2009 Kasm Anneleri

kızıma özdilekten bi takım almısım o kaaa güzelki bi görseniz ben bayıldım ama Allah nasip kısmet ederse yaza giyer artık askılı gömleee kot sortu bide sapkası var
içinde hayal edemiyom kusumu

kızıma özdilekten bi takım almısım o kaaa güzelki bi görseniz ben bayıldım ama Allah nasip kısmet ederse yaza giyer artık askılı gömleee kot sortu bide sapkası var

özdilektee kıyafet satıyolar mı gıııı
yoksa bu başka bi özdilek mii

edacım eve gidince hemencik koyarım resmini usb kablosunu almamısım cantama
tugbacım evet canım bütün özdileklerde kıyafet var tatlım
ayy bi erkek cocuklarına göre yazlık takımlar varki cok begendim yaa onlarda 15 liraydı

edacım eve gidince hemencik koyarım resmini usb kablosunu almamısım cantama
tugbacım evet canım bütün özdileklerde kıyafet var tatlım
ayy bi erkek cocuklarına göre yazlık takımlar varki cok begendim yaa onlarda 15 liraydı

yaaaa izmirdeki uzak bize yaa ama gitmeye çalışayım bakalımm zemuszemus

merhaba kızlar nasılsınızz bugün doktordaydım bebeişimi gördümm çok yakından yüzü çok sevimlii dudakları benimki gibi küçücüktü doktor sana benzityo aynı dudak yapsına baksana dedii şaşırdım çok hareketliydii doktor oruçluu haliiyle böyleysee çok beğendim bu bebeği dedii kilosu 1630 grm olmuşş normal doğum olucak inşş dedii kuzenimle birlikte gittik onada önümüzdeki haftadan sonra doğumu bekliycez dedii çok heyecanlandık izlerde durum nasıll

yaaaa izmirdeki uzak bize yaa ama gitmeye çalışayım bakalımm zemuszemus

seri sonu indirim vardı o erkek tulumları renkleri cok güzeldi içinde tişort üstünde tulum tam yaza giyerler
bende eşimin yanına ugrayayım dedim bugun bayıldım kıyafetlere
bu arada bebeklere göre bornoz yoktu canım en küçügü 1 yas için oda 20 liraydı sormustun dimi

merhaba kızlar nasılsınızz bugün doktordaydım bebeişimi gördümm çok yakından yüzü çok sevimlii dudakları benimki gibi küçücüktü doktor sana benzityo aynı dudak yapsına baksana dedii şaşırdım çok hareketliydii doktor oruçluu haliiyle böyleysee çok beğendim bu bebeği dedii kilosu 1630 grm olmuşş normal doğum olucak inşş dedii kuzenimle birlikte gittik onada önümüzdeki haftadan sonra doğumu bekliycez dedii çok heyecanlandık izlerde durum nasıll

masallah canım bebişine kocaman olmus
Allah saglıklıca kucagına almayıda nasip etsin
benimde doktor tatile gitmiş artık haftaya kaldı kontrol bakalım benimki ne kaa olmus cok merak ediyorumyaa

:nazar::nazar: cnm allahım sağlıkla kavuştursun inşallahhh :Saruboceq: herşeyin yolunda olması süperr :lepi:

seri sonu indirim vardı o erkek tulumları renkleri cok güzeldi içinde tişort üstünde tulum tam yaza giyerler
bende eşimin yanına ugrayayım dedim bugun bayıldım kıyafetlere
bu arada bebeklere göre bornoz yoktu canım en küçügü 1 yas için oda 20 liraydı sormustun dimi

gitmeye çalışım bende cnm bakalımm kaydirigubbakcemile5
hee sordumdu az bekleyem artıkın yaa yaşına yakın alırım opuyorumnanaktan

kız esas kıyafet satiyller deliii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız özdilekte nevresim havlu falan satmıyolar mıııı :uhm:

maşallah kız bebeğinee 1630grla topiğin en topik bebeği herhaldee :nazar:

