2009 Kasm Anneleri

hadi kızlarr ben çıkıyommm :gitme:
hepinizi çoookkk öptüümmmmmm opuyorumnanaktan
beni özleyinnnnnn opuyorumnanaktan

canım yaa insanlar çok tuhaf ne diyim... kendi kendilerini zorla davet ettirdiler zaten yoldan geldim daha anca yerleşiyorum hiç düşünen yok... gece yatıya kalan da piyangodan çıktı ... gerçi böyle söylemek de çok ayıp oluyo ama .......:bbo:

yuuuuh bee kendileri çağıracakları yerde sana mı geliyorlar böyle düşüncesiz insanlara sinir oluyorum yaaaÇok üzgünüm çoook

aklın yolu bir işte :roflol:

:roflol::roflol::roflol:vereliniortak

ne yollucamm nan kartanesinee
bende krispiye yollarımmmm zaten ona daha bişey alamamıştımm sositososito

:mymeka::mymeka::oklava::oklava::oklava: küseceeeeemm şimdiiiiiiiii:oklava:

bende çok beğendim hani banamafoldumben
küççüküm diye takan yok beeeeemafoldumben

:teselli::teselli: naan sende önemli deell bebemmm :teselli: ağlamaaaaaa :teselli:

selam kuzular napıyosunuz bakim...
anam benim kıpırdıcak halim kalmadı dün akşam yemeğe misafir vardı bi de yatıya kalan oldu...sabah kalk yatak yorgan değiştir evi sil süpür çamaşır bilmem ne öldüm yorgunluktan....duş alıcak halim bile kalmadı :(((

slm unıciimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok yorma kendinii tatlıımm opuyorumnanaktan
kızz senin göbüş çok tatlıııı :lepi:

ne yollucamm nan kartanesinee
bende krispiye yollarımmmm zaten ona daha bişey alamamıştımm sositososito
abooo gacuya bak heee bedafaya getiecek hediyeyiii
selam kuzular napıyosunuz bakim...
anam benim kıpırdıcak halim kalmadı dün akşam yemeğe misafir vardı bi de yatıya kalan oldu...sabah kalk yatak yorgan değiştir evi sil süpür çamaşır bilmem ne öldüm yorgunluktan....duş alıcak halim bile kalmadı :(((
anaam canuum yat dinlen naan

selam kızlarrrrrrrrrrr

slm özguş napıon nan

nan krispiii demedi demee bu tubik senin hediyenin üstüne yatar kızııımmm o hediye almadan sen sakın haa yollama gıı

:utangac: saol edoşummm...

yarın havuzluhana gidiyorummmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 aslında bugün gidicektim ama dünkü misafir trafiğinden yarına kaldı... yerini bilen var mı yaa bana tarif edin..

bu arada hastane çıkışlarını ne kadar ucuza almışsınız..ben baktım en dandiği 80 tlydı valla... inş yarın güzel şeyler bulurum...

merhaba ben aranıza yeni katıldım sayılır.kısmetse bende kasım annesi olacağım ve bebeğim erkek:) kucağıma almak için aşırı sabırsızlanıyorum ama sizlere sormak istediğim bişey var. geçmi kaldım bilmiyorum :( birincisi hamilelik döneminde canım çok fast food istedi ve dayanamayarak her canım istediğinde yedim. şeker tarama testimi yaptırım sorun yok ama şuan netten kontrol ettiğimde fast food yemek zararlıymış yazıyor yalnız bazı doktorlar yememde sakınca olmayacağını söylemişti. ikincisi ise tam 27 haftalık hamileyken saçlarımda çok fazla beyaz olduğu için boyattım ( sanırım kimyasal boya ) saçımda 30 dk durdu ve sonrasında diplere temas ettirmeden balyaj attırdım sadece uçlarına. bunada yine bazı doktorlar sorun olmaz bazıları ise keşke yaptırmasaydın diyo.ama psikolojik olarak çok sıkılmıştım ve kendimi çok kötü hissediyordum. kızlar bu konu hakkındaki tecrübelerinizi benle paylaşırmısınız :(

:utangac: saol edoşummm...

yarın havuzluhana gidiyorummmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 aslında bugün gidicektim ama dünkü misafir trafiğinden yarına kaldı... yerini bilen var mı yaa bana tarif edin..

bu arada hastane çıkışlarını ne kadar ucuza almışsınız..ben baktım en dandiği 80 tlydı valla... inş yarın güzel şeyler bulurum...

ben sana bu konuda yardımcı olmayım cnmm kaydirigubbakcemile3bende pek ucuza almadım heç bişemiii kaydirigubbakcemile3 ama hep marka aldım ondan sanırsamm :kedi:

kizlar ben cikiyom yatayim yine cok oturdum belim agridi.. kendinize iyi bakin.. yine gelmeye calisirim..

hade cnm dinlen seennnn opuyorumnanaktan

:roflol:bence tubikin hediyeyi vereceğini duyan çıtırtı o hastane çıkışını almadan bırakmaz tubişin yakasını:roflol::roflol:

delikafadulden:roflol:

merhaba ben aranıza yeni katıldım sayılır.kısmetse bende kasım annesi olacağım ve bebeğim erkek:) kucağıma almak için aşırı sabırsızlanıyorum ama sizlere sormak istediğim bişey var. geçmi kaldım bilmiyorum :( birincisi hamilelik döneminde canım çok fast food istedi ve dayanamayarak her canım istediğinde yedim. şeker tarama testimi yaptırım sorun yok ama şuan netten kontrol ettiğimde fast food yemek zararlıymış yazıyor yalnız bazı doktorlar yememde sakınca olmayacağını söylemişti. ikincisi ise tam 27 haftalık hamileyken saçlarımda çok fazla beyaz olduğu için boyattım ( sanırım kimyasal boya ) saçımda 30 dk durdu ve sonrasında diplere temas ettirmeden balyaj attırdım sadece uçlarına. bunada yine bazı doktorlar sorun olmaz bazıları ise keşke yaptırmasaydın diyo.ama psikolojik olarak çok sıkılmıştım ve kendimi çok kötü hissediyordum. kızlar bu konu hakkındaki tecrübelerinizi benle paylaşırmısınız :(

hoşgeldin canım aramıza öncelikle boya hakkında pek bilgiye sahip değilim çünkü hamileliğim boyunca kestirmekten başka birşey yaptırmadım canlize sorabilirsin o kuaför
fast fooda gelince hepimiz ara ara kaçamak yapıyoruz ama aşırıya kaçmadan
bence bundan sonrası için dikkat et derim
sağlıcakla kucağına alırsın inş.

Back
X