2009 Kasm Anneleri

unique_____, hoş geldin canım ....................

canım bende de hiç bir hazılık yok ...... kışlıkları anacığım sağolun halletti.... ama bebek için hala bir şey alamadım .......yok o değil eşime diyorum ki ya hala alamadık boyle sakin sakin merak etme hada varrrrrrrr alırız sen dert etme hallderiz diyor ben bu sefer kendi canımı sıkacağıma adamın boğazını sıkmak istiyom ama anlamıyor :umursamaz:

sorma canım yaa bi de bunlar var...annem saolsun domateslerimi yaptı...ben de biraz barbunya koymak istiyorum dolaba... daha misafirliği düşünmüyorum valla...

bir an önce kızımın odasını halletmek istiyorum... düşündükçe de kalbim sıkışıyo :))))

annenin ellerine sağlık canım..bu istekle hepsini bi çırpıda hallederiz :lepi:

angaradaki baculaaa
yeşim tekstil nerde yaa deyin baa helee
gap kids, mothercare a falan üretim yapan bursa firmasıymış çayyolu, çukurambar, çankayada falan şubeleri varmış uyku tulumu falan 15miş nan hemen gidecüüm bi bulsam yerinii
bi dee mothercarede her ayın 15inde %50 indirim oluyomuş bazı ürünlere karulaa kapış kapış alıyomuş sabahtan gitmek lazımmışş ben gidemem yaa mafoldumben

benim bildiğim yeşim outlet var canım... bu başka bi mağaza mı acaba... ben gitmiştim orda uyku tulumu falan görmemiştim.. bulursan bizede söle bizde gidek bacımkaydirigubbakcemile2 sabahtan bende gidemem bir yere.

ben kaçarım kızlara.s.

üüüfffffff ben de aynı durumdayım.. bu şekilde son üç haftaya kadar nasıl gelip gitcem diyom ama bebişimle dah açok birlikte olmak ta istiyooom:uhm: çok kararsız kaldım bu konuda
yaa çok zor olcak zeren napcaz yaaa
annenin ellerine sağlık canım..bu istekle hepsini bi çırpıda hallederiz :lepi:

benim bildiğim yeşim outlet var canım... bu başka bi mağaza mı acaba... ben gitmiştim orda uyku tulumu falan görmemiştim.. bulursan bizede söle bizde gidek bacımkaydirigubbakcemile2 sabahtan bende gidemem bir yere.

ben kaçarım kızlara.s.

o nerdee
çukurambardan almışlar uyku tulumunu ekim annelerinden bi hatun

unique_____, hoş geldin canım ....................

canım bende de hiç bir hazılık yok ...... kışlıkları anacığım sağolun halletti.... ama bebek için hala bir şey alamadım .......yok o değil eşime diyorum ki ya hala alamadık boyle sakin sakin merak etme hada varrrrrrrr alırız sen dert etme hallderiz diyor ben bu sefer kendi canımı sıkacağıma adamın boğazını sıkmak istiyom ama anlamıyor :umursamaz:

:roflol::roflol::roflol: ben de daraldıkça zavallı adamcağıza yükleniyorum... onu da şişirdimmmm :lepi: dün akşam baktım içini çekiyo ne zaman yapıcaz bu kadar işi diye...o da anneme sardı, ne işi var yazlıkta gelsin artık diye.... annem duyunca kime sarıcak acaba :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: ben de daraldıkça zavallı adamcağıza yükleniyorum... onu da şişirdimmmm :lepi: dün akşam baktım içini çekiyo ne zaman yapıcaz bu kadar işi diye...o da anneme sardı, ne işi var yazlıkta gelsin artık diye.... annem duyunca kime sarıcak acaba :roflol::roflol::roflol:

