2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol: hee öle yap gıı :roflol:
bende çilli tosbağamla tubişim yazınca yazacamm :roflol::roflol::roflol:
malum benim kulvarımda onlar varr :roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: senın sidik bizi geçemez hacııııııııııı tazıksizsin senınkı delikafadulden
oo yoh öle kardeş indirimi istemek nan okula kayıtmı yaptırıyohh alla allaaa madem öle ikinci hamilelik muabbeti yapacaan sen git ikinciyi doğuranlarla ölçül olummmmmmm :mymeka:

aynen katılıom nan sana cerın tutturmus bı 2 dıgum felan yemesler kızım ne ayaksın krıspiiiii delikafadulden

oo yoh öle kardeş indirimi istemek nan okula kayıtmı yaptırıyohh alla allaaa madem öle ikinci hamilelik muabbeti yapacaan sen git ikinciyi doğuranlarla ölçül olummmmmmm :mymeka:

nan ikinci gebeşler topiceni beni almıleeer ölçülerden dolayı şişte öle gel diler baaa bu ölçülerle buralara gelme diler:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: senın sidik bizi geçemez hacııııııııııı tazıksizsin senınkı delikafadulden

aynen katılıom nan sana cerın tutturmus bı 2 dıgum felan yemesler kızım ne ayaksın krıspiiiii delikafadulden

:roflol::roflol: onu bilik laaa geçemicemi biliikkk :roflol:
hade bakalım ölç sen tubiki geçebilecenmiii :roflol:

nan ikinci gebeşler topiceni beni almıleeer ölçülerden dolayı şişte öle gel diler baaa bu ölçülerle buralara gelme diler:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

desene ortada sıçan oldun kimseye ölçü beğendireminnnn nan yazuh sağa krispiii
eğer burda ikide bir ikinci doğum indirimi istiim deyu zır zır ötmessen burda ölçülerini verebilirsin biz seni kabul ediyik gıı vereliniortak

neyini önemsedin belli gııı :jeyyar::jeyyar: bende sütyen almadımda don aldımm :roflol::roflol:

ben dün çanta aldım kızz öle güzelki Nıkee emme orjınall :roflol: çiçko gibi çakma deell :roflol:
linkl ver edaaa :roflol:
ben aldıımmm :lepi: nıke ve süperrrr :lepi:
hani ayakkabı için ayrı yer oluy oda var içine gelen yeri dışarıya doğru delikli orayada bezleri koyaruunn süperr :lepi::lepi:

:roflol::roflol: yaa şimdi ben sana bişe demek istiyom emmee msn de değilikk :roflol::roflol:
örmek pahalı olurr ucuzlarıda var laann :roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
ben bebek çanytası aldım port bbeli setlerden. çok da ucuza geldi altı üstü bi çanta diye düşündüm ona çok para verene kadar başka eksikleri tamamlamayı uygun buldum tek satılanlar çok pahalı hem zatn port bebe de çok istiyodum hast.den ilk çıkarırken filan ii oluyormuş portbebeler
port bebe ne gıı :roflol: derrmişiimm
merhaba arkadaşlar bencede eksikleri tamamlayın. size bahsetmiştim bacaklarım belim ağrıyo diye dün dr. gittim acilde asistan varmış. neyse ntsye falan aldılar sancı yok dediler sonra ultrosona girdim açılma yok. dr dediki bide alttan muayene ediyim. ok dedim canım acayip yandı demezmi açılma var yatışını yapıyorum... tabi eşim izin vermedi bizim kendi gittiğimiz özel dr vardı aradım hemen medicanaya gel dedi. neyse imza falan attık sorumlu değiliz diye çıkıp gittik. dr. muayene etti bişe yok dedi ama yinede 1 gece kal kontrol altına alalım dedi. dün hastanede kaldım sabaha kadar 3 serum iğne nts. neyseki bişe çıkmadı ama yinede kontrol altındayım. şimdi ilaç kullanıyorum tabi hazırlıksız gttim ne çamaşır ne pijama annnmler gece getirdi.işte böyle bidahada yemin ettim kendi dr. başka gitmeyecem hele o hastaneye hiç aptal asistan anlamamış. bide o kadar pahalıki hastane yatışlar tıstım valla erken olsa günlük bi dolu para allah korusun....maceralı bir gün sonunda taburcu oldum bu sabah allah kimseye kaybetme korkusunu yaşatmasın...
ayy canım geçmiş olsuun hangi hastaneye gitmiştin???
şuursuz yauww kendi götünü zeytune mi soracaan nannnn özge duymasın olummm :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: he nan zeytin biliyo benim ölçüleri karakız da ne zaman doğurcamı hesaplıcak beele başkalarının şuurlarını kullanark yaşayıp gidiyoz gıı :roflol: :roflol:

kızım senin memişlere bakmaktan totona sıra gelmiy kiiiiiiiiiii :roflol:

laannn :mymeka: sen tubikin memiş ölçüsüne bakta öle gell kupamı ona devrettim benn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dert ettiğin şeye bak nan bizde onun verdiği ölçüye 5 eklerük nan:roflol::roflol::roflol::roflol:

delikafadulden demi kııııı delikafadulden

ikinci ayak çillim ikinci ayak:roflol::roflol::roflol::roflol:
hele sen hiç konuşma nan senin ölçülerinde ben 3 cüyü hatta 4 cüyü çıkarırım nan
:roflol::roflol::roflol::teytey::teytey:lülülülülülülülülülülülü

linkl ver edaaa :roflol:

port bebe ne gıı :roflol: derrmişiimm

:roflol: :roflol: he nan zeytin biliyo benim ölçüleri karakız da ne zaman doğurcamı hesaplıcak beele başkalarının şuurlarını kullanark yaşayıp gidiyoz gıı :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: ayyy gebereceemm gülecem deyüüü :roflol::roflol::roflol::roflol:

kızım senin memişlere bakmaktan totona sıra gelmiy kiiiiiiiiiii :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
dert ettiğin şeye bak nan bizde onun verdiği ölçüye 5 eklerük nan:roflol::roflol::roflol::roflol:
:lepi: o zaman bende dah asölerım sositososito
:roflol::roflol: onu bilik laaa geçemicemi biliikkk :roflol:
hade bakalım ölç sen tubiki geçebilecenmiii :roflol:

metro yok nan :kedi:

lann bu arada öğlen dışarı çıktım bebeme bi tane takım aldım abiye gibi şuursuz 2 :roflol: ama çoh datluyduuu
sora egeme bi tane şort aldım (nasılsa kargoyu kakaladım :roflol:)
bide tuba ayusunun kızına kot etek aldımmm
krispi nan senin oğluşada bişiler baktım ama sarmadı egeye aldığım şorttan bi tane daha olaydı ona da alacaaadım nan ama araştırmalarım süricik hacıı a.s

desene ortada sıçan oldun kimseye ölçü beğendireminnnn nan yazuh sağa krispiii
eğer burda ikide bir ikinci doğum indirimi istiim deyu zır zır ötmessen burda ölçülerini verebilirsin biz seni kabul ediyik gıı vereliniortak

nan bide sen bende hafta olarak küçüksün nan oda var şimcik değelmi önce sen benim haftaya gelde öle ölç:roflol::roflol::roflol:

Back
X