat edersin
hem ben taa kartaldan gittim sen bi de oralardasın

kız biliyom eminönüne gittiğinii delüüüüü
yani hepsini havuzludan mı aldınız kürkçüyede gittiniz miii

edacım kanguru gerekli sanırsam onun sayesinde tek başımıza gezeriz deyü aldım
ama öle bezden almadım yan değil yani önden kullanılandan hatta arkdayada koyuluyo dedi ama
ben arkaya koymam önümde kanguru gibi dursun işte

ben gledüüümm
5000 sayfayi gecmisiz :lepi::sm_cool:
gözlerimden uyku akiyo yaaa bütün gün uyudum halbuki,herif gelcek isten ben ayakta uyuyorummirmirmirmir

kız biliyom eminönüne gittiğinii delüüüüü
yani hepsini havuzludan mı aldınız kürkçüyede gittiniz miii

anlaşıldı sen yine eminönüne gitmeye niyetlendin herşey bahane finduk araklamaya gitcen demi ben sana diiim ne havuzluhanda nede kürkçüde finduk bulunmaz şekerim
:roflol::roflol::roflol::roflol:

ee kocaman gelirse ozaman ne bilecez bedeni kıııı fisfisfis

ben nefret etmeem emme bıktım valla gari su niyete içiyimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hah onu bilemiyom işte.
sütü ben aylardır su niyetine içiyom.sıcak içersem midem çok fena oluyiiiii
anam bırakın şu korse işini yaaa kullanılmıyo bacım lohusa kadın rahat şeyler giymesi lazım koşturmacada napacanız o sıkı fıkı korseyi nan benden sölemesi yinede siz bilirsiniz o sarkmalar kilolardan kaynaklaniii bence fazla kilo almazsan sarkmanda olmaz hacıııııı

kız ben şimdiden 10 kilo aldım beee.55 kiloyla başladım 65 olmuşumdur şimdi.ay belkide daha fazlaaaaamafoldumben

edacım kanguru gerekli sanırsam onun sayesinde tek başımıza gezeriz deyü aldım
ama öle bezden almadım yan değil yani önden kullanılandan hatta arkdayada koyuluyo dedi ama
ben arkaya koymam önümde kanguru gibi dursun işte

ben chicconun kine baktım cnm bel desteklimiş bebek için arkadasıma dr.onu önermiş pahalı geldi bana çok :kedi: 130 lira diyolar o kaa vermek mantıklımı bilmiimm :kedi::kedi:

ben gledüüümm
5000 sayfayi gecmisiz :lepi::sm_cool:
gözlerimden uyku akiyo yaaa bütün gün uyudum halbuki,herif gelcek isten ben ayakta uyuyorummirmirmirmir

slm elifciimmmm opuyorumnanaktan
anacım bu uykula hepimizin bası dertte kıı benimde uykum gelmiy zati yatamıyomdaa mafoldumben

çoğunu havuzlu handan aldık cnm
hürriyet pasajı diye bir yerede girdik orayada dışardan bir çoçuk götürdü bizi
kendi imalatamız deyü
o tulumları o fiyata ordan aldık bir hastane çıkışı da aldık 5 li onuda 8 ytl saydı ama kalite
yani kıyafetleri hürriyet pasajından aldımadam baya uygune yaptı hepsini kangurumuda ordan aldım13 ytl bide sırt ter havlusu mendilleri falanda ordan aldım
orasını tavsiye ederim ama baştan anlaşmak lazım
kürkçü handa pek bişey bulamadım daha doğrusu üst için başka bakmak istemedim ondan
biz şöle taktik yaptık heryerde beğendiğimiz ürünleri ayorttırdık
piyasayıda dolaşıp gelcez dedik en son herşeyi toplayıp öle gittik cnm bölelikle indirim üstüne indirim aldık . hemen almadık yani girdiğimiz yerlerden 4 mağazadan topladık geldik işte

hah onu bilemiyom işte.

