2009 Kasm Anneleri

selam kızlar ben geldüm çıtırtıyı duydunuzmu gerçi pek çıtırtıya benziycek halım kalmadı emme olsun

eveeet bugün becoya gittim dondurucumu nihayet aldım yarın geliyor 488 tl ye aldık 6 taksitle
ordan bankaya uğradım işimi hallettim ordan otobüse atladım doktora gittim bebişimi gördüm ben size demiştim bu bebek allah bilir döndi diye ve gerçekten dönmüş ters dönmüş ayaklarını aşağı vermiş başını mideme sokuyo bende desemki nee kaaa midem yaniiii diyafremı sıkıştırıyo yaaaa ayaklarınıda şeyime sokiii canımı yakıyoooo bu işte bi iş olduğunu anlamıştım

neyse sağlıklı olsunda nasıl durursa dursun
beb,işim 1200 gr mmış doktor iyi dedi
doktorun tartısına göre 4,5 kilo almışım azmı dedim evet dedi tsh tahlili yaptı bakalım neyn az almışsın troitlerle alakalı bi durummu diye ben dedim hocam bende o kaaa yemek yemiyom az almam normal yok dedi ben bakmam lazım ve bide şekere tahlili istedi işte onlarıda yarın sonuçlerını tel den öğrenicem
eveeet işte böle kızlar amma konuştum iftar vakti tabi ben yemek yapamadım kocişte pide ısmarladı napim bu saatten sonra yapacak bişe yok

slm çaturtuumm opuyorumnanaktan güle güle kullan cnm dondurucuyuu
maşallahh tatlışım oğluşunaa
:nazar: dimek az kilo dedi araştırıy heee :uhm:
inşallah şeker meker çıkmasın cnmcımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tubişim ne hoş o karikatürlerr gııı :roflol: sen neettin cnm opuyorumnanaktan

selam kızlar ben geldüm çıtırtıyı duydunuzmu gerçi pek çıtırtıya benziycek halım kalmadı emme olsun

eveeet bugün becoya gittim dondurucumu nihayet aldım yarın geliyor 488 tl ye aldık 6 taksitle
ordan bankaya uğradım işimi hallettim ordan otobüse atladım doktora gittim bebişimi gördüm ben size demiştim bu bebek allah bilir döndi diye ve gerçekten dönmüş ters dönmüş ayaklarını aşağı vermiş başını mideme sokuyo bende desemki nee kaaa midem yaniiii diyafremı sıkıştırıyo yaaaa ayaklarınıda şeyime sokiii canımı yakıyoooo bu işte bi iş olduğunu anlamıştım

doktorun tartısına göre 4,5 kilo almışım azmı dedim evet dedi tsh tahlili yaptı bakalım neyn az almışsın troitlerle alakalı bi durummu diye ben dedim hocam bende o kaaa yemek yemiyom az almam normal yok dedi ben bakmam lazım ve bide şekere tahlili istedi işte onlarıda yarın sonuçlerını tel den öğrenicem
eveeet işte böle kızlar amma konuştum iftar vakti tabi ben yemek yapamadım kocişte pide ısmarladı napim bu saatten sonra yapacak bişe yok

güle güle kullan canım dondurucuyu
bebişinede masallah canım
az kilo almana neden takıldıki acaba seker kesin yoktur sende az kilo aldıgın için
inş. tiroidlerle ilgilide sıkıntı yoktur canım

slm çaturtuumm opuyorumnanaktan güle güle kullan cnm dondurucuyuu
maşallahh tatlışım oğluşunaa
:nazar: dimek az kilo dedi araştırıy heee :uhm:
inşallah şeker meker çıkmasın cnmcımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tubişim ne hoş o karikatürlerr gııı :roflol: sen neettin cnm opuyorumnanaktan

sadece tahlilllerimi yaptırdımm
şeker yüklemesii aç karnına yapılcakmışş
yarın yaptırcamm

ayy geberdim elifin tatlıdan yaptımm zemuszemus
bide yemekle uğrasıım kociş geldi çok acmış beklii basımıı kaydirigubbakcemile3

çaturtu gaza geldi kuçucuk buzluk için o kaa malzeme yığdıysan kzıım sen bu dondurucuyu doldurucuum deyu çarşamba pazarını siler supurur ordanda hale gidersin nan çatlak lazım benümmm kaydirigubbakcemile3

annaaamm nan kornet demek ki bebeği en ii besliyen madde nann maşşşşallahh dosun olmuş oğlan nannn analar neler doğuruyyy haaaaa delikafadulden

Varmı önemli havadisler, artıkın Türkiyedeyim, kociş döndü bile, bende bugün tatilden döndüm haftayada işe başlayacagım insallah........

önemli havadis derken daha doğuran yok kaydirigubbakcemile3 herkes sızlaniy uyamıyom oram ağrıy midem yaniy deyu
hazırlıklar tam gaz suruyo alışverişler falan eksra olağan ustu bişi yok
senden naberler

ay bi tanede güzel beyaz t shirt bulsam artık kargonu yolluyazaaamm edoşummm bakcam bi iki yer kaldı onnara da bakam buldum buldum bulamazsam yolliyacuun artıkk

heee gıı uzaduda uzadıı valaa :kedi:
bu arada kargo tamamdır cnmm :lepi:
mersii dadlummm opuyorumnanaktan
bende yarın verem bariiii ama karşı ödemeli yollucam hee haberin olsunnn :roflol:
ayy geberdim elifin tatlıdan yaptımm zemuszemus
bide yemekle uğrasıım kociş geldi çok acmış beklii basımıı kaydirigubbakcemile3
güzel oldu mu gı dadlunnn
biraz kargoya ondanda koyaydınn cokacimcoook
nan neen msn açmisiz edoşlan tuboş
sositososito sositososito sositososito
napıon nan cerenimoo sositososito
çaturtu gaza geldi kuçucuk buzluk için o kaa malzeme yığdıysan kzıım sen bu dondurucuyu doldurucuum deyu çarşamba pazarını siler supurur ordanda hale gidersin nan çatlak lazım benümmm kaydirigubbakcemile3

annaaamm nan kornet demek ki bebeği en ii besliyen madde nann maşşşşallahh dosun olmuş oğlan nannn analar neler doğuruyyy haaaaa delikafadulden
harbii nan bide mi kornet yesekk bizim bebeler küççük kaldıııı :emir_bebek:
Kızlaaaaaaaar bende geldimmmmmmmm
hoşgeldinnn a.s.

egeye kot şapka aldımmm hehehe çoh datlu :lepi: tam turiz olcek oğluşum yauww sositososito

anaaaa :lepi: turist ömerr kaydirigubbakcemile3

ay bi tanede güzel beyaz t shirt bulsam artık kargonu yolluyazaaamm edoşummm bakcam bi iki yer kaldı onnara da bakam buldum buldum bulamazsam yolliyacuun artıkk

kızzz delii ne arap durusun yeter yavv gülümm opuyorumnanaktan

mersii dadlummm opuyorumnanaktan
bende yarın verem bariiii ama karşı ödemeli yollucam hee haberin olsunnn :roflol:

güzel oldu mu gı dadlunnn
biraz kargoya ondanda koyaydınn cokacimcoook

sositososito sositososito sositososito
napıon nan cerenimoo sositososito

harbii nan bide mi kornet yesekk bizim bebeler küççük kaldıııı :emir_bebek:

hoşgeldinnn a.s.

:roflol: geç kaldın gıı kargo çıktıı :roflol:

Back
X