2009 Kasm Anneleri

herkese günaydın kızlar
dün akşam meşhur chicco indiriimine gittik iş çıkışı kızlar ne aldın diye sorarsanız avucumuzu yaladık resmen
ya saat 6 da başlıyo diye mesaj gelmişti biz 6:15 te içerdeydik ve bir iğne dahi kalmamıştı inanmayacaksınız millet hangi ara içeri girdi hangi ara o kadar koliyi boşalttı anlamadık bir iğne dahi almadan tıpış tıpış geri döndük valla kafamçokkarıştı

ben de dün eve gittim.. önce yemek yaptım...

sonaaa 1 kilo dolmalık biber temizledim,yıkadım,buzluğa attım...
sonaaa 1 kilo bamya temizledim,haşladım,üzerine domates doğrayıp buzluğa attım..
en son kocişimin de yardımıyla 3 kilo fasulye ayıkladım, onu da çiğ olarak buzluğa attım...

bugün eve gidince yemeğimiz var sadece salata yapcam
sonra da evde haşlanmış mısır var dı onu ayıklayıp atcam
bide yarım kilo kadar vişne var onun çekirdeklerini çıkarıp buzluğa atcam...

ertesi güne kadar sağ salim kalırsam börek sarıp buzluğğa atcam...
geriye domateslen patlıcan kalıyo...kaydirigubbakcemile2

sonaaa 1 kilo bamya temizledim,haşladım,üzerine domates doğrayıp buzluğa attım..
en son kocişimin de yardımıyla 3 kilo fasulye ayıkladım, onu da çiğ olarak buzluğa attım...

:1shok:
kıs vallahi maşallah ben eve zor atıyorum kendimi akşamları bırak tüm bunları yapmayı yemek yapmaya mecalim kalmıyo maşallah diyimde nazar değmesin anacım :nazar:

ya canım çayyolundakinden almışlar 15e mi ne hem de çok da güzel valla ekim annelerinin cici topicinde var
gaps kidse mothercarea falan üretim yapıyomuş yeşim tekstil valla bebiş kıyafetleri varsa süper olur yaa ben bi çukurambardakine gidem diyom ama ne zaman hiiç bilmiyoom

iş konusuna gelincee bizim burası da şimdilik pek yoğun değil ama çalışma saatleri çok uzun yaa çok yoruyo beni gidip gelmeek mafoldumben
ya ben ne ediim nann ananm ağlıyy aaşama kadar hofffffffffff

kız bende bamya attım buzluğa ama çiğ attım.haşlamakmı gerekiyodu.ilk defa bamya attımda buzluğa.böreği nasıl sarıyonuz.sigara böreğimi

Valla napıcağımızı bilmiyorum bende uyku sorunu vardı şimdi sahura kalkınca iyice arttı. İşten bıraksalar masada uyuyacağım. Biz bu gidişle doğuma 3 hafta kala değil 32.haftada izne ayrılırız gibi geliyo.:çok üzgünüm:
ayy ben sahura kalkmıyom bi dee kalksam nolurki
ay valla yaa cts doktora gidince sorcam artıkk rapor vermesi lazımm
herkese günaydın kızlar
dün akşam meşhur chicco indiriimine gittik iş çıkışı kızlar ne aldın diye sorarsanız avucumuzu yaladık resmen
ya saat 6 da başlıyo diye mesaj gelmişti biz 6:15 te içerdeydik ve bir iğne dahi kalmamıştı inanmayacaksınız millet hangi ara içeri girdi hangi ara o kadar koliyi boşalttı anlamadık bir iğne dahi almadan tıpış tıpış geri döndük valla kafamçokkarıştı

hadi yaaa canınız sağolsun karakızcımm

maşallahhh baya çalışmışsın düün ayy ben örgüye verdim kendimi heeç bişe yapmadıımm kaydirigubbakcemile4
ya ben bi kere fasulyeleri çiğden atmıştım sonra hiç güzel olmadı yaa yiyemedikk bi annem bezelye attı geçen geldiğinde başka da bişey atmam kaydirigubbakcemile3

hıı ben de baktım netten hiç bulamadıımm bi de şu mothercare her ayın 15inde %50 indirim yapıyomuuşşş keşke gidebilseydiikk
bi dee yıldızda nişantaşı pazarı kuruluyomuş ordan çok datluu dinazor kostümü gibi bi tulum almışlar ayy harikaydı yaa bu yerlere gitmek istiyom ama haftaiçi yaa mafoldumben

doğum iznine ayrılınca da eyce ağırlaşmış olcaz bu sefer hiç gidemeycez:1no2:
canım bir yada iki haftalık istirahat yazdırsan doktoruna o arada gideceğin yerlere gidersin.. olmaz mı kuşum

herkese günaydın kızlar

günaydın karakız.. çok kötü olmuş canım yaaaa.. ben olsam ağlardım kesin:CüvCüv:

