2009 Kasm Anneleri

yok canım ya ağrılarla ilgili değil
şu soralar malesef eşimin işleri tamamen durdu ne yapacağımızı bilemiyoruz
ben surda en fazla iki ay daha calışıp doğum iznine ayrılacağım ve maaş alamayacağım
onun işleri bir kaç aydır durmuş durumda kara kara düşünüyoruz yavrumuza nasıl bir gelecek kuracağız diye maddi anlamda tamamen bitmiş duruma geldik anlayacağın beynim artık karman çorman
allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda
canıımm daha bebişin doğumuna 2.5 ay var o zamanda kadar düzelir tekrar zaten kriz muhabbeti var şu sıralar hiiç sıkma canınııı
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınızz ben artık gece uykuya dalmaya hasretim eşimide uyutmuyurum dön öteye beriyee yastıklar elimdee dolanıyorumm evi toparlamam lazıam akşama iftara misafirim var akşam üstü doktora gidicem çok heyecenlıyımm
köle izauraa bi de iftara misafir mi çağırdın gıı
ay benim canım çok kıymetli herhaldee
şu anda en son düşünecem şey iftara misafir çağırmak kafamçokkarıştı

nan ceriin, edoş ben sadece göbemi ölçtüm gıı 90 dı 92 olmuuş gerisini ölçmediydimm aaşam ölçem madem geçen sefer ölçtüydüm herbiyerim 90dı gıı kaydirigubbakcemile3 popom eccük daha büyüktü

karakızz biz de çok sıkıntı yaşadık geçiyor bak sakın dert etme duanıı et eğer kuran okumayı biliyorsan vakia süresinii okuu Rabbim hayırlı helal bol rızıklar versin inşş bu güzel günlerin hürmetine stres yapma canım sakın

haklısın canım ama işte dediğim gibi düşünmedende edemiyo insan
sağol canım okurum vakıa suresini bol bol
aminnn hepimize rabbim bol rızıklar versin inşallah.

karakız en yakın zamanda herşey düzelir umarım canım... böyle bir durumda düşünmemek imkansız tabi ama inşallah bu dönemi hayırlısıyla atlatırsınız canım:1hug:

inşallah canım allah sağlık versinde atlatalım hayırlısı ile bu dönemi
düşünmemek te elde değil ne yazıkki

ay evet kesinlikle vakıa suresini okuyunnn annemde hep söler ve faydasını görmüştür

bende başlayayım canım okumaya öyleyse
inşallah allah herşeyin hayırlısını nasip eder hakkımızda

canıımm daha bebişin doğumuna 2.5 ay var o zamanda kadar düzelir tekrar zaten kriz muhabbeti var şu sıralar hiiç sıkma canınııı

evet canım zaten hep bu kriz den dolayı böyle olduk ama ne yapalım yapacak birşeyde yok allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda

günaydın herkeslereeeeeeeeeeeeeee

yok canım ya ağrılarla ilgili değil
şu soralar malesef eşimin işleri tamamen durdu ne yapacağımızı bilemiyoruz
ben surda en fazla iki ay daha calışıp doğum iznine ayrılacağım ve maaş alamayacağım
onun işleri bir kaç aydır durmuş durumda kara kara düşünüyoruz yavrumuza nasıl bir gelecek kuracağız diye maddi anlamda tamamen bitmiş duruma geldik anlayacağın beynim artık karman çorman
allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda
canım üzülme Rabbim bir kapıyı kaparsa diğer kapıyı açar. hem o bebeğin rızkı çoktan yazılmış ki sen neden dert ediyorsun. Allahımın izniyle herşeyi rahat olur sen merak etme.
o bebek evinize artılarıyla bi kat daha güzellik katacak üzülme tatlım.
şimdi nasihat gibin olcak ama nice açlık içinde doğan bebekler var.
şükürki ailelerimiz var olmazsa onlar destek olur bizlere.
şimdiden bunları düşünüp içindeki o minik yavruya üzüntünü aksettirme.
hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim size güzel kapılar açsın inşallah.

