Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaa insanlar çok tuhaf ne diyim... kendi kendilerini zorla davet ettirdiler zaten yoldan geldim daha anca yerleşiyorum hiç düşünen yok... gece yatıya kalan da piyangodan çıktı ... gerçi böyle söylemek de çok ayıp oluyo ama .......:bbo:
aklın yolu bir işte :roflol:
ne yollucamm nan kartanesinee
bende krispiye yollarımmmm zaten ona daha bişey alamamıştımm sositososito
bende çok beğendim hani banamafoldumben
küççüküm diye takan yok beeeeemafoldumben
selam kuzular napıyosunuz bakim...
anam benim kıpırdıcak halim kalmadı dün akşam yemeğe misafir vardı bi de yatıya kalan oldu...sabah kalk yatak yorgan değiştir evi sil süpür çamaşır bilmem ne öldüm yorgunluktan....duş alıcak halim bile kalmadı((
hadi kızlarr ben çıkıyommm :gitme:
hepinizi çoookkk öptüümmmmmm opuyorumnanaktan
beni özleyinnnnnn opuyorumnanaktan
selam kızlarrrrrrrrrrr
abooo gacuya bak heee bedafaya getiecek hediyeyiiine yollucamm nan kartanesinee
bende krispiye yollarımmmm zaten ona daha bişey alamamıştımm sositososito
anaam canuum yat dinlen naanselam kuzular napıyosunuz bakim...
anam benim kıpırdıcak halim kalmadı dün akşam yemeğe misafir vardı bi de yatıya kalan oldu...sabah kalk yatak yorgan değiştir evi sil süpür çamaşır bilmem ne öldüm yorgunluktan....duş alıcak halim bile kalmadı((
selam kızlarrrrrrrrrrr
selam kızlarrrrrrrrrrr
abooo gacuya bak heee bedafaya getiecek hediyeyiii
anaam canuum yat dinlen naan
slm özguş napıon nan
slm özgeee hoşgeldin kuzumopuyorumnanaktan
slm kızlar hosbulduk kaydirigubbakcemile3şimdiden özledim nann :gitme::gitme:
hadee dikkat et kendinee
slmm özgeeeee opuyorumnanaktan
saol edoşummm...
yarın havuzluhana gidiyorummmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 aslında bugün gidicektim ama dünkü misafir trafiğinden yarına kaldı... yerini bilen var mı yaa bana tarif edin..
bu arada hastane çıkışlarını ne kadar ucuza almışsınız..ben baktım en dandiği 80 tlydı valla... inş yarın güzel şeyler bulurum...
selam kızlarrrrrrrrrrr
nan krispiii demedi demee bu tubik senin hediyenin üstüne yatar kızııımmm o hediye almadan sen sakın haa yollama gıı
selam canım hoşgeldina.s.
kizlar ben cikiyom yatayim yine cok oturdum belim agridi.. kendinize iyi bakin.. yine gelmeye calisirim..
saol edoşummm...
yarın havuzluhana gidiyorummmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 aslında bugün gidicektim ama dünkü misafir trafiğinden yarına kaldı... yerini bilen var mı yaa bana tarif edin..
bu arada hastane çıkışlarını ne kadar ucuza almışsınız..ben baktım en dandiği 80 tlydı valla... inş yarın güzel şeyler bulurum...
kizlar ben cikiyom yatayim yine cok oturdum belim agridi.. kendinize iyi bakin.. yine gelmeye calisirim..
:roflol:bence tubikin hediyeyi vereceğini duyan çıtırtı o hastane çıkışını almadan bırakmaz tubişin yakasını:roflol::roflol:
merhaba ben aranıza yeni katıldım sayılır.kısmetse bende kasım annesi olacağım ve bebeğim erkek:) kucağıma almak için aşırı sabırsızlanıyorum ama sizlere sormak istediğim bişey var. geçmi kaldım bilmiyorumbirincisi hamilelik döneminde canım çok fast food istedi ve dayanamayarak her canım istediğinde yedim. şeker tarama testimi yaptırım sorun yok ama şuan netten kontrol ettiğimde fast food yemek zararlıymış yazıyor yalnız bazı doktorlar yememde sakınca olmayacağını söylemişti. ikincisi ise tam 27 haftalık hamileyken saçlarımda çok fazla beyaz olduğu için boyattım ( sanırım kimyasal boya ) saçımda 30 dk durdu ve sonrasında diplere temas ettirmeden balyaj attırdım sadece uçlarına. bunada yine bazı doktorlar sorun olmaz bazıları ise keşke yaptırmasaydın diyo.ama psikolojik olarak çok sıkılmıştım ve kendimi çok kötü hissediyordum. kızlar bu konu hakkındaki tecrübelerinizi benle paylaşırmısınız
![]()