2009 Kasm Anneleri

kızlar ya bişi soram size arkadaşım bana daha önce oğlunda kullandığı süt sağma makinesini göndermiş boşuna para verip alma diye sağolsun
fekat şimdi ben bunu nasıl steril hale getireceğim bilgisi olan beri gelsin kızlar

:lepi: hee temem lan ozamannnn :roflol:

:roflol::roflol: öğren artık şunu kuzuumm :roflol:
onu da gerektiğinde şekerciğe sorarun gari gıı kaydirigubbakcemile3
kızlar ya bişi soram size arkadaşım bana daha önce oğlunda kullandığı süt sağma makinesini göndermiş boşuna para verip alma diye sağolsun
fekat şimdi ben bunu nasıl steril hale getireceğim bilgisi olan beri gelsin kızlar

anaa heç bi fikrim yok vallaa

kızlar ben çıkıyom
evi toplayam
namaz kılam
beco bayisine bakacam
ordan bankaya uğrayacam
ordanda hastaneye oğluşumu görmeye gidecem akşama görüşürük yine ne kaaa yoğunum ben yaaaaaaaaaaaa

karakız yaa sen tamamen mi işten ayrılıyosuun neden maaşını alamıcaan izindeyken alabiliyon ya maaş

yahu benmi çok fazla kilo aldım acaba bugun tartıldım 75 kilo olmuşum 62 ile başlamıştım bu maratona kafamçokkarıştı
ayrıcana kızlar ya sizin ayaklarınız elleriniz şişmeye başladımı
benim ayaklarım bir şişiyo balon gibi oluyo sonra dinlenince biraz iniyo

bizde çareler tükenmez bizde daha çok eklerük hem göz var nizama var demi bacım anlaruk yane ne kaaa ölçülerin:roflol::roflol::roflol:
metro yok diyosun sankim o metro seni sarbilecekmiydi sen git ipçilereden halat al gel bacım ölçerken kopmasın deyüüüüüüüüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol:
nan bız hemen şişkolugu kabul ettık topıkde daha şişkoolarda var onlar ölçsun nan delikafadulden ben artık kendımı şişkoo görmuyorumm :lepi:

anam kız bu suursuzluk bulaşıcımı oliyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delikafadulden uyanık hacııı delikafadulden
allaaamm ne zamet edin kıızz nerden aldın :roflol::roflol:
bücürük almıs nan markaaa baga yokmu cerınnnnnnnnnnnnnn bücürüktense ama yoksa ıstemem :roflol: :roflol:

canliiiz git nan işinin başınaa senin dilinin ayarı bozulmuş gıı
laelaelaelaelae
ben niye düşünemedim nann onu delikafadulden
heee ben saga öle etcem :roflol: 30 gecmemesı gerek bacuuu kaydirigubbakcemile3
doğru diyon tatlımm bende fikrimi diidimm Şeniz

:roflol::roflol: kızz 106 mış normalde %50 olmuş 53 e aldımmm :lepi::lepi:

eyy almıssın teşirlı ıle aynı fıyat nan :dance:

yok bebişiiimm böle deell msn ac atam resminiiii opuyorumnanaktan

ben geldimm zemuszemus
nasilsiniz hatunlar

canim büyük marketlerde kap kacak steril etmek icin malzemelr satiliyo..
oralara bir bak istersen
yada bir eczaneye de sorabilirsin belki eczanelerde de vardir

vallla fikrim yok cnmm

onu da gerektiğinde şekerciğe sorarun gari gıı kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyom
evi toplayam
namaz kılam
beco bayisine bakacam
ordan bankaya uğrayacam
ordanda hastaneye oğluşumu görmeye gidecem akşama görüşürük yine ne kaaa yoğunum ben yaaaaaaaaaaaa

hade bakalım cnmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yahu benmi çok fazla kilo aldım acaba bugun tartıldım 75 kilo olmuşum 62 ile başlamıştım bu maratona kafamçokkarıştı

benimde arada şişiyo ama çok deell

250 yazıyo nan :1shok:

:1shok::1shok::1shok:

anaaammmm 13 kilo mu aldin:1shok::1shok::1shok::1shok:
benim ayaklarim cok uzun zamandir sisiyo canim soguk su iyi gelio birazcik ama tam gecirici bisey degil...fazla ayak üstü durmakla ilgili..bol bol dinlenmek gerekkafamçokkarıştı

Back
X