nan ceriin, edoş ben sadece göbemi ölçtüm gıı 90 dı 92 olmuuş gerisini ölçmediydimm aaşam ölçem madem geçen sefer ölçtüydüm herbiyerim 90dı gıı kaydirigubbakcemile3 popom eccük daha büyüktü

kaydirigubbakcemile3 eyi gıı çok artmamış senin ölçün maşallah emme popoyu niye ölçmedin nan korktunmuu lülülülülülü

karakızzz özellkle geceleri oku vakıa suresini bende aksatmadan hergün okumak istiyorum.
bol bol dua et. Rabbim biz kullarını darda bırakmaz inş.

köle izauraa bi de iftara misafir mi çağırdın gıı
ay benim canım çok kıymetli herhaldee
şu anda en son düşünecem şey iftara misafir çağırmak kafamçokkarıştı

napimm canım yaa evde kös kös durulmuyoo ramazanda bol insan sesii arıyor insan eşimde çağıralım diyor bakalım giricem birazdan işlereee

gene yaranamadık nan karuyaaa :oklava:
böcükk napıyonnn nası diidio hele annat bırak tribiiiiiii :jeyyar:

:mymeka: anaaam sende küsmeye yer ama gıııı
gel öpemde barışaakk Şeniz

kaydirigubbakcemile3 hadi öpüşelim bariiiŞeniz

3 gün raporluydum ve evdeydim... perşembe günü halsiz olmama rağmen gidip aşımı yaptırdım ve ordan sosyete pazarına gittim.. büyük bi hata yapmışım.. cuma günü sabahtan akşama kadar ağrılar içinde ağladım ve 3 defa ağrı kesici içerek biraz rahatladım... cumartesi evde dinlendim. pazar günü de çok sıkıldığım için yine dayanamayım Ulusa gittik

pazar günü olduğu için anafartalaar çarşısı ve sulu han kapalıydı... sadece konya sokaktaki bebe mağazalarına baktık...

şu kraft dondy beni pek sarmadı... beşik halde sallanması için en aşağı konumda olması gerekiyomuş.. ee ben yatağın yanına koycam onu çok alçak kalıcak bebişi alıp yerine koymak zor olcak.. bu yüzden beğenmedim... onu elemiş bulunuyorum...

özelcan bebe de bi uyku seti beğendim ama henüz yatağı almadığımız için onu alamadık.. oda işini halledince o uyku setini alcaz mutlaka..

bebek arabasını da 6. aydan sonra alıcaz.

geçici beşik olayına halen tam karar veremedik.. sitelere oda takımı bakmaya gittiğimizde küçük,hafif ve tekerlekli bişey yaptırmayı deniycez.. oda takımını aldığımız yerden yada başka yerden fiyat alıcaz... eğer uygun gelirse küçük ayaklı bi beşik yaptırıcaz olmazsa da 95 liraya bi beşik vardı onu alıcaz...

bi de ben artık tek tek gezmekten yoruldum.. size söylediğim Çankaya Toptan denen yere gidip giyim namına ne lazımsa tek seferde alıp gelcem...

ben de hepsi bu kadar canlarım.. sizde ne var ne yok

karakızzz özellkle geceleri oku vakıa suresini bende aksatmadan hergün okumak istiyorum.

bende akşamları okuyorum canım çok faydalarınıda gördüm kaydirigubbakcemile5duadan başka bi çaremiz yok ne güzel çok bilinçli arkadaşlarımız var maşallah

günaydın herkeslereeeeeeeeeeeeeee

canım üzülme Rabbim bir kapıyı kaparsa diğer kapıyı açar. hem o bebeğin rızkı çoktan yazılmış ki sen neden dert ediyorsun. Allahımın izniyle herşeyi rahat olur sen merak etme.
o bebek evinize artılarıyla bi kat daha güzellik katacak üzülme tatlım.
şimdi nasihat gibin olcak ama nice açlık içinde doğan bebekler var.
şükürki ailelerimiz var olmazsa onlar destek olur bizlere.
şimdiden bunları düşünüp içindeki o minik yavruya üzüntünü aksettirme.
hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim size güzel kapılar açsın inşallah.

