2009 Kasm Anneleri

kızlar bişey sorcam bebek bakım ürünlerini hangi marka kullanmayı düşünüyosunuz şampuanı kremi sabunu vs
dalin ,sebamet,nivea,chicco bi sürü marka var kararsız kaldım tek bir marka kullanmak gerekir diye duydum değişik değişik kullanınca alerjik reaksiyon gösterebilirmiş bebek cildi
siz ne düşünüyosunuz bu konuda

ben dalin kullanmayı düşünüyorum... nıvea da olabilir

yok bacım ayda yılda bir harekete geçiyoz işte... ne yapalım mecburen yapıyorum böyle arada......demek ki siz pazar günü nereleri gezdiğimi duysanız şoka girersinizkaydirigubbakcemile3 Ulus ta gezilmedik yer bırakmadık valla kocişimlen, saatletrce yürüdük... ama heryer kapalıydı bi işe yaramadı o başka tabi...

canım çok çeşitli yapanlar var.. haşlayabilirsin, kavurabilirsin, çiğ koyabilirsin hangisi daha mantıklı geliyosa onu yap... ben fasulyeyi hep çiğ koyarım çok ta güzel olur.. ama bu yıl hafiften haşlamayı düşünüyodum bakalım o nasıl oluyor diye.. malesef onu gözüm kesmedi..

hıh sana kaynananı dinlememen için bi fırsat çıktı kartanesikaydirigubbakcemile3 bu fırsatı iyi değerlendir

ben beceremedim demiyoda kaynanasına suç buluyo.. açıkça beceriksizim desene kızım lülülülülülü
hiçte bikereeemm ben becerüksüz olabülürüm emmeee yemeklerim güzel olur gıı kaydirigubbakcemile3
kaynananın fasulyeleri kötüymüş bence kaydirigubbakcemile3
canım çok az yağda kavur ilk sefer sonra pişirdiğinde kendince eklersin yine öyle yağlı olmuyo benim yaptıklarım

domatesi ben önceden kabuklarını soyar küp küp doğrardım saatlerce anam sonra dedim bu böyle olmayacak rendeleyip doldurdum poşetlere hiç fark yok arada.kışın taze mis gibi domates yemeklere acil evde yemekmi yok aman doğra soğanı yeşil biberi at içine dondurucudan bir poşet domates iki de yumurta al sana hemencecik miss gibi menemen.
kaydirigubbakcemile3

kız kışın domatesler çok tatsız oluyo yaa. hem de hep sera ürünü oluyo.. böylesi hem daha sağlıklı hem daha lezzetli oluyo... o yüzdenyerimseniben

hiç te bile çok güsel oluyo:dilcikar: onu diyenler yapamıyo da ondan öle oluyo. bi tek ben becerebiliyom bu çiğ fasulyeyi pişirme işinikaydirigubbakcemile3

ooo ne güzel... ben bu defa domatesi buzluğa koymuyorum.. halam gelecek konserve yapcaz.. ben de konservenin nasıl yapıldığını öğrenmiş olcam...
tamaaam domat işi aklıma yattı robottan çekip çekip koyacuunn buzluğa
anam sanki çok yemek yapan biriymişim gibi kaydirigubbakcemile3
bacım önce yıkıyorum sonra ayıklayıp poşete koyuyorum fasulyalari.. ağzını sıkıca kapatıyorum.. hava alınca dolabıın kokusu siniyor ve kupkuru bişey oluyor..
pişirirken de soğanı,salçayı kavurduktan poşeti çıkarıp içinden lazım olan kadarını tencereye atıyorum.poşeti yine sıkıca kapatıp geri dolaba koyuyorum... 1-2 dk kadar ateşte soğanla çevirip domatesini koyuyorum. suyunu da ekleyip pişiriyorum işte... bu güne kadr hiç kötü olmadı gerçekten ve yiyenlerin hiçbiri bişey demedi...

istersen hemen bir yemeklik koy buzluğa... bi kaç gün sonra çıkarıp pişir... deneme olarak yap bakalım... güzel olmadı dersen diğer türlü yaparsın sende.. şimdi bi dolu fasulyeyi çiğden yapıp sonra olmadı dersen yazık olur...yerimseniben
ben de öle yaptım gııı niden olmadı kiiii

ooooooyyyy anlatmayın kıııızzz... kurt gibi acıktım haaaa.. bi taraflarım şişcek şimdi...

ben ilk defa koycam... çekirdeklerini çıkarıp onu da çiğden öylece koycam:lepi:

kartanesi bulamadım şu uyku tulumunu haaa... gerilerdemiydi kız. teee 18. sayfaya kadar baktım ama fiyatı yazanını görmedim
hee gıı başlardaydı emmee 20 lerde falan olabülüü yaa ben salak da sık kullanılanlara eklememişim tee en baştan baktımdıı

kızlar bişey sorcam bebek bakım ürünlerini hangi marka kullanmayı düşünüyosunuz şampuanı kremi sabunu vs
dalin ,sebamet,nivea,chicco bi sürü marka var kararsız kaldım tek bir marka kullanmak gerekir diye duydum değişik değişik kullanınca alerjik reaksiyon gösterebilirmiş bebek cildi
ben sebamed aldım eczane ürünü diyerekteen
slm kızlar ya sizler bebeğe nasıl bebişk aldınız

biz almadık daa sepet alacüyük şimdilik
sonra belkim park yatak alırız 2 sene sonra da kendi evimizde kendi odası olcaaak innşallahh

napıyon nan tuubiikkk
bak nan şu cerenimoyaa uyuyup kaldı heralde daktilo başındaa kaydirigubbakcemile3

ben dalin aldım canım tesdüftü gerçi ama sebamet de çok öneriliyor bence dalin iyi bir marka

slm kızlar ya sizler bebeğe nasıl bebişk aldınız

ben büyüyebilen mobilya beşiklerden aldım sonra genç yatağı oluyor monteli bişey bana çok kullanışlı geldi hatta masası komidini bile çıkıyor.

