Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet kardelende gördüm 13e de vardı ama 16lık daha kaliteli çok güzel şeyler gelmiş kışlık uyku tulumları 18 den başlıyor 27 ye kadar var hepsini toptan halledecem inş.zemuszemusal gıı al bişe olmaaazz
kaliteliyse taamdıır
de hele nerden buldun kardelenden mi gıı
ayy çıkcan yani iznee 5 haftanı eklemicen hee ay pek güzel gıı ben de cts gidiom dr.a bi konuşcam bari 1 haftalık rapor alem diyom 32. haftadan önce ayy çok zor olcak ama son 3 haftaya kaa çalışmak yaa hemi de bebk erken gelirse nolcak yaa izin mi yanıyo o zaman CADIARZU
ben de tık yok zaten memişler de çok büyümedi yaa sütüm olmıcak mı beniiimm
ayy zzereeen al benden de o kadar yaa doktor yok çalışma dese hemen ayrılcam hee kendimi zor tutuyoom
yaa gıcıkmısın kızım yaa :teselli:
yaaaaaaaa bu bi harika yaa çok güzel bayıldım güzel günlerde giysin bebişin adaşııımzemuszemusbu daa edoş teyzesinin kızıma hediyesi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
![]()
edoş arkadaşına gittii
internet nosundan takip ediyom da ordan biliyom gıı :roflol: gitmeden önce duş bilem aldı :roflol:
he naan emme senin naptıını göremiyom komşununkini görüyom şu anda toplaşmışlar senin dedikodunu yapiiler :roflol: :roflol:
hacı ne kahvesi yaaa şehrazata verilen parayı versen gene tıh yohhh nan bende :roflol::roflol:
hadi hadii söleeee gözümüz yok kızzz :jeyyar:hacı ne kahvesi yaaa şehrazata verilen parayı versen gene tıh yohhh nan bende :roflol::roflol:
canın kahve mi istedi :jeyyar:canım kahve istedi![]()
yaaaaaaaa bu bi harika yaa çok güzel bayıldım güzel günlerde giysin bebişin adaşııımzemuszemus
bu daa edoş teyzesinin kızıma hediyesi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
![]()
sen de benim gibi yapacaksın demek. ben de yaz tatiline çıkmadan önce müdürümle konuştum izin durumumu biliyor sen de eğer konuşmadıysan durumu bildir yerine eleman bulur en azından. benim müdür kendisi sordu hatta bana 2 ay önceki izni de kullanın dedi:) çalışmak ve koşturmak zorlaşacak çünkü ilk 3 ayda nasıl vücudumuz alışmaya uğraştıysa son 3 ayda da benzer zorluklar yaşayacak. aksilik olmaması için müdürnle konuş izin durumunu kesinleştir benim müdürüm ücretsiz izne ayrılacağımı da biliyor.
evet yasal hakkım sepetlemezler tabi ama çok gözönünden kaybolmak da istemiyom açıkçasıı
leopar mı oldun gıı :jeyyar:hee iyi olmuşş görmediğinnn
şu andaki halimi görmek istemezsinnn :roflol:
benimki kaç heç bilmiyom nan dr.a direk gitti sonuç eyü dedi geçtişeker yükleme sonuçlarımı aldımm 134müşş nasıll normal mii
ne yardan ne serden geçebiliyon yani bacım.karar vermek zor tabi hem çocuk hem kariyer yapmak kolay mı..
hıı bide bugün bi arkadaş bişe söyledi onu paylaşiym sizle.... diyelim 1 yıl ücretsiz izin aldın ama 5 ay sonra çalışman gerkti... gelip işe başlayabiliyormuşsun yani 1 yılı doldurmak zorunda değilmişsin... bu hoşuma gitti işte
selam kizlar nasilsiniz? belki bilmiyosunuz ama ben tam bir aydir yatiyorum rahim boynunda kisalma olmus ve son aylar yatmam gerektigi söylendi.. yatmaktan gina geldi bende bugün sizlerle az muhabbet edeyim dedim.. gerci arada bir girip okuyorum yazdiklarinizi ama yazmaya üseniyordum.. nasilsiniz? bebislerde iyi degilmi kizlar:. artik az bi zaman kaldi.. su bi ayida atlatsam yavas yavas kalkabilirmisim.
nann edoş ne güzelmiş kıs tuğbişe gönderdiğin ciciler:jeyyar:
şeker yükleme sonuçlarımı aldımm 134müşş nasıll normal mii
hoşgeldin canım biraz daha sabret çok az kaldı :teselli:selam kizlar nasilsiniz? belki bilmiyosunuz ama ben tam bir aydir yatiyorum rahim boynunda kisalma olmus ve son aylar yatmam gerektigi söylendi.. yatmaktan gina geldi bende bugün sizlerle az muhabbet edeyim dedim.. gerci arada bir girip okuyorum yazdiklarinizi ama yazmaya üseniyordum.. nasilsiniz? bebislerde iyi degilmi kizlar:. artik az bi zaman kaldi.. su bi ayida atlatsam yavas yavas kalkabilirmisim.
şeker yükleme sonuçlarımı aldımm 134müşş nasıll normal mii
selam kizlar nasilsiniz? belki bilmiyosunuz ama ben tam bir aydir yatiyorum rahim boynunda kisalma olmus ve son aylar yatmam gerektigi söylendi.. yatmaktan gina geldi bende bugün sizlerle az muhabbet edeyim dedim.. gerci arada bir girip okuyorum yazdiklarinizi ama yazmaya üseniyordum.. nasilsiniz? bebislerde iyi degilmi kizlar:. artik az bi zaman kaldi.. su bi ayida atlatsam yavas yavas kalkabilirmisim.
tubişşşş anacım güle güle giysin minik bebişin o cicişleri
edoş teyzesi ne kadarda zevk sahibi karıymış kesesine bereket gönlüne sağlık
naan edooş bayıldım bittimm yerlere yattım ağzımın suyu aktı nan tubike aldıını görünceee :roflol:
canım geçmiş olsuunn
sana cici topicinde yazmıştıım yün istiyosan burdan alıp gönderelim deyüüü üzülme gıı