kenyacım muredacımm iyid ilekleriniz için çok teşekkürler opuyorumnanaktanrabbim hepimize sağlıkla huzurla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin sizin kuzucuklarınızda büymüştürr insan görünce nasıl şaşırıyor yaa

kız özdilekte nevresim havlu falan satmıyolar mıııı :uhm:

canım istanbulda levente acılması cok yakınmıs özdileğin opuyorumnanaktan
özdileğin ürettikleri ev tekstili tatlım nevresim havlu falan ama bu alısveriş merkezlerinde herseyi koyuyolar her türlü markayı yanee

nerdesin bajım senn yaa
elif koy gıııı

olmas elifler çok yaramas oluyo zemuszemus

kızım demek annene kaçtın ha
bende bu kız bizi bıraktı deyodum
arayı bu kadar uzatma pita
zaten zaman daraldı.
alışveriş konusunda 2 haftaya kadar her bişeyini halledersin cnm
bende bu hafta bitirdim valla
eminönüne bi gittim hepsini topladım geldim
bide ikeadan mobilya olayı derken alışverişim bir an da bitti
bugün misafirlerim var yarın sana herşeyi anlatırım hem de benim topiğim var alışveriş
yarın oaray resimleri de atcam bakarsın bilgin olur
şimdilik ipek kızımla öpüyoruz seni

ayy canım saol ...
ben de havuzlu hana ve ikeaya gitmek istiyorum... bi de mobilyacılar çarşısı var ya modoko muydu masko mu neyse işte avr. yakasındaki hangisiyse ona gidicem... yatak, dolap vs gibi büyük parçalarla en gerekli şeyleri alsam rahat edicem kıyafeti falan çok takmıyorum bi sürü şey var zaten bi de onları aceleye getirmek istemiyorum çıktıkça güzel bişey gördükçe almak istiyorum....
yerim ben o ipek kızı yeriiimmmm opuyorumnanaktan

:

slm unique___ hoşgeldin cnmmopuyorumnanaktan
özlettin valla kendini heee zemuszemus
geçmişe heç bulaşmaaa :kedi:

selam canım ben de sizi çok özledim valla... düşün dün geldim kociş film izliyo ben burdayımmm delikafadulden

beb,işim 1200 gr mmış doktor iyi dedi
doktorun tartısına göre 4,5 kilo almışım azmı dedim evet dedi tsh tahlili yaptı bakalım neyn az almışsın troitlerle alakalı bi durummu diye ben dedim hocam bende o kaaa yemek yemiyom az almam normal yok dedi ben bakmam lazım ve bide şekere tahlili istedi işte onlarıda yarın sonuçlerını tel den öğrenicem
eveeet işte böle kızlar amma konuştum iftar vakti tabi ben yemek yapamadım kocişte pide ısmarladı napim bu saatten sonra yapacak bişe yok

allah iyiliğini versin emi milletin kilosuyla uğraştın durdun bak azı da zararmış işte... bundan sonra 3 öğün yemek yiceksin burda ne yediğini anlatıcaksın...:oklava: allahtan yavrucak zayıf kalmamışş :nazar:

sadece tahlilllerimi yaptırdımm
şeker yüklemesii aç karnına yapılcakmışş
yarın yaptırcamm

tuğbişim ben şeker yüklemesini aç karnına yaptırmadım yahu...benim dr farketmez dedi... alla alllaaaaa CADIARZU

ayy geberdim elifin tatlıdan yaptımm zemuszemus
bide yemekle uğrasıım kociş geldi çok acmış beklii basımıı kaydirigubbakcemile3

ne o yaa elifin tatlısı ??? bana da söleyin ben de yapem yerimseniben

kenyacım güle güle giysin inş...ben de kıyafetleri falan görünce içim coşuyo kaydirigubbakcemile2 ayyy allahıma çok şükür bize bu günleri gösterdi....:Saruboceq:

destnacım ne güzel haberlerle gelmişsin... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş... :nazar:

Back
X