fiyatlar da makuldu

kız bende bamya attım buzluğa ama çiğ attım.haşlamakmı gerekiyodu.ilk defa bamya attımda buzluğa.böreği nasıl sarıyonuz.sigara böreğimi
canım bamyayı nasıl yaparlar emin diilim ama istersen kaynayan suya at 4-5 dk beklet çıkar soğuyunca koy dolaba yada bamyayıkurutabilirsinde.
Maşallah tatlım, bu kadar işi yapacak enerjiyi nerden buluyorsunuz anlamıyorum. :nazar: Ben eve gidince yemeği yapıyorum yiyoruz masayı topla sonra tv karşısı geç derken zaman geçiyo. Sonrada tv karşısında uyuyup kalıyorum. Beslenmeniz falanmı farklı yoksa benmi yaşlandım bu işin sırrı ne banada söyleyinsenağlama
ne yaşlanması nan bir kadının en verimli olduğu yaştayız cicimm hem ben seni gördüm 18 kız gibisin
ayy canım zaten benim 32 hafta iznime iki hafta kaldı 2 hafta rapor alsam sonrasında sskyle bissürü gerizekalı iş var ondan korkuyom yaa valla bilmiyom yaa
şeytan diyo işi bırak kaydirigubbakcemile3

o zaman ben de yaşlandııımm ben yemeği zor hazırlıyom yaaa mafoldumben
cnm zaten 32 haftada dr. dan çalışabileceğimize dair rapor alcaz eğerr şimdi dr.dan istirahat istiyosan önümüzde ki haftayı al bence ondan sonra sana dr. normal rapor yazamaz doğum iznine çıkarsın bence d.izni için erken doğduktan sonra bebeğinle daha çok vakit geçirmek istemez misin?

kızlar bende fasulye falan koyam buzluğa diyom ama fasulye çiğ olarakmı koyulcak.bide bamya
cnm büyük bi tencere de fasulyeleri kendi suyu ile biraz bişir yani su ya da yağ koyma kendi buharı ile 10-15 dk pişir soğuyunca koy dolaba bence hiçbi sebzeyi çiğden koyma hiç güsel olmuyo domatesi bile pişiriyorum soğuyunca poşetlere koyup atıyom

canım bamyayı nasıl yaparlar emin diilim ama istersen kaynayan suya at 4-5 dk beklet çıkar soğuyunca koy dolaba yada bamyayıkurutabilirsinde.
ne yaşlanması nan bir kadının en verimli olduğu yaştayız cicimm hem ben seni gördüm 18 kız gibisin
cnm zaten 32 haftada dr. dan çalışabileceğimize dair rapor alcaz eğerr şimdi dr.dan istirahat istiyosan önümüzde ki haftayı al bence ondan sonra sana dr. normal rapor yazamaz doğum iznine çıkarsın bence d.izni için erken doğduktan sonra bebeğinle daha çok vakit geçirmek istemez misin?

cnm büyük bi tencere de fasulyeleri kendi suyu ile biraz bişir yani su ya da yağ koyma kendi buharı ile 10-15 dk pişir soğuyunca koy dolaba bence hiçbi sebzeyi çiğden koyma hiç güsel olmuyo domatesi bile pişiriyorum soğuyunca poşetlere koyup atıyom

bamya ve fasulyeyi aynı şekilde yapıyom sebzelerimi yağda kavuruyom rengi değişşinceye kadar sonra doğradığım domatesleri ve biberi katıyom ve tencarayi kapatıyom domatesler ezilince kapatıyom tabi arada karıştırın. soğuyunca poşetlere bırakıyom

Büyüyen bebek karyolası 70*180 asansörlü ç.masa. TR803AÇM

canım benim beşik aynı bundan
sadece rengi değişik

özellikleri çok makul geldi bana

kurduk hatta gayet de güzel oldu

altında üç çekmece var yanında monte edilen çıkarılabilen bir komidini var komidinin üstünde de alt açma yeri mevcut ayrıca beşik normalde sallanabiliyor ilerde sallanan kısmı çıkıyor arkasından da bir masa çıkıyor al sana genç odası bence çok mantıklı fiyat da uygundu ablam kullanıyor memnun.

ben de öle diyom zaten gıı şimdi aldım aldım rapor zaten ama rapor da dert yaa bizim burda sonra sskya git parasını al şirkete öde falan ooohooo çalışsam daha mı iyi nee zaten rapor alabilmek için sadece 2 haftam kaldııı ay ben bi düşünem şu işi yatasım var yaaa

kızlar size bişey soracağım....ben örgüden pek anlamıyorum ama bebişe yelek örmek istiyorum.yeni doğunca giysin diye...küçük küçük bir iki tane yapayım diyorum .ama buna uygun bir site bulamadım.hepsi çok teferruatlı.ben böyle haroşadan düz beyaz yada pembe tek renk sade bir iki yelek örmek istiyorum nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olabailecek varmı.....yada bir site önerebilirmisinz.kolay anlatımlı.

Back
X