eee altın kızlar herbi,şesini almadımı gıı kaydirigubbakcemile3

eee altın kızlar herbi,şesini almadımı gıı kaydirigubbakcemile3

yok be güzelim 2 teyzesi gelirken getirmiş bişeyler onlara kalsa herşey tamam ... ! sanıyolar ki iki tullumla iş bitiyo... haa yalan olmasın arabasıyla ana kucağını da getirmişler...asıl babaannede tık yok daha :)))) kardeşlerinin yaptığını kendi yaptı sayıyodur o :)))))

valla liste yaptım baya işim var... dr.a gitmeden de başlamak istemiyorum nedense...randevu pzt acaba öne almaya mı uğraşsam CADIARZU

yok be güzelim 2 teyzesi gelirken getirmiş bişeyler onlara kalsa herşey tamam ... ! sanıyolar ki iki tullumla iş bitiyo... haa yalan olmasın arabasıyla ana kucağını da getirmişler...asıl babaannede tık yok daha :)))) kardeşlerinin yaptığını kendi yaptı sayıyodur o :)))))

valla liste yaptım baya işim var... dr.a gitmeden de başlamak istemiyorum nedense...randevu pzt acaba öne almaya mı uğraşsam CADIARZU

yok kız bi gün çıkarsınız zaten herbişe oluyo o hanlarda heralde para varsa huzur var alırsınız hepsini birden olur biteer sen hiiç sıkma canını
listeni hazırladıysan heç problem deell
asıl ihtiyaçları aldınmı da sonra ara ara çıktığında hoşuna giden şeyleri alırsın bi dünya olur kaydirigubbakcemile2

yok kız bi gün çıkarsınız zaten herbişe oluyo o hanlarda heralde para varsa huzur var alırsınız hepsini birden olur biteer sen hiiç sıkma canını
listeni hazırladıysan heç problem deell
asıl ihtiyaçları aldınmı da sonra ara ara çıktığında hoşuna giden şeyleri alırsın bi dünya olur kaydirigubbakcemile2

listeler taaaaaaaaaaaaaa fi tarihinde yapıldı ama icraat tok anasını satayım.......

ama biraz önce kötü tehtit ettim ..... 29 dr randevum var şu alış veriş işini halletmesek hani doktorum 32 haftaya kadar son dedi ya bak onu 29 çekerim haberin olsun dedim ..........

tamam aşkım sen yap planı ben yanında şöför hamal be banka olarak dolaşırım dedi :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ohhhhhhhhhhhhhh kimse görmedi laa benim ölçüleriiii :dance::dance:
gördüm nann senii ölçüleri bilmem emme çok datluu olduğunu biliyomm ayrıcaa annelik yüzüne çok güzel yansımış cnm
kızlar ben geldimmmmm.... kaydirigubbakcemile4
ayyy çok özledim hepiniziiii opuyorumnanaktan

geçmişe bi el atsam mı napsam ...çıkabilir miyim acaba içinden lülülülülülü

ayyy çok merak ediyorum herkes iyidir inşallahhh...biri bana anlatsın nolur bir aydır neler yaptınız bakimmm yerimseniben
nerdesin bajım senn yaa
karakızım önce gel bi öpemm özledimmmm Şeniz

rüyana gelince, dün bi kitapta okudum hamileliğin bu dönemlerinde bebişle ilgili rüyalar çok fazla görülürmüş ciddiye almayın falan yazıyodu..... bilinçaltında isimle ilgili düşünceler var demekki üstünde durma bence...

bu arada ben hala isim bulamadım yavru kuşuma :(
elif koy gıııı

abooowwww ben 3615. sayfada kalmışımmm :lepi: geçmişe bi dalarsam 10 günde çıkamam heralde... gidip biraz göbiş, ciciş topiklerine falan bakim bari...

canım valla ben hiç bişey yapmadım bir ay anneciğimin yanında yan geldim yattım işte...kızıma bi tane battaniye ördüm bi de hırkayla şapka... şimdi alışverişe başlıcam artık... pzt dr. kontrolümüz var ondan sonra alışverişdi yıkamaydı ütülemeydi öyle geçer heralde... siz alışverişi falan bitirdiniz mi yoksa yaa...bak gene panik oldum :))))))))))

