2009 Kasm Anneleri

ben bile ölçtüm olum temprayı :roflol:

benimki aynıdır diye ölçme gereği duymadımdı zemuszemus
aaşam ölçcem emmeeee şakkıdı
çok uykum var yaaa
biz de şimdik sepet alcaz yaa daha doorusu arkadaş hediye alceek ben de diyom ki 2 sene sonra evimize taşınana kadar beşik değil de park yatak mı alsam 2 yaşına kaa kullanılıyo onnar deemii :lepi:

kaydirigubbakcemile3 hadi öpüşelim bariiiŞeniz

3 gün raporluydum ve evdeydim... perşembe günü halsiz olmama rağmen gidip aşımı yaptırdım ve ordan sosyete pazarına gittim.. büyük bi hata yapmışım.. cuma günü sabahtan akşama kadar ağrılar içinde ağladım ve 3 defa ağrı kesici içerek biraz rahatladım... cumartesi evde dinlendim. pazar günü de çok sıkıldığım için yine dayanamayım Ulusa gittik

pazar günü olduğu için anafartalaar çarşısı ve sulu han kapalıydı... sadece konya sokaktaki bebe mağazalarına baktık...

şu kraft dondy beni pek sarmadı... beşik halde sallanması için en aşağı konumda olması gerekiyomuş.. ee ben yatağın yanına koycam onu çok alçak kalıcak bebişi alıp yerine koymak zor olcak.. bu yüzden beğenmedim... onu elemiş bulunuyorum...

özelcan bebe de bi uyku seti beğendim ama henüz yatağı almadığımız için onu alamadık.. oda işini halledince o uyku setini alcaz mutlaka..

bebek arabasını da 6. aydan sonra alıcaz.

geçici beşik olayına halen tam karar veremedik.. sitelere oda takımı bakmaya gittiğimizde küçük,hafif ve tekerlekli bişey yaptırmayı deniycez.. oda takımını aldığımız yerden yada başka yerden fiyat alıcaz... eğer uygun gelirse küçük ayaklı bi beşik yaptırıcaz olmazsa da 95 liraya bi beşik vardı onu alıcaz...

bi de ben artık tek tek gezmekten yoruldum.. size söylediğim Çankaya Toptan denen yere gidip giyim namına ne lazımsa tek seferde alıp gelcem...

ben de hepsi bu kadar canlarım.. sizde ne var ne yok

geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cerinde sevmediydi donndy zatii :olmaz: bende alıcam küçük bi beşik hem annemde doğum olcağı için hemde sonra yatak odama koymak için henüz benimde fikrim yok :sinifsinif:şnsallah gönülüne göre herşeyi bulursunn :Saruboceq:

siz neyi ölçüyonuz yafffffff

gögüs,bel,popo :lepi:

dötüm göbemden fazla çıktı aboooooooooo

:roflol: korkmak yook yazcaksınn :roflol:

ben bile ölçtüm olum temprayı :roflol:

:roflol::roflol: hee gıı bu kartanem niye korktusaa :roflol:

canım ilk önce internetde araştır derim acayip modeller var hattad ben gecen gün gördüm hem uygun hemde modeli güzedli ama markasını hatırlamıyorum ..... sonra olmazsa mağzada görüp alırsınn

netten bakıyorum bende o kadar cok çeşit varki neye göre almak gerekir anlamadım gitti
yani kimisi sallamalı diyo kimisi sabit diyo kafamçokkarıştı

tatlım ben park yatak olayına çok baktım hala karar veremedim ama galba bende park yatak alacammm
şimciiii bence gidip kraft mıraft alıp dunyanın parasını verme onnar 300 civarı ve gereksiz bence baby 2 go var , jenny var bunnarda guzel sadece o kraft chiccoların falan kumaşları guzel tabi ama o kaa fark vermeye deyecek bişi diil arkadaşım
jenny , baby 2 go falan dediklerim 150 civarı ve iş görür tatlımm

evet canım ya kraft chicco cok pahalı 300 den falan başlıyo ne özelliği var anlamış değilim bende kafamçokkarıştı
senin dediğin markarlara bakayım ben öyleyse
ya bide hani sallamalımı almak gerekir yoksa sabit mi durması daha iyi sen nasıl bişi bakıyosun tatlım

kızı olucak olanlara öyle mii olyorr benim popo aynıı ama karnımı gören gardını alıyorrrkaydirigubbakcemile3

oğlum olcak inş.
popo 100 göbek 98 olmuş yanlardan kilom yok öyle karın ilerde gidiyor görende direk oğlun olacak diyor. basenlerim varya heral onlar şişti -tatlicadiarzu-

