2009 Kasm Anneleri

kaynanam yarın sabah ameliyat olucakk
yatışı bugünden yapılcakmışş
ben birazdan çıkıcam tahlil sonuçlarımı doktoruma göstericem ordan kaynanam geçicemm yüzde 90da refakatçı olarak yanında ben kalıcamm
o yüzden bi süree görüşemeyebülürükk
özleyin ben olur muuuuuu :gitme:

canım allah acil şifalar versin
ama neden sen kalıyosunki hastanede bu halde hem nasıl kalacaksın sanada yazık değilmi kızı falan yokmu kayınvalidenin yaaaa

tubişim gecmiş olsun degerlerin normalllll
off ben mutfaktayım laa bugun gerci cogunu bitirdim
görümcem erken gelcekmiş gene burnunu sokmaya kalkar ramazan ramazan sinir bozar
sallamıcımmm

aman sallama tabi ne moralini bozucan kızımya görümce yüzünden boşver gitsin

şuursuz bunu bilmeni bekleyen yoh zate port bebe ne gııı :roflol::roflol:

nan edaaa link yolla mail at tubaya aldığın ciciyi göremiyom ben burdan çatladım nan benimkinden guzelse yolarun fallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:

yok annneeemm seninkilen bir olumu heeçççç Şeniz
kaka o kakaaa :roflol::roflol::roflol:

tabi kısım tuğbiş anlattı bize hediyeyi nasıl kaptığını:roflol::roflol:
cidden ama çoooook güzelmiş ankarada arasam bulamam haaa:roflol:hiçte hast.çıkışımız yok gııı:roflol::roflol:

:roflol::roflol: abuuu yimezlerrr lülülülülülü:roflol:

nan edooş biz de elif eda koyacüdük ya nan bebişimin isminii ooh hem eliflerden hem senden hediye gelirse baya zengünüz nan topicte en az üç elif var :lepi:

uyanuk karııı :roflol::roflol:

kolay gele nan kenyaaaa Şeniz

laann bölee msjlaraa gözüm tok benniimm lülülülülülü
aynısı zaten yokk kızz beğendi diyee tubikime yolladım yaa lülülülülülü
ama sen iste yeterkii sağada başka alırım yevriimmm
ay caneem sağol gııı sositososito
saol karakizim yormuyom zaten..simdi bol bol dinleneyimde ilerde cikcak acisi zaten:)

saol canim benim nekadar gönlü bol insanlarsiniz.. cok duygulaniyorum böyle olunca.. he bide cicisler topiginde ekim annelerinde cicis ekledin demissin.. ilk aldiklarimi eklemistim.. malum benim ne zaman dogurcagim belli degil.. ama onlari burayada eklemistim zati.. yeni aldiklarimi cekip ekleyecek gücüm yok ama cekicem.. bi ara göbisimide cekcem..

hee ekledimidiiin unutmuşuuum
bu ara şu ekim analarının cicilerine bakıyom fikir olsun deyüü bi baktım ayşeon noluyo nan dedim bizim eleman kaçmış :oklava:
allah var nehiriver gitmemiş gıı orayaa :roflol:

canım yeni bilmiyordum gerçekten... çok geçmiş olsun .. umarım en yakın zamanda kalkmanın bi sakıncası kalmaz... sürekli yatmak çok zor bişe yaaa:gitme: az kalmış biraz daha sabret bacım

benim 105 mi neydi ve normaldi ama tam olarak hatırlayamadım değerimi bişey diyemiycem canım..

tuğba hamiş hamiş refakatçi mi kalınır kız başkası yok mu kalacak... normalde bile hastanede 2 saat dursak heryerimiz ağrıyo sen nasıl kalacan o kadar zaman...

su bi ayi gecirdikten sonra ayaklanabilirmisim canim.. tabi iyce hamlamis bi vaziyette ne kadar gezebilrisem artik.. hayirlisi olsun.. yeterki bebgim saglikla zamaninda gelsinde yatariz nolcak..

geçmiş olsun canım az kalmış biraz daha sık dişini bebiş olsun sonra beraber gezersiniz

öyle canim hayirlisiyla saglikla kucaklayalimda.. bebisle gezeriz..

