2009 Kasm Anneleri

yok nan hacı taşıyo hamıle kalamdan cok gezıodum motorla cok severım ben motorumuzda tam benlık zaten kıbarr sımdı kocam ızın vermıo :sinifsinif:

o hamile kalmadan önceydi anam bitti o işler artık heç bi zaman aynı performansı gösteremzsin
hem kocan izin vermez tabi motor iki büklüm olur çıkarsan üzstüne bide artık onun oğlunu taşıyon ana kolaymı

o hamile kalmadan önceydi anam bitti o işler artık heç bi zaman aynı performansı gösteremzsin
hem kocan izin vermez tabi motor iki büklüm olur çıkarsan üzstüne bide artık onun oğlunu taşıyon ana kolaymı[/QUOTE
ama seneye yaza gezcem nan ben sevıom motoru saclarımı savura savura bınmeyı denıze gıderım he heyyyyyyyyy sositososito :lepi:

Ben geldim nabersiniz.
Ebiscem nereye kim kızdırdı gene seni?
krispi cadısı beni çakma şöferler list. almıyy mafoldumben arabam yohhhdiyeee
bacımm mehter marşıynan ütüye başlıyacaaamm bitince de izmir marşıynan k.valdeme dooru yol alacamm b akşam ordayıs yarın görüşürüs artıkınn emme gidene kaaa uğrarm ben ara ara

efett ya al beni listeye yoosammm trafik canavaru olurunnn zati kociş araba almıyy alana da mani oluyyy delüü

gel nan gell aldım fahri şöförücük olmaya razımınnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bacı motor olurmu nan ben güzel motor kullanırım haaa delikafadulden

:1shok::1shok: sen ve motorr :roflol::roflol::roflol:

ayy inşallah normal olurda bacım ihtiyacım olmaz

kız bende dün düşündüm ama yok gııı.kociş doğumda yıllık izin alcak yapar ya o artık ne yapalım milletin gönlünü etceğime kocişinki edem dimi amakaydirigubbakcemile3

öle yap gıııı kocişin gönlünü yap :lepi:

taaaaaamm nan almassanıss almayınnn :dilcikar: kahırlandım gidiom iştee

nan aldım ben sen bakma çaturtuyaaa fahri şöförcüükk :roflol:

Ben geldim nabersiniz.
Ebiscem nereye kim kızdırdı gene seni?

slm cnmm hoşgeldiinn opuyorumnanaktan

adam işini bili canım almaz tabi ipini koparacan demi gezecen sağda solda al sana masraf adm deliimiki alsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

motormu nan motor seni taşımazki kuşum ezülü garibim motor yapuşu kalusun asvaltta nan sonra işin yoksa çıkar :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: anaam düşün bu çiçkoyu motordaaa :roflol::roflol:

yok nan hacı taşıyo hamıle kalamdan cok gezıodum motorla cok severım ben motorumuzda tam benlık zaten kıbarr sımdı kocam ızın vermıo :sinifsinif:

hee sen gibin kibar bideee :roflol::roflol: ozamaan kesin harley felann :roflol::roflol:

krispi cadısı beni çakma şöferler list. almıyy mafoldumben arabam yohhhdiyeee
bacımm mehter marşıynan ütüye başlıyacaaamm bitince de izmir marşıynan k.valdeme dooru yol alacamm b akşam ordayıs yarın görüşürüs artıkınn emme gidene kaaa uğrarm ben ara ara

alır alır nehirinde yok onu yazmışın ya nan krispiiii :mymeka::mymeka::mymeka:
çabuk ebişimide kat listeyeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dat dataara dattaarraaa datttttttttt turkbayragi
dattaaaraa dattaarraaa daatttttt hade çalımm sağaaa mehter marşııııı :roflol::roflol::roflol:

bende bu karu kım deyodum nan sen gözel avratmıssın haaa delikafadulden am asen nıe sacını boyadın nan :mymeka:

Bacım 4 aylıkken doktora sordum problem olmaz dedi havadar bir yer ise dedi. Kuaförümde 10 yıldır gittiğim adamdı oda ben dikkat ederim dedi yaptırdım. Aman ben öyle bakımsız bakımsız gezemem yerimseniben darallar gelir bana opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ebisecem sen takılma ben arabamı veririm sana olmadı en iyi şekilde sürmeyide öğretirim. Ben felaket trafik canavarıyım ...

gel nan gell aldım fahri şöförücük olmaya razımınnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok: sen ve motorr :roflol::roflol::roflol:

öle yap gıııı kocişin gönlünü yap :lepi:

nan aldım ben sen bakma çaturtuyaaa fahri şöförcüükk :roflol:

slm cnmm hoşgeldiinn opuyorumnanaktan

:roflol::roflol: anaam düşün bu çiçkoyu motordaaa :roflol::roflol:

hee sen gibin kibar bideee :roflol::roflol: ozamaan kesin harley felann :roflol::roflol:
nan hadısenın evlenmelıyız klıbındekı motordan nan ıste bızımkı valla eda gel senıde gezdırem nan harıka oluyyy bacımm laelaelaelaelae
Bacım 4 aylıkken doktora sordum problem olmaz dedi havadar bir yer ise dedi. Kuaförümde 10 yıldır gittiğim adamdı oda ben dikkat ederim dedi yaptırdım. Aman ben öyle bakımsız bakımsız gezemem yerimseniben darallar gelir bana opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eyy bacım güle gule kullan yakusmuşş :lepi:

nan hadısenın evlenmelıyız klıbındekı motordan nan ıste bızımkı valla eda gel senıde gezdırem nan harıka oluyyy bacımm laelaelaelaelae

:roflol::roflol: hee sen yetmiydin 1 çiçko bide ben bineemmm 2 çiçko :roflol::roflol: artık lastikler orda kalsın elimizdeee :roflol::roflol::roflol:

Teşekkür ederin tatlım senin beğenmen beni sevindirdi nede olsa mesleğin dimi. Allah izin verir de 2 yıl sonra Antalyaya yerleşirsek senin müşterin olurum artıkın.

Back
X