Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deme naaan :roflol:hakkay laaa :roflol::roflol: bu suursuz tam suursuz kııııı :roflol::roflol:
ikinci ayak çillim ikinci ayak:roflol::roflol::roflol::roflol:
hele sen hiç konuşma nan senin ölçülerinde ben 3 cüyü hatta 4 cüyü çıkarırım nan
:roflol::roflol::roflol::teytey::teytey:lülülülülülülülülülülülü
ay kızçemin cicişlerini çekip koymam lazım yaaa ben acip beğendim nann zilloşum benimmm
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:lepi: o zaman bende dah asölerım sositososito
metro yok nan :kedi:
lann bu arada öğlen dışarı çıktım bebeme bi tane takım aldım abiye gibi şuursuz 2 :roflol: ama çoh datluyduuu
sora egeme bi tane şort aldım (nasılsa kargoyu kakaladım :roflol:)
bide tuba ayusunun kızına kot etek aldımmm
krispi nan senin oğluşada bişiler baktım ama sarmadı egeye aldığım şorttan bi tane daha olaydı ona da alacaaadım nan ama araştırmalarım süricik hacıı a.s
nan bide sen bende hafta olarak küçüksün nan oda var şimcik değelmi önce sen benim haftaya gelde öle ölç:roflol::roflol::roflol:
kız konyalıııııı kızmazsan bişe dicem laaa opuyorumnanaktan
ben bu çantalara asla nıke demem kızzz pazar şesi gibiii![]()
delikafadulden sütçilerrrrrrrr o gögüslerden gunde 2 kılo süt cıkarmanız lazım nan sizin hakkunu verın haa :roflol: :roflol: :roflol:laannn :mymeka: sen tubikin memiş ölçüsüne bakta öle gell kupamı ona devrettim benn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delikafadulden demi kııııı delikafadulden
laelaelaelaelae laelaelaelaelae :dilcikar:ikinci ayak çillim ikinci ayak:roflol::roflol::roflol::roflol:
hele sen hiç konuşma nan senin ölçülerinde ben 3 cüyü hatta 4 cüyü çıkarırım nan
:roflol::roflol::roflol::teytey::teytey:lülülülülülülülülülülülü
yok bacum sende kargoyu baga kaktursaydın ya nan lülülülülülüokudum beleşemi getirmeyi düşünüyon nann kargoyuklava:
kız yarem cok temiz kalpli ne düşünüyosa sölüyo yaa
üstüne gitmeseydiniz nann kzıın
hadı bakalım koy nanay kızçemin cicişlerini çekip koymam lazım yaaa ben acip beğendim nann zilloşum benimmm
merhaba arkadaşlar bencede eksikleri tamamlayın. size bahsetmiştim bacaklarım belim ağrıyo diye dün dr. gittim acilde asistan varmış. neyse ntsye falan aldılar sancı yok dediler sonra ultrosona girdim açılma yok. dr dediki bide alttan muayene ediyim. ok dedim canım acayip yandı demezmi açılma var yatışını yapıyorum... tabi eşim izin vermedi bizim kendi gittiğimiz özel dr vardı aradım hemen medicanaya gel dedi. neyse imza falan attık sorumlu değiliz diye çıkıp gittik. dr. muayene etti bişe yok dedi ama yinede 1 gece kal kontrol altına alalım dedi. dün hastanede kaldım sabaha kadar 3 serum iğne nts. neyseki bişe çıkmadı ama yinede kontrol altındayım. şimdi ilaç kullanıyorum tabi hazırlıksız gttim ne çamaşır ne pijama annnmler gece getirdi.işte böyle bidahada yemin ettim kendi dr. başka gitmeyecem hele o hastaneye hiç aptal asistan anlamamış. bide o kadar pahalıki hastane yatışlar tıstım valla erken olsa günlük bi dolu para allah korusun....maceralı bir gün sonunda taburcu oldum bu sabah allah kimseye kaybetme korkusunu yaşatmasın...
lann bu arada öğlen dışarı çıktım bebeme bi tane takım aldım abiye gibi şuursuz 2 :roflol: ama çoh datluyduuu
sora egeme bi tane şort aldım (nasılsa kargoyu kakaladım :roflol:)
bide tuba ayusunun kızına kot etek aldımmm
krispi nan senin oğluşada bişiler baktım ama sarmadı egeye aldığım şorttan bi tane daha olaydı ona da alacaaadım nan ama araştırmalarım süricik hacıı a.s
deme naaan :roflol:
ooh yünlerimi de aldım geldiimm bebek doğana kaa bitiririm gari emme oda kalcak bi süreliğine büyüsün de kendi halletsin gıı ben ona örgü örecem iştee daha ne istii :roflol:
ay kızçemin cicişlerini çekip koymam lazım yaaa ben acip beğendim nann zilloşum benimmm
çek de koy naan
edooş senin çantan nasıl link ver nan
bizde çareler tükenmez bizde daha çok eklerük hem göz var nizama var demi bacım anlaruk yane ne kaaa ölçülerin:roflol::roflol::roflol:
metro yok diyosun sankim o metro seni sarbilecekmiydi sen git ipçilereden halat al gel bacım ölçerken kopmasın deyüüüüüüüüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol:
yok bacum sende kargoyu baga kaktursaydın ya nan lülülülülülü
yok cok üstune gıtmedık :kedi:
naaann eda seninki bu tarz bi cantamı
http://www.realfiesta.com/blog/uploaded_images/nike-egzotic-789701.jpg için Google Görsel Sonuçları
allaaamm ne zamet edin kıızz nerden aldın :roflol::roflol:
kartanesi port bebe saplı çanta bebeği taşımak için.
ben düz modellerini kullanmaktan sıkıldım canım böle renklisini netten gördüm burda yok burda bu modellerin iki renklileri var favori rengim pembe ve lacivert göstermeden anlatmak zor ama bu baskılılara bayıldım ben zevk meselesi edacım neden kızayım ki :1closedeyes:
delikafadulden sütçilerrrrrrrr o gögüslerden gunde 2 kılo süt cıkarmanız lazım nan sizin hakkunu verın haa :roflol: :roflol: :roflol:
hadı bakalım koy nan
edaaaaaaaaaaa
teşirlisi yokmuydu nan kaç para verdın olum çakma nıye almadın kuzum yaaa delikafadulden
naaann eda seninki bu tarz bi cantamı
http://www.realfiesta.com/blog/uploaded_images/nike-egzotic-789701.jpg için Google Görsel Sonuçları