oğlum olcak inş.
popo 100 göbek 98 olmuş yanlardan kilom yok öyle karın ilerde gidiyor görende direk oğlun olacak diyor. basenlerim varya heral onlar şişti -tatlicadiarzu-

bana da görenler oğlun olcek diyoo emmee yanılıyolaar :roflol: :roflol:

selam kızlar ben geldüüümmmmm
nasılsuınız bakem bebişler nasıl ay ben dün çok yoruldum amma fasülyeleri yapamadım çünkü alamadım çok pahalı geldi baaa çarşamba günü fatih pazarına gidecem bakalım orda nee kaaaa
dünde gezdik ondan sonra pazara gittik 10 kilo domates aldım rendeleyip buzluğa attım 5 bağ maydonoz doğradım buzluğa attım 10 yufka sardım buzluğa attım gece 1.5 da işim bitti mahvoldum anacım bittim

karakız ben hem internetten baktım hem tükanlarda dolandım baktım baby 2 go nun pembe modeli çok güzel yaaaaaaa tammmmmm pamukkkk şekerrrrrr

dur bende onlara bakayım tatlım cok sağol ya

nasılsuınız bakem bebişler nasıl ay ben dün çok yoruldum amma fasülyeleri yapamadım çünkü alamadım çok pahalı geldi baaa çarşamba günü fatih pazarına gidecem bakalım orda nee kaaaa
dünde gezdik ondan sonra pazara gittik 10 kilo domates aldım rendeleyip buzluğa attım 5 bağ maydonoz doğradım buzluğa attım 10 yufka sardım buzluğa attım gece 1.5 da işim bitti mahvoldum anacım bittim

neynnn kıs maşallah diyeyim o kadar şeyi nası yaptın valla helal olsun sana he alkisalkisalkis

kripiiimmm mutlu yıllarr cnmmmm :teytey: doğum günün kutlu olsuuunnnnn a.s.a.s.a.s.a.s.

niye hepsini bi günde yaptın kızz bu kadar yorma kendini yavrum yaaa :olmaz:

naponuss nan çatlak kiremitlerr
ben sabahh şölee bi uğradıydım emme kimse yoktuu sonra furdum kafayıı tekjrar uyudumm şimdide sersem gibiyimm :bbo:
bi saat sonra falanda çıkıcamm şeker yüklemesiylenn tahlillerimi yaptırcamm

dur bende onlara bakayım tatlım cok sağol ya

neynnn kıs maşallah diyeyim o kadar şeyi nası yaptın valla helal olsun sana he alkisalkisalkis

hee kıııı amma bittim haaaa fasülyeleri alamadım bari onları yapam dedim kocişe bilem sahur yameği hazırlayamadım kalk dedim kendin hazırla ben bittim hakket başım döndü möidem bulandı yorgunluktan-tatlicadiarzu-

oooooo maşallahhhhhhhhhhh
bende gecen gün yaptım domatez işini ama ben kavanozlara koydum çünkü dolapda çok yer kaplıyor.... evet maydonoz çok iyi yapmışsın mesela c.tesi güni iftara köfte yapotım maydonoz yoktu evde marketde yakın değil komşu komşu dolaştım ....... insanın dolaypa hazır bir şeylerin olsma çok iyi pat diye cıkarıyorusn ........

ben biraz fasülye vede karnı yarık yapacam ramazanda hazır yemek olur........

naponuss nan çatlak kiremitlerr
ben sabahh şölee bi uğradıydım emme kimse yoktuu sonra furdum kafayıı tekjrar uyudumm şimdide sersem gibiyimm :bbo:
bi saat sonra falanda çıkıcamm şeker yüklemesiylenn tahlillerimi yaptırcamm

slm tubişimm opuyorumnanaktan
kız hani erkenden gitcektinn,sordunmu açmı tokmu gitcen sekere kimimiz aç gitti hee ona göreee zemuszemus

bende park yatak düşünüyorum. internette çok baktım elimle değip görmeden içim rahat olmaz.
indirime giren çok güzel park yatakları var illa marka olmak zorunda değil. burda sony diye bi marka sallamalı 200 tl buldum taksitte yapıyorlar çokta sağlam demirlerinin kalın olmasına dikkat edin. hemen aşağıya göçmesin. deneyenler öyle dedi.

kripiiimmm mutlu yıllarr cnmmmm :teytey: doğum günün kutlu olsuuunnnnn a.s.a.s.a.s.a.s.

niye hepsini bi günde yaptın kızz bu kadar yorma kendini yavrum yaaa :olmaz:

sağol kuşum teşekkür ederim balım unutmamışsın

ay napim bulaştım bi kere olsun karıncalar gibi biriktireyim kışın yerim demi amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X