merhaba arkadaşlar bencede eksikleri tamamlayın. size bahsetmiştim bacaklarım belim ağrıyo diye dün dr. gittim acilde asistan varmış. neyse ntsye falan aldılar sancı yok dediler sonra ultrosona girdim açılma yok. dr dediki bide alttan muayene ediyim. ok dedim canım acayip yandı demezmi açılma var yatışını yapıyorum... tabi eşim izin vermedi bizim kendi gittiğimiz özel dr vardı aradım hemen medicanaya gel dedi. neyse imza falan attık sorumlu değiliz diye çıkıp gittik. dr. muayene etti bişe yok dedi ama yinede 1 gece kal kontrol altına alalım dedi. dün hastanede kaldım sabaha kadar 3 serum iğne nts. neyseki bişe çıkmadı ama yinede kontrol altındayım. şimdi ilaç kullanıyorum tabi hazırlıksız gttim ne çamaşır ne pijama annnmler gece getirdi.işte böyle bidahada yemin ettim kendi dr. başka gitmeyecem hele o hastaneye hiç aptal asistan anlamamış. bide o kadar pahalıki hastane yatışlar tıstım valla erken olsa günlük bi dolu para allah korusun....maceralı bir gün sonunda taburcu oldum bu sabah allah kimseye kaybetme korkusunu yaşatmasın...