Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben geldimmmmm....
ayyy çok özledim hepiniziiii opuyorumnanaktan
geçmişe bi el atsam mı napsam ...çıkabilir miyim acaba içinden lülülülülülü
ayyy çok merak ediyorum herkes iyidir inşallahhh...biri bana anlatsın nolur bir aydır neler yaptınız bakimmm yerimseniben
ayy hoşgeldiiinnnn fıstıkkk
yok nan sakın geçmişe gidem deme hayatta çıkamazsııınnn
hatırladığım kadarıyla bi arıza yok herkes iyii alışveriş yapıp duruyooz
çok geçmişe bakmak istiyosan git ciciş topicine bak kaydirigubbakcemile3
sen naptıın annat bakalııımmm
kızlar size birkaçgündür gördüğüm rüyamı söyleme istiyorum
birkaçgündür nedense rüyalarımda hep kızımın isminin DURU olması ile ilgili rüyalar görüyorum yani sanki ismini duru koymuyormuşum sürekli bir arayış içersindeyim değişik isimler arıyorum duru olmaz diyorum falan ama hep aynı rüya
acaba bu nedemek kızlar kafamçokkarıştı
abooowwww ben 3615. sayfada kalmışımmm :lepi: geçmişe bi dalarsam 10 günde çıkamam heralde... gidip biraz göbiş, ciciş topiklerine falan bakim bari...
canım valla ben hiç bişey yapmadım bir ay anneciğimin yanında yan geldim yattım işte...kızıma bi tane battaniye ördüm bi de hırkayla şapka... şimdi alışverişe başlıcam artık... pzt dr. kontrolümüz var ondan sonra alışverişdi yıkamaydı ütülemeydi öyle geçer heralde... siz alışverişi falan bitirdiniz mi yoksa yaa...bak gene panik oldum :))))))))))
arka sayfada kaldı kimse görmedi tekrar gönderiyom kızlar hele bakın bi bana
hoşgeldinnnnnnnnnnnn unicimmm
valla bende bugun işe başladım iki haftadır raporluydum evdeydim
kıs marifetli hatun battaniye örmüş hırka örmüş şapka örmüş bak ya maşallah sana tatlım
daha bende bitirmedim hazırlıkları canım merak etme sen
nörüyon tubiik gebercem ben yaa dehşet uykum var gözlerim aniii
şimdi netten bebiş kıyafetlerine baktım gıı çok datlu şeyler var ama hep yazlık naan niye heç kışlık elbise yok yaa
alın kızlar burdan bakın cantalara
::: Spor Marketim ::: - Türkiye'nin En Büyük Sanal Spor Mağazası
kızlar ben geldimmmmm....
ayyy çok özledim hepiniziiii opuyorumnanaktan
geçmişe bi el atsam mı napsam ...çıkabilir miyim acaba içinden lülülülülülü
ayyy çok merak ediyorum herkes iyidir inşallahhh...biri bana anlatsın nolur bir aydır neler yaptınız bakimmm yerimseniben
aaa neden raporluydun canımmm noldu ???
hoşgeldin unia.s.
kendi adıma bir aydır ruh gibin dolaşıyom... bi uykusuzluk, bi halsizlik ,bi yorgunluk aldı başını gidiyo canım...hemen hemen bütün kızlarda bu durum mevcut aslında... böyle işte sen nasılsın canım
ay canım kafanda tam oturmadımı ki duru ondan mı rüya görüyon acepparka sayfada kaldı kimse görmedi tekrar gönderiyom kızlar hele bakın bi bana
ayy tubikim heç sorma yaaa ekimin başında çıkacaam doğuma 3 hafta kalaanöriyim bacımmmm
offffff ewde sürünüyoss
anam sizin işinizde zor heeeee hamile hamileee offff
ne zaman çıkcan sen doğum izninee
canım yaa sorma bana da 26. haftaya girdiğim anda bişey oldu oturduğum yerden kalkamaz oldum.. geceleri sağa sola dönemiyorum sabah bi kalkıyorum her yanım tutulmuş... buraya da geldim bi sürü iş var evde ... sabahtan beri hiç oturmadım naptım diye bakıyorum bi iş de yapmamışım noluyo anlamadım :))))))))))
ben şimdi şeyi panik yaptım 28 den sonra erken doğum riski var ya hazırlıklar için geç mi kaldım diyorum... gerçi öncesinde de erken diye yapmadık aman ne biliyim işte...bu düşüncelerle 7 ayı bitirdik valla inanamıyorum :)))
canım belimden dolayı mr çekildim sonra dr 10 gün istirahat verdi evdeydim ama dinlendinmi diye sor hiç dinlenemedim kafamçokkarıştı
canım yaa sorma bana da 26. haftaya girdiğim anda bişey oldu oturduğum yerden kalkamaz oldum.. geceleri sağa sola dönemiyorum sabah bi kalkıyorum her yanım tutulmuş... buraya da geldim bi sürü iş var evde ... sabahtan beri hiç oturmadım naptım diye bakıyorum bi iş de yapmamışım noluyo anlamadım :))))))))))
ben şimdi şeyi panik yaptım 28 den sonra erken doğum riski var ya hazırlıklar için geç mi kaldım diyorum... gerçi öncesinde de erken diye yapmadık aman ne biliyim işte...bu düşüncelerle 7 ayı bitirdik valla inanamıyorum :)))
canım walla iyi düşünmüşsünnnayy tubikim heç sorma yaaa ekimin başında çıkacaam doğuma 3 hafta kalaa
şeytan diyo çık 32. haftada emmeee sonrasında nolceek o 5 haftayı bebiş doğduktan sonraya aktarmak istiyom hofff
biz gittik ama oaranın müdavimii karazeytinnKızlar Eminönü'nde Havuzlu Han diye bi yer varmış oraya gideniniz mi var mı ??? a'dan z'ye herşey varmış orda...
park yatak falan alan var mı ???
ayy ben bi hafta boyna sorarım artık idare edin nolur![]()
ayy tubikim heç sorma yaaa ekimin başında çıkacaam doğuma 3 hafta kalaa
şeytan diyo çık 32. haftada emmeee sonrasında nolceek o 5 haftayı bebiş doğduktan sonraya aktarmak istiyom hofff
bu arada dolaba misafirlik ve kışlık bişeler konulacak, kışlık domates hazırlanacak-tatlicadiarzu- bunların hepsini ben mi yapcam yaaa. böle sayınca daha bi çok göründü gözüme
Kızlar Eminönü'nde Havuzlu Han diye bi yer varmış oraya gideniniz mi var mı ??? a'dan z'ye herşey varmış orda...
park yatak falan alan var mı ???
ayy ben bi hafta boyna sorarım artık idare edin nolur![]()