Rabbim hepimize hayırlı, huzurlu kolay bir doğum nasib etsin inş.
bu arada ramazanda oruç tutanınız varmı bugün ilk defa tuttum halsizlik çok oldu birde çok acıktımmm
valla ben tutmuyorum canım.bana sorarsan hamilelerin tutmaması gerekir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim hepimize hayırlı, huzurlu kolay bir doğum nasib etsin inş.
bu arada ramazanda oruç tutanınız varmı bugün ilk defa tuttum halsizlik çok oldu birde çok acıktımmm
valla ben tutmuyorum canım.bana sorarsan hamilelerin tutmaması gerekir.
sonlara doğru tutmayı düşünüyorum bende. ilk aylar olsa bu kadar zor olmazdı herall
bu arada sen alıştın mı yanlış hatırlamıyorsam vanmıydı gittiğiniz yer
gün boyu bebeğin karnında devamlı hareket ettiği oluyormu ? bazen diyorum dışarı çıktığındada aynısı olursa yandık :))))
ben hiç tutmayacam bacım valla bebişi aç bırakıyomuşum gibi hissediyorum ben.kahvaltımı geç yapsam bebek aç kaldı sanıyom ya.
vandayız canım alışmaya çalışıyorum hala.bıraksalar arkama bile bakmadan kaçarım burdan.hiiiiiiiiç sevmedim.
valla hiç belli olmuyo canım.bazen gün boyu oynuyo hatta kasıklarına falan çok vuruyo acı çekiyom.bazende geceleri coşuyo.gerçekten içerdeki gibi olurlarsa yandık.
aslında bende vicdan azabı duydum bugün bebem aç kaldımı diye((
canım önyargılı olma daha ne kadar kalırsınız orada bilemem ama alışmaya çalış bencde yoksa ne zaman nede günler geçer. bi iki kafadarın olsa yeter sana. zamanla güzel insanlar çıkar karşına sıkma canını. gerçi böbüşden sıkılmaya vaktn kalmazya
hatta sabahları çok erkenden bebeğin tekmeleriyle uyanıyom. diyom yatta uyuyak:)))
evet çok aşağılara ve kaburga atlarına doğru çok vuruyor sanırım kendi alanını genşletiyormuş.
birgün öyle dediğin gibi erkenden yattım. benim kocada gelsin bebeği izlesin onunla konuşsun. bir uyandım ikili muhabbet kurmuşlar . vur oğlum, nabıomuş benim oğlum, daha neler vs vs
aslında bu haftalardan itibaren bebek anne sesini tanımaya başlıyormuş. karşılıklı konuşur gibi muhabbet etmek gerekmiş. birde ona sevgimizi dilden ifade etmemiz gerekiyormuş. çoğu şeyi duyuyor artık. bende fazla gürültüden uzak tutuyom bebemi
birgün öyle dediğin gibi erkenden yattım. benim kocada gelsin bebeği izlesin onunla konuşsun. bir uyandım ikili muhabbet kurmuşlar . vur oğlum, nabıomuş benim oğlum, daha neler vs vs
aslında bu haftalardan itibaren bebek anne sesini tanımaya başlıyormuş. karşılıklı konuşur gibi muhabbet etmek gerekmiş. birde ona sevgimizi dilden ifade etmemiz gerekiyormuş. çoğu şeyi duyuyor artık. bende fazla gürültüden uzak tutuyom bebemi
evet canım duyuyo artık.ben çok fazla konuşamıyorum kendimi tuhaf hissediyom.ama konuşmak lazım tabi
gurbetcim ne güzel yapıyon ya.ben bulamıyom konuşcak bişey
bulursun canım ya. mesela okula başladığın günden başla. babasıyla nasıl tanıştın onu anlat. doğduktan sonta onunla neler yapacağını söyle. ve en önemlisi onu ne kadar çok sevdiğini söyle.
benim koçiş bile hiç susmuyo devamlı konuşuyo. artık ayırt ediyo babasının sesini tepki veriyozemuszemus
kaydirigubbakcemile3 o zaman babasıyla tanıştığımız günden başlayam.yok okula başladığım günden başlarsam valla müslüm gürses gibi çıkar çocukkaydirigubbakcemile3
ya bende ninni söylüyom genelde
valla kızlar ben bütün gün konuşuyom bebişle. hem bende rahatlıyom. babasını anlatıyom, teyzelerini anaannesini dedesini.... konuşacak birşeyler buluyom yane
:roflol::roflol::roflol: o kadar acıklı mı kız.:roflol::roflol::roflol:
bende söylüyom ninni şarkı türkü aklıma ne gelirse. şimdi alışırsa senin söylediğin şarkılara doğduktan sonra da söyleyince sakinleşiyorlarmış diye okumuştum bi yerde.
sen baya bir hızlısın. bebek sülaleyi ezber edecek desene. ama annenin sesine aşinalık kazanması açısından güzel bir şey yapıyorsun. bende genelde seviyorum. babasıda futbolcu olcaksın deyi duruyor:)))
dilmuh nettin kız amanın eskilere döndürme bebeni:)))