çok uykum var yaaa
nan cerin nickimi değiştircem gıı şuursuz deyüü kaydirigubbakcemile3
karakız nasıl oldun canıımm
günaydın ebiş sen nediyoonn
hakkat nan ei olur hem kartanesi deyu seslenmek zor oluy nannn :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok uykum var yaaa
nan cerin nickimi değiştircem gıı şuursuz deyüü kaydirigubbakcemile3
karakız nasıl oldun canıımm
günaydın ebiş sen nediyoonn
kızlar günaydınnnnnnn nasılsınız
niye bunalımdasın canıım
ağrılarla mı ilgilii
başka bişey yok dimiii
ben iyiyim yaa çok şükür
herkese günaydın gelen bacılarrr
zeren sağa ayrıca gunaydın nan sora trip yapıyon arıza :)))))))))
karakızım annem senin neyin var yaa bebişimmmmmmmmm ???????
edoşşşşşşşşşş ölçtüm yaaa ama herkeş yazsın sora yazacam ölçüleriiiiiiiiiii hahahah :))))))))
slm şekerlerrr hepinize günaydıınnn a.s.a.s.
Karakızım merak etme cnm pamuk sekerin kısmetiyle gelir cnm herşey yoluna girer :Saruboceq::Saruboceq:
Cerenimoo kolay gele yıvrımm hade sık dişini 4 haftada daha bebeemm Şeniz
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınızz ben artık gece uykuya dalmaya hasretim eşimide uyutmuyurum dön öteye beriyee yastıklar elimdee dolanıyorumm evi toparlamam lazıam akşama iftara misafirim var akşam üstü doktora gidicem çok heyecenlıyımm
:roflol::roflol: hee öle yap gıı :roflol:
bende çilli tosbağamla tubişim yazınca yazacamm :roflol::roflol::roflol:
malum benim kulvarımda onlar varr :roflol::roflol:
öyle tabi muredacım bebeişim kısmetiyle gelecek inşallah ama insan düşünmedende edemiyo işte allah sonumuzu hayır etsin inşallah
yok canım ya ağrılarla ilgili değil
şu soralar malesef eşimin işleri tamamen durdu ne yapacağımızı bilemiyoruz
ben surda en fazla iki ay daha calışıp doğum iznine ayrılacağım ve maaş alamayacağım
onun işleri bir kaç aydır durmuş durumda kara kara düşünüyoruz yavrumuza nasıl bir gelecek kuracağız diye maddi anlamda tamamen bitmiş duruma geldik anlayacağın beynim artık karman çorman
allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda
nan bu ölçüler beni heç sarmadı kütük gibin bişeymişim ben habarım yokmuş nannnnnnnnnn şuursuz 2 :roflol::roflol::roflol:
herkese günaydın gelen bacılarrr
zeren sağa ayrıca gunaydın nan sora trip yapıyon arıza :)))))))))
:roflol::roflol: birinin mıçından habarı yook,seninde ne olduğundanmı habarın yok gıı :roflol::roflol:Şuursuz 2:roflol:
bağa bak kendimi nasıl bilimki kimleri rakip seçmişiimm :roflol:
kaydirigubbakcemile5 destna bende aynıyım yaa senağlamasenağlama
aksam o kadar çok uykum geldi yattım ama saatlerce uyuyamadımm senağlama
oğluşu görcen haa hadi bakalım iyi haberlerle gel cnmm :Saruboceq:
sağolasın canııım hoşbuldukŞeniz
bu aralar arıza takılıyom ben de ne var yani... lülülülülülü
bak işte 3 gündür girmiyom siteye.. bi allahın kulu merak edip beni sordu mu? hiç sanmam.. küstüm işte gene:dilcikar:
sağolasın canııım hoşbuldukŞeniz
bu aralar arıza takılıyom ben de ne var yani... lülülülülülü
bak işte 3 gündür girmiyom siteye.. bi allahın kulu merak edip beni sordu mu? hiç sanmam.. küstüm işte gene:dilcikar:
nan siz ağar toplar bi yazın bakam ölçüler ne alemde nan :roflol:
ama ben sevmedim nan bu ölçüleri yazmasam mı ki krispinin dilinede duşulmezki şimci nannnnnnnnnn git isteyerek foseptiğe atla daha ei nannnnnnnn :roflol:
napalım canım ya aza kaldıı ha gayrett ondan sonrada onlar uyutmaz bizi kaydirigubbakcemile2
karakızz biz de çok sıkıntı yaşadık geçiyor bak sakın dert etme duanıı et eğer kuran okumayı biliyorsan vakia süresinii okuu Rabbim hayırlı helal bol rızıklar versin inşş bu güzel günlerin hürmetine stres yapma canım sakın
karakızım hiç canını sıkma cünkü ben buna gönülden inanıyorum BEBEKLER rısklarıyla gelirlermiş....... bak annem abimi dünyaya getirdiği gün babam devlet dairesine işe başlamış... abim evlendiğinde işsizdi muhendis olduğu halde iş bulammaıştı birde eşinin hamile olduğunu öğrenmiştik bunlar kendi aralarında aldırırız felan demişler ama ne oldu hamile olduğunu öğrendik abime 3 tane birden iş teklifi geldi kafası karışmıştı hangisine gitsem diye...........
bak bizde şuan ev yaptırıyorz gerci çogu bitti azı kaldı ama genede hala elimizi sıkı sıkı tutuyoruz. insanlar bana keşke borcun bitseydi ondan sonra bebek olsyadı felan dedi ama bu borç hiç bitmiyorki hep var bebeği ertelemek çokda akılıca değildi .........Allah herşeyin hayılsıı versin. eminin senin bu sitresinden bebeğinde zarar görüyoedur mafoldumben