Kızlar Eminönü'nde Havuzlu Han diye bi yer varmış oraya gideniniz mi var mı ??? a'dan z'ye herşey varmış orda...

park yatak falan alan var mı ???

ayy ben bi hafta boyna sorarım artık idare edin nolur :utangac:

kızım demek annene kaçtın ha
bende bu kız bizi bıraktı deyodum
arayı bu kadar uzatma pita
zaten zaman daraldı.
alışveriş konusunda 2 haftaya kadar her bişeyini halledersin cnm
bende bu hafta bitirdim valla
eminönüne bi gittim hepsini topladım geldim
bide ikeadan mobilya olayı derken alışverişim bir an da bitti
bugün misafirlerim var yarın sana herşeyi anlatırım hem de benim topiğim var alışveriş
yarın oaray resimleri de atcam bakarsın bilgin olur
şimdilik ipek kızımla öpüyoruz seni

ayy nan cersuya döndüm haaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

:roflol: bu kaa diline dolarsan al sanaaa delikafadulden

ayy kızlaarr geberecüünn yaa nasıl uykum vaarr

aha buda cersu 3 delikafadulden

he nan kaçtı iftar
belkim yarın ki iftara yetişirim
he bu arada karakız iftarda ne veriyler onu da yaz bağa tamam mı cnm

:roflol::roflol: abuu yemeğe göremi gitcen kıııı :roflol:

kızlar ben geldimmmmm.... kaydirigubbakcemile4
ayyy çok özledim hepiniziiii opuyorumnanaktan

geçmişe bi el atsam mı napsam ...çıkabilir miyim acaba içinden lülülülülülü

ayyy çok merak ediyorum herkes iyidir inşallahhh...biri bana anlatsın nolur bir aydır neler yaptınız bakimmm yerimseniben

slm unique___ hoşgeldin cnmmopuyorumnanaktan
özlettin valla kendini heee zemuszemus
geçmişe heç bulaşmaaa :kedi:

gördüm nann senii ölçüleri bilmem emme çok datluu olduğunu biliyomm ayrıcaa annelik yüzüne çok güzel yansımış cnm

cnm ebişim beniimm Şeniz o senin tatlılığın yevriimm opuyorumnanaktan

45254925xx5tq9.jpg

selam kızlar ben geldüm çıtırtıyı duydunuzmu gerçi pek çıtırtıya benziycek halım kalmadı emme olsun

eveeet bugün becoya gittim dondurucumu nihayet aldım yarın geliyor 488 tl ye aldık 6 taksitle
ordan bankaya uğradım işimi hallettim ordan otobüse atladım doktora gittim bebişimi gördüm ben size demiştim bu bebek allah bilir döndi diye ve gerçekten dönmüş ters dönmüş ayaklarını aşağı vermiş başını mideme sokuyo bende desemki nee kaaa midem yaniiii diyafremı sıkıştırıyo yaaaa ayaklarınıda şeyime sokiii canımı yakıyoooo bu işte bi iş olduğunu anlamıştım

neyse sağlıklı olsunda nasıl durursa dursun
beb,işim 1200 gr mmış doktor iyi dedi
doktorun tartısına göre 4,5 kilo almışım azmı dedim evet dedi tsh tahlili yaptı bakalım neyn az almışsın troitlerle alakalı bi durummu diye ben dedim hocam bende o kaaa yemek yemiyom az almam normal yok dedi ben bakmam lazım ve bide şekere tahlili istedi işte onlarıda yarın sonuçlerını tel den öğrenicem
eveeet işte böle kızlar amma konuştum iftar vakti tabi ben yemek yapamadım kocişte pide ısmarladı napim bu saatten sonra yapacak bişe yok

Back
X