kız ben şimdiden 10 kilo aldım beee.55 kiloyla başladım 65 olmuşumdur şimdi.ay belkide daha fazlaaaaamafoldumben

ayyy ne yiyip ne içiyon bacımda bu kaaa kilo alıyon anlamadımki ben 10 kiloyla tamamlarım nan hamileliği accuk dikkat bacım dikkat bak doğum bile zor oliii fazla kilo olunca hele sezeryan olanlar için ne kaaa az kilo o kaaa hafif atlatılıyor kuşuma.s

anlaşıldı sen yine eminönüne gitmeye niyetlendin herşey bahane finduk araklamaya gitcen demi ben sana diiim ne havuzluhanda nede kürkçüde finduk bulunmaz şekerim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hah onu bilemiyom işte.

bende sıcak içmiyim yaavv :kedi:
sus nan dal gibi karısın ne istiyin daha allahtaaannnn naniknaniknaniknanik

kendi imalatamız deyü
o tulumları o fiyata ordan aldık bir hastane çıkışı da aldık 5 li onuda 8 ytl saydı ama kalite
yani kıyafetleri hürriyet pasajından aldımadam baya uygune yaptı hepsini kangurumuda ordan aldım13 ytl bide sırt ter havlusu mendilleri falanda ordan aldım
kürkçü handa pek bişey bulamadım daha doğrusu üst için başka bakmak istemedim ondan
piyasayıda dolaşıp gelcez dedik en son herşeyi toplayıp öle gittik cnm bölelikle indirim üstüne indirim aldık . hemen almadık yani girdiğimiz yerlerden 4 mağazadan topladık geldik işte

anam kızz benim kociş falla hayatta öle bidaha dönmez yaa benim bu işi kocasız yapmam lazımdı emme onsuz izmirdede bi yere gidemiyim şöför o kaydirigubbakcemile3
ama ne görsek ne begensek hemen alıy öle gezmeyi sevmiyy mafoldumben

ayyy ne yiyip ne içiyon bacımda bu kaaa kilo alıyon anlamadımki ben 10 kiloyla tamamlarım nan hamileliği accuk dikkat bacım dikkat bak doğum bile zor oliii fazla kilo olunca hele sezeryan olanlar için ne kaaa az kilo o kaaa hafif atlatılıyor kuşuma.s

kız valla öyle oturup kalkıp yemekte yemiyom.aksine az yiyom ama nasıl alıyom anlamadım gitti.gerçi ben tatlıyı çok kaçırıyom.bırakam tatlıyı offffffff ne etcem beeeeeeeeeeeeeen

tubişim sizin de dediğiniz gibi beb çeyiz sarayından bişey almadım
orda meraktan bir kaç bişey sordum pahalı geldi barkot takıntısı var bide
aziz bebeden de korktum siz dediniz deyü
oralardan heçbişey almadım
crazy diye bir yerden aldık-havuzlu handa
hürriyet pasajında yosun bebeden aldık
elif bebe -havuzlu handa
süslü bebe-bu da kapı süsü ve bebek şekerleri için mısır çarşısı arkası kendi imalatı

ben p.tesi eminönündeydim şekerim fınduklarımı aldım geldimmm zemuszemus
tıkındın demi mevlütte sonra oturmaya gittin ordada tıkındın tabi şaftın kayar:jeyyar::jeyyar:
off ya mewlütte bi pide yedim sadece ama tıkadı benii sonradan gittiğim yerdede tıkandığım için pek bişey yiyemedimm şimdide aç kaldımm
yorgunluğum çok koştur koştur bi gün geçirmemden dolayıııı :çok üzgünüm:
kendi imalatamız deyü

bu hürriyet pasajını bulmam lazımmmmmmmmmm delikafadulden 8tlye hastane çıkışı mı olur nan
mutlaka bulmam lazımm
nerde bu yer hacıı bi tarif etsene

Back
X