Maşallah tatlım, bu kadar işi yapacak enerjiyi nerden buluyorsunuz anlamıyorum. :nazar: Ben eve gidince yemeği yapıyorum yiyoruz masayı topla sonra tv karşısı geç derken zaman geçiyo. Sonrada tv karşısında uyuyup kalıyorum. Beslenmeniz falanmı farklı yoksa benmi yaşlandım bu işin sırrı ne banada söyleyinsenağlama

doğum iznine ayrılınca da eyce ağırlaşmış olcaz bu sefer hiç gidemeycez:1no2:
canım bir yada iki haftalık istirahat yazdırsan doktoruna o arada gideceğin yerlere gidersin.. olmaz mı kuşum

günaydın karakız.. çok kötü olmuş canım yaaaa.. ben olsam ağlardım kesin:CüvCüv:
ayy canım zaten benim 32 hafta iznime iki hafta kaldı 2 hafta rapor alsam sonrasında sskyle bissürü gerizekalı iş var ondan korkuyom yaa valla bilmiyom yaa
şeytan diyo işi bırak kaydirigubbakcemile3
Maşallah tatlım, bu kadar işi yapacak enerjiyi nerden buluyorsunuz anlamıyorum. :nazar: Ben eve gidince yemeği yapıyorum yiyoruz masayı topla sonra tv karşısı geç derken zaman geçiyo. Sonrada tv karşısında uyuyup kalıyorum. Beslenmeniz falanmı farklı yoksa benmi yaşlandım bu işin sırrı ne banada söyleyinsenağlama

o zaman ben de yaşlandııımm ben yemeği zor hazırlıyom yaaa mafoldumben

kaydirigubbakcemile3 al bendende o kadar bu karılar nerden buluyo bu enerjiyi maşallah valla bende senin gibiyim tatlım eve git yemek yap ye sofrayı kocişe toplat sonra uzan tv karşısına fazla ayakta duramıyorum birde ben belim hemen ağrıyo yoksa o yüzde en kısa sürede uzanmam gerekiyo çünkü bütün gün burda oturuyorum buda beni zorluyo açıkçası

kızlar bende fasulye falan koyam buzluğa diyom ama fasulye çiğ olarakmı koyulcak.bide bamya

valla ben bi kere çiğden koydum heç yiyemedikk annem de çiğden koymuyomuş meğerseem :1no2: kayınvalidem al bu fasulyeleri götür direk koy demişti onu dinnemicem bidaa :tomato:

maşallahhh baya çalışmışsın düün ayy ben örgüye verdim kendimi heeç bişe yapmadıımm kaydirigubbakcemile4
ya ben bi kere fasulyeleri çiğden atmıştım sonra hiç güzel olmadı yaa yiyemedikk bi annem bezelye attı geçen geldiğinde başka da bişey atmam kaydirigubbakcemile3

niye kötü oldu canım... ben fasulyeyi hep böle yapıyom yeni almış gibi oluyo... buzluktan çıkarınca çözülmesini beklemeden hemen tencereye koyup 1 dk ateşte çevirip pişiriyorum... mis gibi oluyo.. senin ki niye öle olmuş kiiCADIARZU

:1shok:
kıs vallahi maşallah ben eve zor atıyorum kendimi akşamları bırak tüm bunları yapmayı yemek yapmaya mecalim kalmıyo maşallah diyimde nazar değmesin anacım :nazar:

sağol canım.. mecburen... işin en büyüğü domates olayı...

kız bende bamya attım buzluğa ama çiğ attım.haşlamakmı gerekiyodu.ilk defa bamya attımda buzluğa.böreği nasıl sarıyonuz.sigara böreğimi

ben de ilk defa attım.. akşam internetten baktım kimisi hafif kavurup koyuyor kimisi de sirkeli suda 2 dk haşlayıp koyuyormuş... bana haşlamak kolay geldiği için 2 dk limonlu ve sirkeli suda haşladım soğuyumca üzerine domates doğradım, ağzını sıkıca kapatım koydum...hafiften salyalandı ama pişirince görücez bakalım nasıl olacağını...

niye kötü oldu canım... ben fasulyeyi hep böle yapıyom yeni almış gibi oluyo... buzluktan çıkarınca çözülmesini beklemeden hemen tencereye koyup 1 dk ateşte çevirip pişiriyorum... mis gibi oluyo.. senin ki niye öle olmuş kiiCADIARZU

sağol canım.. mecburen... işin en büyüğü domates olayı...

ben de ilk defa attım.. akşam internetten baktım kimisi hafif kavurup koyuyor kimisi de sirkeli suda 2 dk haşlayıp koyuyormuş... bana haşlamak kolay geldiği için 2 dk limonlu ve sirkeli suda haşladım soğuyumca üzerine domates doğradım, ağzını sıkıca kapatım koydum...hafiften salyalandı ama pişirince görücez bakalım nasıl olacağını...

ay bilmiyomki canım yaa tadı bi acaipti vallaa

domates koymadım ben hiç salça varya işte bu amaç için yapılmış neden domates koyuyoz kafamçokkarıştı

Back
X