günaydın tatlım
inşallah canım inşallah allah hakkımızda hayırlısı olan neyse onu nasip etsin

hergece okuyacağım canım vakıa suresini inşallah
rabbim hepimize yardım etsin inşallah canım

kızlar biz park yatak almaya karar verdik şimdilik oda işi rafa kalktı belki ilerde inşallah alırız kızıma istediğmiz odayı
park yatak almayı düşünen varmı nasıl bişey almalıyız hiçbir fikrim yok fiyatıda uygun olmalı tabi

kaydirigubbakcemile3 hadi öpüşelim bariiiŞeniz

3 gün raporluydum ve evdeydim... perşembe günü halsiz olmama rağmen gidip aşımı yaptırdım ve ordan sosyete pazarına gittim.. büyük bi hata yapmışım.. cuma günü sabahtan akşama kadar ağrılar içinde ağladım ve 3 defa ağrı kesici içerek biraz rahatladım... cumartesi evde dinlendim. pazar günü de çok sıkıldığım için yine dayanamayım Ulusa gittik

pazar günü olduğu için anafartalaar çarşısı ve sulu han kapalıydı... sadece konya sokaktaki bebe mağazalarına baktık...

şu kraft dondy beni pek sarmadı... beşik halde sallanması için en aşağı konumda olması gerekiyomuş.. ee ben yatağın yanına koycam onu çok alçak kalıcak bebişi alıp yerine koymak zor olcak.. bu yüzden beğenmedim... onu elemiş bulunuyorum...

özelcan bebe de bi uyku seti beğendim ama henüz yatağı almadığımız için onu alamadık.. oda işini halledince o uyku setini alcaz mutlaka..

bebek arabasını da 6. aydan sonra alıcaz.

geçici beşik olayına halen tam karar veremedik.. sitelere oda takımı bakmaya gittiğimizde küçük,hafif ve tekerlekli bişey yaptırmayı deniycez.. oda takımını aldığımız yerden yada başka yerden fiyat alıcaz... eğer uygun gelirse küçük ayaklı bi beşik yaptırıcaz olmazsa da 95 liraya bi beşik vardı onu alıcaz...

bi de ben artık tek tek gezmekten yoruldum.. size söylediğim Çankaya Toptan denen yere gidip giyim namına ne lazımsa tek seferde alıp gelcem...

ben de hepsi bu kadar canlarım.. sizde ne var ne yok
SEN BOYLE YAZMIŞSIN YAAAAAAAAAAAAAA
içimin yağları erdi......... anafartalar suluhan ulus çanyaka ahhhhhhh ankara ahhhhhhhhh .... o yolların dili olsa konuşsa azmı gezdim oralarda ..... çok özlüypum ankarayı çokkk mafoldumbenmafoldumben

kızlar biz park yatak almaya karar verdik şimdilik oda işi rafa kalktı belki ilerde inşallah alırız kızıma istediğmiz odayı
park yatak almayı düşünen varmı nasıl bişey almalıyız hiçbir fikrim yok fiyatıda uygun olmalı tabi

canım ilk önce internetde araştır derim acayip modeller var hattad ben gecen gün gördüm hem uygun hemde modeli güzedli ama markasını hatırlamıyorum ..... sonra olmazsa mağzada görüp alırsınn

tatlım ben park yatak olayına çok baktım hala karar veremedim ama galba bende park yatak alacammm
şimciiii bence gidip kraft mıraft alıp dunyanın parasını verme onnar 300 civarı ve gereksiz bence baby 2 go var , jenny var bunnarda guzel sadece o kraft chiccoların falan kumaşları guzel tabi ama o kaa fark vermeye deyecek bişi diil arkadaşım
jenny , baby 2 go falan dediklerim 150 civarı ve iş görür tatlımm

bende akşamları okuyorum canım çok faydalarınıda gördüm kaydirigubbakcemile5duadan başka bi çaremiz yok ne güzel çok bilinçli arkadaşlarımız var maşallah

dua kulun ümit dalı, sığınağımız...dualarımız olmasa ne ehemmiyetimiz var ki
bu mubarek ramazan hatrına bizlerin yüzü hep gülsün inş. :Saruboceq:

karakız ben hem internetten baktım hem tükanlarda dolandım baktım baby 2 go nun pembe modeli çok güzel yaaaaaaa tammmmmm pamukkkk şekerrrrrr

Back
X