:gitme::gitme: yaa tubişiiimm yaaaaaaaaaa özlerim ama ben seniiiiiiiiiiiii kaç gün yoksun yaaaaaaaaaaaa :gitme::gitme:
napam bacımmm
yarın sabah ameliyat olcak 2-3 gün yatar herhaldee
:mymeka: senmi veriin nan bu akılıııı :mymeka::roflol::roflol:
hee ben veriyimm sositososito
canimcin gecmis olsun Allah sifa versin tez vakitte kaynanana.. benimde bi haftaya kadar ablam kalp ameliyati olcak.. bide baska sehirde kaliyor ablam..mecburen annem gidicek yanina..kara kara düsünüyor.. hep yattigimdan dolayi bana baya bi yardimci oluyordu yemek ev isi falan.. ama öte yandada üc cocuk var bu durumda oraya gitmesi gerekiyor.. banada kocis yapar artik yemegizemuszemus
canım sağol sanada çok geçmiş olsunnn
naan geçmiş olsun tuubiiiikkk gıı zordur be refakatçi olmak da kızı mızı yok mu yaa kalcak başka biri senin belin falan ağrır nan
kızı var çalışıyoo bi tane eltim war 2 küçük bebesi war ben kalıcamm
nan edaaa link yolla mail at tubaya aldığın ciciyi göremiyom ben burdan çatladım nan benimkinden guzelse yolarun fallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:
çatla çatlaaaaaa sositososito
benim 105 mi neydi ve normaldi ama tam olarak hatırlayamadım değerimi bişey diyemiycem canım..
tuğba hamiş hamiş refakatçi mi kalınır kız başkası yok mu kalacak... normalde bile hastanede 2 saat dursak heryerimiz ağrıyo sen nasıl kalacan o kadar zaman...
allah kolaylığını verir inşallahh :Saruboceq:
laann bölee msjlaraa gözüm tok benniimm lülülülülülü
aynısı zaten yokk kızz beğendi diyee tubikime yolladım yaa lülülülülülü
ama sen iste yeterkii sağada başka alırım yevriimmm

kız sen aldığınıı bana mı yolladınnnn :1shok:
ben sandımm banada aynısından aldın onu yolladınn :mymeka:
o zaaman buu ikinci el oluyoo ben bunu kabul etmem :roflol:

ay caneem sağol gııı sositososito

hee ekledimidiiin unutmuşuuum
bu ara şu ekim analarının cicilerine bakıyom fikir olsun deyüü bi baktım ayşeon noluyo nan dedim bizim eleman kaçmış :oklava:
allah var nehiriver gitmemiş gıı orayaa :roflol:

yok kiz bi yere kactigim.. ben kasim anasi olcam Allah izin verirse.. melegim beni üzmeyip erken gelmezse..sizleri birakirmiyim hic..ama orayida takip ediyorum arada ne olur nolmaz diye..en azindan bilgim oluyor bazi konularda..hazirlikla olmak lazim..

nan karu kendine beğendiğini saa yollamış işte daha ne istiyyoon ikinci el deyüü bi de yaa :mymeka: beğenmediysen bana yoll nan :mymeka:

napam bacımmm
yarın sabah ameliyat olcak 2-3 gün yatar herhaldee
hee ben veriyimm sositososito

:mymeka::mymeka: bulamadım nan ne edemm yolladım sağaaa :mymeka: uyusssss :mymeka:

istemiyon madem ozaman sende kartaneme yollayıver gııı o çok beğendiiiii :roflol::roflol::roflol:

saol tubisim Allah tüm hastalara tez vakitte sifa versin insallah..
amin canımmm :Saruboceq:
vereliniortak bende öle didim vereliniortak

aklın yolu bir işte :roflol:

:mymeka::mymeka: bulamadım nan ne edemm yolladım sağaaa :mymeka: uyusssss :mymeka:

istemiyon madem ozaman sende kartaneme yollayıver gııı o çok beğendiiiii :roflol::roflol::roflol:

ne yollucamm nan kartanesinee
bende krispiye yollarımmmm zaten ona daha bişey alamamıştımm sositososito

bende çok beğendim hani banamafoldumben
küççüküm diye takan yok beeeeemafoldumben

selam kuzular napıyosunuz bakim...
anam benim kıpırdıcak halim kalmadı dün akşam yemeğe misafir vardı bi de yatıya kalan oldu...sabah kalk yatak yorgan değiştir evi sil süpür çamaşır bilmem ne öldüm yorgunluktan....duş alıcak halim bile kalmadı :(((

anam benim kıpırdıcak halim kalmadı dün akşam yemeğe misafir vardı bi de yatıya kalan oldu...sabah kalk yatak yorgan değiştir evi sil süpür çamaşır bilmem ne öldüm yorgunluktan....duş alıcak halim bile kalmadı :(((

hoşgeldin uniiii
canım yaaa şu haline bakmadan birde misafir mi aldın:mymeka:
yorma kendini ve bebişimiziii

hoşgendin kızlar edanın tuğbaya gönderdiği hastane çıkışının peşindeler:roflol:
anacım sizde bu halinizle ya misafir ağırlıyonuz ya kapı pencere siliyonuz yaaaa... acelesi mi vardı evi süpürüp silmenin kendini böle yordun:oklava:

benimde bu aksam misafirim var bende yarın senin gibi olurum artık
gecmiş olsun canımm

hoşgeldin uniiii
canım yaaa şu haline bakmadan birde misafir mi aldın:mymeka:
yorma kendini ve bebişimiziii

canım yaa insanlar çok tuhaf ne diyim... kendi kendilerini zorla davet ettirdiler zaten yoldan geldim daha anca yerleşiyorum hiç düşünen yok... gece yatıya kalan da piyangodan çıktı ... gerçi böyle söylemek de çok ayıp oluyo ama .......:bbo:

Back
X