2009 Kasm Anneleri

kartanem yaww
önceden bileydim
benim eminönündne bebek şekerleri malzemesi aldığım yerde vardı aynından
fiyatını bilmirem ama kesin çok ucuzdur
hatta bir bayan oordayken almıştı ama fiyata bakmadım bilem
ama dediğin gibi kremler falan çok şık durur için de iyi etmişin gızz

özge naan git geçmişe de şuursuzun maceralarını oku gıı saa bissürü malzeme çıktı kaydirigubbakcemile3

sağol cicimmm

baktım nerden aldın diye sormuşlar suluhan demiş baktım mesai başlamasına 15 dk. var hemen koştum suluhana hemen kaptım geldim gıı kaydirigubbakcemile3

anam helal olsun sendeki bu enerjiyede hayranım vallaha ya karı iki dakka gitti aldı geldi sepeti hemde cokkk tatlı güle güle kullan şekerim ay keşke bizde öğle paydoslarında dışarı cıkabılsek ama nerdeeeee bızde yasak sabah giriş yapıyon akşam çıkış yapıyon bir nevi yarı acık cezaevi mübarek zaten cıkmak istesende nereye gidecen araba bulmak cok zor merkeze uzak burası çünkü :sinifsinif:

sağol cicimmm

baktım nerden aldın diye sormuşlar suluhan demiş baktım mesai başlamasına 15 dk. var hemen koştum suluhana hemen kaptım geldim gıı kaydirigubbakcemile3

ben de çok beğendüümm

ay anama söliyemde gitsin alsın bare kaç kuruş gıııı
büyüklüğü nasıl

anam helal olsun sendeki bu enerjiyede hayranım vallaha ya karı iki dakka gitti aldı geldi sepeti hemde cokkk tatlı güle güle kullan şekerim ay keşke bizde öğle paydoslarında dışarı cıkabılsek ama nerdeeeee bızde yasak sabah giriş yapıyon akşam çıkış yapıyon bir nevi yarı acık cezaevi mübarek zaten cıkmak istesende nereye gidecen araba bulmak cok zor merkeze uzak burası çünkü :sinifsinif:

ayy bizim bura tam merkez eminönü kaa olmasa da öle şeylerin satıldığı bi yercaaz işte öğle arasında her türlü işini halledebiliyon iyi oluyo gıı
gene bi öğle arasında kahve içmeye çıktıydık da alacaam sepeti gördüm furuldumm bi gün arabynan gelip onu alacüükk :lepi:

ay anama söliyemde gitsin alsın bare kaç kuruş gıııı
büyüklüğü nasıl
20 benimki eccük büyük nan tekerlekleri de var gıı sürebiliyon ilerde kızım oyuncak yapar onu kesin kaydirigubbakcemile3
ekim analarındaki de daha küçüğü o 10a almış içine şeker koyup ikram edecemüüş
ne oldu nan suursuz yinee ne yaptın :roflol::roflol:
karakız iyimisin nan :uhm:
popomun ölçüsünü hatırlamadığımdan ve de zeytünnen aynı olduundan zeytüne sordum varan biiir :lepi:
kızıma elbise örmeye başladım emmee ilmek atamadığımı farkettim varan ikii :lepi:
tüm bunların şuursuzluk olduğunu tubik diyene kaa farketmemiştiim varan üüüç :roflol:

kızlar hani pazartesi göbek koycaktık yaaaaa hade bugun koyuyosmu :D

hee ben akşama koyacam nasipsee kaydirigubbakcemile3

selamm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

slm özgeciimmm opuyorumnanaktan

nann suursuzz çok gözel kızz bayıldım heee kaça aldınn :lepi:

selam kızlar
nasılsınız dün ölçüsünü vermeyen varmıydı ben canlızın ölçüsünü verdimi vermedimi bilmiyom hep kaçiii bu karı ölçülerden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

20 benimki eccük büyük nan tekerlekleri de var gıı sürebiliyon ilerde kızım oyuncak yapar onu kesin kaydirigubbakcemile3

popomun ölçüsünü hatırlamadığımdan ve de zeytünnen aynı olduundan zeytüne sordum varan biiir :lepi:
kızıma elbise örmeye başladım emmee ilmek atamadığımı farkettim varan ikii :lepi:
tüm bunların şuursuzluk olduğunu tubik diyene kaa farketmemiştiim varan üüüç :roflol:

allahım yaa sen beni öldürcenmi nan düdükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hee ben akşama koyacam nasipsee kaydirigubbakcemile3

slm özgeciimmm opuyorumnanaktan

nann suursuzz çok gözel kızz bayıldım heee kaça aldınn :lepi:

canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nehir hosgeldin
tugba nan facedeki görüntüye bayıldım esra erolla ilgili olana:roflol:

hoşbulduk sekerim opuyorumnanaktan

selam kızlar
nasılsınız dün ölçüsünü vermeyen varmıydı ben canlızın ölçüsünü verdimi vermedimi bilmiyom hep kaçiii bu karı ölçülerden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben popomu vermemiştim şekerim şimcik gururlan verebülürüüümm
95 iştee tam tahmin ettiğim kimin :lepi:

he annadım bakem bu uyus antalyada bulursam burdan alücüm
bulamazsam ankaradan ama anamla zevklerimizde uyuşmuo yaa
gidio kafasına göre alıo çıkıo beğenmesende küsüo onada bişey sipariş vermek istemiorum aslında ooooooooooooooof

nan sen önce patikle şapkayla felan başla
ne hemen elbiseden başladın sanki usta örgücü :roflol: :roflol:
ben bir düz örgü öğrenecem die günlerce cebelleştim
kesmeyi felan unutmuşum canım çıktı

vayy şuuursuuzzz kartaneemm bağa gelince bilinçlendi lan karııı :roflol: kargoda açtı gözünüü :roflol::roflol:

slm krispiim vermiy laa kaçıyy bu çiçkooo :mymeka:

oyyy cok yoraldım nannn
camları sildim
süpürge yaptım daha cokkk işim var yaaa
eccük kahve içem dinlenem yavvv
yarın kayınvaldemleri annemleri alcam yemeee
bari simdi alayım sonra hiç alamam gııııı

nan bu kocam bi gitti hala gelicek beeeeeeeeee
çarşıya gidip ip tığ şiş almam lazım
örgü manyağı oldum
ya şu ayı kulaklı şapkadan örmek istiom
bi bilen varsa yardımcı olsun nan