2009 Kasm Anneleri

ayyyyy sabahtan beri lak lak lak ne bu beeeeeeeeee yetişemedim size bi başım döndüü falla bi de üst yönetimden ziyarete geldiler bu gün ekranı çok açamadım

ne oldu gı adaşımmopuyorumnanaktan
walla birşey olduğu yok ama canım sıkılıyor işte :sm_confused:
ayy ben de alamam heç bi kimseee
canım çıkıyo zatiiii
walla bu sene sadece annemlerle kayınvalidemleri alacağım başka kimseyi çağıramam bende
kızlar ben kaçarr
bebişlere iyi bakınnn
hadi byyyyy canım
nbr kızlar uyudum uyudum geldim

hoşgeldin uykucu

kartanesi hani dün nike çantadan bahsetmişsiniz yaa o siyah çanta 99 lira gıı
bende görmüştüm onu kocişe artık doğum günümde alırsın demiştim
yani kendi hediyemi ağzımla istedim haa:jeyyar:
nasıl olsa yaklaşıyor doğum günümzemuszemus

nan deri olan mııı
nerde gördün gııı ay benim doğum günüm de yaklaşii amaa çantaynan olmaaz o nasılsa alıncak ihtiyaç ihtiyaç olmayan bişe alması lazıım kaydirigubbakcemile3

nan deri olan mııı
nerde gördün gııı ay benim doğum günüm de yaklaşii amaa çantaynan olmaaz o nasılsa alıncak ihtiyaç ihtiyaç olmayan bişe alması lazıım kaydirigubbakcemile3

:roflol:bizimki çakmalara gözünü diktiydi o yüzden dedim doğum günümde alırsın diye:roflol:
optimum nike da gördüm valiz tipi olanlarda vardı renkli ama bu daha çok hoşuma gitti benim

selam kızlar napıyosunuz....
bütün topicler almış başını gitmiş yaa... hangi birine bakayım şaşırdım nereye girdiysem çıkamadım valla :)))

akşama yemeğe misafirim var...üstüne de kayınvalidemle ablası gelicek yatıya... puffff.....

:roflol:bizimki çakmalara gözünü diktiydi o yüzden dedim doğum günümde alırsın diye:roflol:
optimum nike da gördüm valiz tipi olanlarda vardı renkli ama bu daha çok hoşuma gitti benim
haftasonu optimuma gidiyoh biz
gecelikle pijama işini ordan çözem diyom
ben ordaki penti nüden az gecelik almadımdıı çok hoş şeyler oliii
bi de dagiye uğrıcaaamm vereliniortak
lasenzada da indirim varmış emme ordakiler pek uymaz doğuma herhall :jeyyar:
kızlaaaar yaaaa ayağımın üstüne basamıyom yürüyemiyom

noldu gıı ayakların mı şiştiii

ayy ben de amaa suyumu içemiyom doğru dürüst yaa ara ara önceden masamda şişem doldurup doldurup içiyoduummm sabahtan beri 1 litre tamamlayamadım yaa

Back
X