2009 Kasm Anneleri

slm çaturtuumm opuyorumnanaktan güle güle kullan cnm dondurucuyuu
maşallahh tatlışım oğluşunaa
:nazar: dimek az kilo dedi araştırıy heee :uhm:
inşallah şeker meker çıkmasın cnmcımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tubişim ne hoş o karikatürlerr gııı :roflol: sen neettin cnm opuyorumnanaktan
teşekkürler bebem
bende kesin şeker çıkar bacım busedeyken çıkmıştı
güle güle kullan canım dondurucuyu
bebişinede masallah canım
az kilo almana neden takıldıki acaba seker kesin yoktur sende az kilo aldıgın için
inş. tiroidlerle ilgilide sıkıntı yoktur canım

sağol kuşum
valla az kilo alsan kabahat oliii çok alsan kabahat oliii bende anlamadım bu tiroid hormonları tahliline üçüncü bakışı kadının dedimki hocam bana o tahlilden yapmıştınız yüksek çıkmıştı sonra bi tahlil daha istemiştiniz o normal çıktı sorun yok demiştiniz dedim yok diyor kadın ben yinede bakayım kilo almamanın sebebi onamı bağlı deyooo töbe töbeeeeeee

sen cerinin yakasına yapış nan o havuzlu han kürkçü han dolanıp duruyooo kaydirigubbakcemile3 beraber gidersiniz
angaradaki baculaaa
yeşim tekstil nerde yaa deyin baa helee
gap kids, mothercare a falan üretim yapan bursa firmasıymış çayyolu, çukurambar, çankayada falan şubeleri varmış uyku tulumu falan 15miş nan hemen gidecüüm bi bulsam yerinii
bi dee mothercarede her ayın 15inde %50 indirim oluyomuş bazı ürünlere karulaa kapış kapış alıyomuş sabahtan gitmek lazımmışş ben gidemem yaa mafoldumben

canım yeşim kızlay da meşrutiyet caddesinde var. yukarı beğendiğe doğru çıkarkene sol taraf ortalarda. burger kıng e yakın biryerlerde. istersen bir oraya bak.
ç.ambardaki yeri e- bebek in tam karşısında.yerimseniben

cersu gözün aydın canım
krispi nann bu doktorlar bazen para için yaptırıyolar bu tetsleri haa seninkide para istiyomu testler için
enique sağol tatlım

olmas elifler çok yaramas oluyo zemuszemus
QUOTE]ne alaka naaann ben hayatta elif ler kadar uslu bebe görmedimm koymassanıs koymayın nann bidaaa kine kıs doorup adını elif koycam:dilcikar:

canım yeşim kızlay da meşrutiyet caddesinde var. yukarı beğendiğe doğru çıkarkene sol taraf ortalarda. burger kıng e yakın biryerlerde. istersen bir oraya bak.
ç.ambardaki yeri e- bebek in tam karşısında.yerimseniben
ay hemen gidem bare

çok uykum geldi korkuyom yatmaya yaaa senağlama saatlerce uyuyamıyom deli oluyoomm senağlama

kabus oldu benimi çin de uyumak.mafoldumben Birde ben uyuyamayınca çok salakça şeyler düşünmeye başlıyorum uyur uyanık arası sersemliğinde .:oklava::oklava::oklava: fenalık geçirerek yataktan kalkıp biraz dolanıyorum sizde de oluyor mu kızlar böyle birsey

anamm koca topıc te bi tane ismi elif olacakbebe yokk oysa ki ne manalı bir isim türkçe de ışık saçan güzel kız arapça da ise ilk demek

anamm koca topıc te bi tane ismi elif olacakbebe yokk oysa ki ne manalı bir isim türkçe de ışık saçan güzel kız arapça da ise ilk demek
anlamiyo bunlar iste ismin güzelindenkaydirigubbakcemile3
ben hep diyorum adim elif olmasa kesinlikle kizimin adi olurdu cok begeniyorum elif isminizemuszemus

kabus oldu benimi çin de uyumak.mafoldumben Birde ben uyuyamayınca çok salakça şeyler düşünmeye başlıyorum uyur uyanık arası sersemliğinde .:oklava::oklava::oklava: fenalık geçirerek yataktan kalkıp biraz dolanıyorum sizde de oluyor mu kızlar böyle birsey

offfff aynı aynı cnmmm :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

edoooşş uyuyamadın mı gıııııı

yaa ebişim ben uyuyamım gari yaaaa :sinifsinif:

Back
X