2009 Kasm Anneleri

Görüşürüz kenyaacım bende yavaş yavaş kalkıyorum kızlar pc başından akşam misafirliğe geçeceğiz arkadaşlara iftar sonrası ..İtekim gelirim cnm benim a.s. a.s. a.s.
Hepinizi çok çok öpüyorum bende yazdıklarınızı okumaya devam ederim ama sık sık kalkacağım anidende çıkarım şimdiden iyi akşamlar diliyorum opuyorumnanaktan

görüşürüz nazlııımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kendinede bebişede dikkat ett opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Görüşürüz kenyaacım bende yavaş yavaş kalkıyorum kızlar pc başından akşam misafirliğe geçeceğiz arkadaşlara iftar sonrası ..İtekim gelirim cnm benim a.s. a.s. a.s.
Hepinizi çok çok öpüyorum bende yazdıklarınızı okumaya devam ederim ama sık sık kalkacağım anidende çıkarım şimdiden iyi akşamlar diliyorum opuyorumnanaktan
hadi byyy canım şimdiden iyi iftarlar öpüldünopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol: düşünmee bileee :roflol::roflol:

seneye kasım analarında görmek dileğiylevereliniortak:roflol::roflol:

hadi byyy canım şimdiden iyi iftarlar öpüldünopuyorumnanaktan
seneye kasım analarında görmek dileğiylevereliniortak:roflol::roflol:

:1ninca::1ninca: yok nannn allah korusunn :Saruboceq:

bugün çıtırtının sesi çıkmıyor
acep nerede ballı biryer bulduda gitti

iş yapımış o bugünn kaydirigubbakcemile2

selamm kasumm analaruuuu :lepi:şincik bebeğimi gördümde geldimmmmmm amann o nasıl güzellikti öle,doktor sana benzio dedi ehehehehehehehesositososito1265 gr.39 cm olmuşşşşş yaa kuzummm:)ammaaaa bi sorunn varkinee şekerim yüksekkkk:bbo:makarna yok pilav yok en önemlisi TATLI YOkkkk,işin kötüsü eşimde duydu bunları yemicemi yandık gariCADIARZU bi doğsun zekeriya sofrası donatçam kendime bu ne yaaaaa:olmaz:kaydirigubbakcemile3

:1ninca::1ninca: yok nannn allah korusunn :Saruboceq:

iş yapımış o bugünn kaydirigubbakcemile2
yerleri wcyi öpüp gelemedi haaa:roflol::roflol:
selamm kasumm analaruuuu :lepi:şincik bebeğimi gördümde geldimmmmmm amann o nasıl güzellikti öle,doktor sana benzio dedi ehehehehehehehesositososito1265 gr.39 cm olmuşşşşş yaa kuzummm:)ammaaaa bi sorunn varkinee şekerim yüksekkkk:bbo:makarna yok pilav yok en önemlisi TATLI YOkkkk,işin kötüsü eşimde duydu bunları yemicemi yandık gariCADIARZU bi doğsun zekeriya sofrası donatçam kendime bu ne yaaaaa:olmaz:kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım maş.beee kocaman olmuş bebişin gözün aydın
artık yediklerine dikkat edecen nasıl olsa az kaldı sonra ne bulursan yeee:lepi:

görümceme iftara gitçez kaçtım ben opuyorumnanaktanayyyy bu ramazan ayını çokkkk seviomm yaa bu sene tutamasakta coşkusu bile başkaaakaydirigubbakcemile5

:nazar: maşallah cnm masal kızımızaaa :lepi:
tutcan kendini cnm yapcak bişey yok yaavv :olmaz::olmaz:

:1shok::1shok::1shok:
aaa ´duydunuz mu laaa domuz gribi simdide hindi ve tavuklara gecmis
ayvayi yedik vallah ne halt etcezdelikafadulden

nan tutsam zevkle yaparım istekli olurum emme şimdi karnım tok içimden gelmiiiki yemek hazırlamak yaaaaaaaaaaaaa emme mecbur hazırladım ha şimdide sofrayı hazırlayacam oyyy ooyyyyy

hee ben aç ooldum içi zevknen yapiyimmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

napiyonuz kislar
ben yemegimi coktan yedim simdide kocama dadlu yapacuuummm gece gelince yer artikin

afiyet olsun cnmmmm opuyorumnanaktan

:1shok::1shok::1shok:
aaa ´duydunuz mu laaa domuz gribi simdide hindi ve tavuklara gecmis
ayvayi yedik vallah ne halt etcezdelikafadulden

kızzz şakamı buuu :sinifsinif::sinifsinif: ben tavuk çok sevim yaaaa senağlama

Back
X