:lepi: lep demeden leplebıyı anlıyom nan artık delikafadulden
ya bacum sen muradaydın demı yaww nolmus san aevrım gecırmıssın tanıamadım :roflol:
Evet tatlım aynen öyle oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:lepi: lep demeden leplebıyı anlıyom nan artık delikafadulden
ya bacum sen muradaydın demı yaww nolmus san aevrım gecırmıssın tanıamadım :roflol:
yok nan hacı taşıyo hamıle kalamdan cok gezıodum motorla cok severım ben motorumuzda tam benlık zaten kıbarr sımdı kocam ızın vermıo :sinifsinif:
o hamile kalmadan önceydi anam bitti o işler artık heç bi zaman aynı performansı gösteremzsin
hem kocan izin vermez tabi motor iki büklüm olur çıkarsan üzstüne bide artık onun oğlunu taşıyon ana kolaymı[/QUOTE
ama seneye yaza gezcem nan ben sevıom motoru saclarımı savura savura bınmeyı denıze gıderım he heyyyyyyyyy sositososito :lepi:
krispi cadısı beni çakma şöferler list. almıyy mafoldumben arabam yohhhdiyeeeBen geldim nabersiniz.
Ebiscem nereye kim kızdırdı gene seni?
efett ya al beni listeye yoosammm trafik canavaru olurunnn zati kociş araba almıyy alana da mani oluyyy delüü
bacı motor olurmu nan ben güzel motor kullanırım haaa delikafadulden
ayy inşallah normal olurda bacım ihtiyacım olmaz
kız bende dün düşündüm ama yok gııı.kociş doğumda yıllık izin alcak yapar ya o artık ne yapalım milletin gönlünü etceğime kocişinki edem dimi amakaydirigubbakcemile3
taaaaaamm nan almassanıss almayınnn :dilcikar: kahırlandım gidiom iştee
Ben geldim nabersiniz.
Ebiscem nereye kim kızdırdı gene seni?
adam işini bili canım almaz tabi ipini koparacan demi gezecen sağda solda al sana masraf adm deliimiki alsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
motormu nan motor seni taşımazki kuşum ezülü garibim motor yapuşu kalusun asvaltta nan sonra işin yoksa çıkar :roflol::roflol::roflol:
yok nan hacı taşıyo hamıle kalamdan cok gezıodum motorla cok severım ben motorumuzda tam benlık zaten kıbarr sımdı kocam ızın vermıo :sinifsinif:
krispi cadısı beni çakma şöferler list. almıyy mafoldumben arabam yohhhdiyeee
bacımm mehter marşıynan ütüye başlıyacaaamm bitince de izmir marşıynan k.valdeme dooru yol alacamm b akşam ordayıs yarın görüşürüs artıkınn emme gidene kaaa uğrarm ben ara ara
ne kaynatıyonuss nan
ben yabancı kaldımmm :çok üzgünüm:
şimdi çıkıyom kızlar evi tolayacam gelürüm öpüldünüz
bende bu karu kım deyodum nan sen gözel avratmıssın haaa delikafadulden am asen nıe sacını boyadın nan :mymeka:
nan hadısenın evlenmelıyız klıbındekı motordan nan ıste bızımkı valla eda gel senıde gezdırem nan harıka oluyyy bacımm laelaelaelaelaegel nan gell aldım fahri şöförücük olmaya razımınnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok: sen ve motorr :roflol::roflol::roflol:
öle yap gıııı kocişin gönlünü yap :lepi:
nan aldım ben sen bakma çaturtuyaaa fahri şöförcüükk :roflol:
slm cnmm hoşgeldiinn opuyorumnanaktan
:roflol::roflol: anaam düşün bu çiçkoyu motordaaa :roflol::roflol:
hee sen gibin kibar bideee :roflol::roflol: ozamaan kesin harley felann :roflol::roflol:
Bacım 4 aylıkken doktora sordum problem olmaz dedi havadar bir yer ise dedi. Kuaförümde 10 yıldır gittiğim adamdı oda ben dikkat ederim dedi yaptırdım. Aman ben öyle bakımsız bakımsız gezemem yerimseniben darallar gelir bana opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nan hadısenın evlenmelıyız klıbındekı motordan nan ıste bızımkı valla eda gel senıde gezdırem nan harıka oluyyy bacımm laelaelaelaelae
eyy bacım güle gule kullan yakusmuşş :lepi:
nan hadısenın evlenmelıyız klıbındekı motordan nan ıste bızımkı valla eda gel senıde gezdırem nan harıka oluyyy bacımm laelaelaelaelae
eyy bacım güle gule kullan yakusmuşş :lepi:
sağol bajımmm resimde çekinek nan krispi çatlasunnEbisecem sen takılma ben arabamı veririm sana olmadı en iyi şekilde sürmeyide öğretirim. Ben felaket trafik canavarıyım ...
tubişşşş ne oldu sağaaaaklava:
sersemlikmi varrklava:
ayy ne bilemmmm
pek keyfim yok :çok üzgünüm: