2009 Kasm Anneleri

merhaba ben aranıza yeni katıldım sayılır.kısmetse bende kasım annesi olacağım ve bebeğim erkek:) kucağıma almak için aşırı sabırsızlanıyorum ama sizlere sormak istediğim bişey var. geçmi kaldım bilmiyorum :( birincisi hamilelik döneminde canım çok fast food istedi ve dayanamayarak her canım istediğinde yedim. şeker tarama testimi yaptırım sorun yok ama şuan netten kontrol ettiğimde fast food yemek zararlıymış yazıyor yalnız bazı doktorlar yememde sakınca olmayacağını söylemişti. ikincisi ise tam 27 haftalık hamileyken saçlarımda çok fazla beyaz olduğu için boyattım ( sanırım kimyasal boya ) saçımda 30 dk durdu ve sonrasında diplere temas ettirmeden balyaj attırdım sadece uçlarına. bunada yine bazı doktorlar sorun olmaz bazıları ise keşke yaptırmasaydın diyo.ama psikolojik olarak çok sıkılmıştım ve kendimi çok kötü hissediyordum. kızlar bu konu hakkındaki tecrübelerinizi benle paylaşırmısınız :(

valla canım fast food derkeeen hamburger falan mı kastediyon salam sucuk yasaktı başlarda sucuğun çok ii pişmesi lazım salam sosis zzaten hepten yasak hamburger köftesinde o kadar katı bi durum olmayabilir. Ben arada pizza falan yedim salamları falan ayıklayabildiğim kadar ayıkladım
başta zaten test yapılıyo doktor ona göre söylüyor dışarda et yeme falan diye

boyaya gelince belli bi haftadan sonra boya olabiliyormuş sakıncası olmaz herhalde
önemli olan fazla koklamamak kokuya maruz kalmamak

merhaba ben aranıza yeni katıldım sayılır.kısmetse bende kasım annesi olacağım ve bebeğim erkek:) kucağıma almak için aşırı sabırsızlanıyorum ama sizlere sormak istediğim bişey var. geçmi kaldım bilmiyorum :( birincisi hamilelik döneminde canım çok fast food istedi ve dayanamayarak her canım istediğinde yedim. şeker tarama testimi yaptırım sorun yok ama şuan netten kontrol ettiğimde fast food yemek zararlıymış yazıyor yalnız bazı doktorlar yememde sakınca olmayacağını söylemişti. ikincisi ise tam 27 haftalık hamileyken saçlarımda çok fazla beyaz olduğu için boyattım ( sanırım kimyasal boya ) saçımda 30 dk durdu ve sonrasında diplere temas ettirmeden balyaj attırdım sadece uçlarına. bunada yine bazı doktorlar sorun olmaz bazıları ise keşke yaptırmasaydın diyo.ama psikolojik olarak çok sıkılmıştım ve kendimi çok kötü hissediyordum. kızlar bu konu hakkındaki tecrübelerinizi benle paylaşırmısınız :(

hayırlı olsun bebişin
keske sacını boyatmasaydın dicem ama yapmıssın artık içini rahat tut bişi olmaz
bende boyatmamak için cok caba verdim dogumdan sonra ilk işim boyatmak olacak inş.

gerci biçok sanatcı hep boyatıyo onlara bişi olmuyo

yedim geldiimm

ay acıkmıyem diye tabağı bitirmeye çalışıom bitiremiyom zaten dee bi de nefes alamıyom sonrasında yaaa
son zamanlarda çok kilo alınır diyen nasıl diyo bunu gıı ben heçbişe yiyemiyomki nasıl kilo alcam yaa

örgümü getirseydim de örgü örseydim iş yerinde :roflol:
aaşam eve gidince kızımın elbisesini öreccüümmm

kartanem son aylarda hiç kilo alınmıyomuş en fazla kilo alınan ay 7. aymış.... son ayda kilo veren bile oluyomuş...ne uyuyabilicez doğru düzgün ne de yiyebilicez bence...

ay herkese tekrardan selam yemeğimizi yedik geldik bizde
3 hamile bayan arkadaşız işyerinde yemekhaneye giderken bizi yanyana gören gülme krizine giriyo
körler sağırlar birbirini ağırlar misali gidiyoz tin tin tin kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

selam kizlar nasilsiniz? belki bilmiyosunuz ama ben tam bir aydir yatiyorum rahim boynunda kisalma olmus ve son aylar yatmam gerektigi söylendi.. yatmaktan gina geldi bende bugün sizlerle az muhabbet edeyim dedim.. gerci arada bir girip okuyorum yazdiklarinizi ama yazmaya üseniyordum.. nasilsiniz? bebislerde iyi degilmi kizlar:. artik az bi zaman kaldi.. su bi ayida atlatsam yavas yavas kalkabilirmisim.

canımmm geçmiş olsun dikkat et kendine...

valla battani,ye işine de uyuz oldum ben örer yollarım sana...nasıl bişey istiyosun onu söle becerebilirsem hemen örerim valla....

kaynanam yarın sabah ameliyat olucakk
yatışı bugünden yapılcakmışş
ben birazdan çıkıcam tahlil sonuçlarımı doktoruma göstericem ordan kaynanam geçicemm yüzde 90da refakatçı olarak yanında ben kalıcamm
o yüzden bi süree görüşemeyebülürükk
özleyin ben olur muuuuuu :gitme:

haydaa senden başka beklicek kimse yok mu yahu...seni kim beklicek peki ????????

tubişim gecmiş olsun degerlerin normalllll
off ben mutfaktayım laa bugun gerci cogunu bitirdim
görümcem erken gelcekmiş gene burnunu sokmaya kalkar ramazan ramazan sinir bozar
sallamıcımmm

ayyy allahım dertler hep aynı :roflol::roflol:

canım ben boyattım saçımı bitkisel boyayla...gerçi ne kadar bitkiseldir bilemiyorum ama 10 senedir aynı kuaföre gidiyorum kıyamaz bana diğer boyadan istesen de yapmam falan demişti...yine de bence %100 bitkisel diildir... benim dr.um bitkisel olma şartı falan da koymadı 4. aydan sonra saçlarını boyatabilirsin bi sakıncası yok dedi... netten de araştırdım baya.. boyanın kokusu daha fazla zarar veriyomuş..saç derinden geçen idrarla atılıyomuş soluduğunsa direk kana karışıyomuş...e bu durumda kuaför olsam napıcaktım diye düşündüm ve boyattım valla... dr.um da onay verdiği için içim rahat...adam prof. heralde kötü bişey olsa izin vermezdi...ne biliyim... hatta bu hafta gene boyatıcam galiba..gene çok çıktı beyazlarım....

hoşgeldin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin boya konusunda bişey diyemicem çünkü saçlarımda boya yok ama fast food bende bazen yiyorum mc yada burger kingte patates 3-4 taneden fazla yemiyorum çünkü çok yüksek ısıda kızartıldığı için zararlıymış

hamburger, patates kızartması arada bir cola ve pizza vs. yedim. gerçi vitaminlerimi eksizksiz aldım tüm testlerimi zamanında yaptırdım allaha şükür bir sorun çıkmadı ama ne bileyim içime kurt düştü bu aralar, aynı zamanda kendi doktorum boya yapmamı istemiyordu ama kendi doktorumun dışında bir çok doktora sorum 27 . haftda sorun olmaz yinede sen bilrsinin dedi bende bir hışımla boyatayım dedim ama şimdi kara kara düşünüyorum biş olurmu diye hamilelik çok farklı bir psikoloji ama bazebn yenik düşüyorum sanırım. bu arada bunları yazarken de bebişim karnımda nasıl oynıyor anlatamam allah herkesin bebişine sağlık versin inşallah

ben çıkıyorum canikolar daha bitmedi işler...bi parti daha çamaşır atayım makinaya... kuruyanları yoplıyım ütüliyim...oooffffffff.........

bu arada havuzlu hana gidenler bi tarif etsin nolur yarın deli dana gibi dolaşmıyım oralarda :))))

hoşgeldin aramıza.... arasıra ben de fast food yiyorum.. sakıncası herkes için geçerli canımm ama nefsimiz çekince de dayanamıyoruz.... içindeki şeylerin bi çoğu hazır ve katkı maddeli yanında patates kızartması ve kola.. bunları normalde de yememek lazım çünkü sağlıklı besinler değiller..

boya konusuna gelince benim doktorum bana en başta saçlarını boyatma dedi ben de boyatmadım... şimdi sen zaten boyatmışsın zararlı olsa da olmasa da bu saatten sonra yapılacak bişe olmadığı için düşünüp kendini yorman gereksiz bence...

bunlar pek tecrübe sayılmaz ama düşüncelerimi paylaşmak istedim ben dezemuszemus

kartanem son aylarda hiç kilo alınmıyomuş en fazla kilo alınan ay 7. aymış.... son ayda kilo veren bile oluyomuş...ne uyuyabilicez doğru düzgün ne de yiyebilicez bence...

...
hee bu ay aldık aldık yaaniii 7. aydayız dimi biz şimdi yaa hala 7yi doldurmadım bee ne uzunmuşş
hoşgeldin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin boya konusunda bişey diyemicem çünkü saçlarımda boya yok ama fast food bende bazen yiyorum mc yada burger kingte patates 3-4 taneden fazla yemiyorum çünkü çok yüksek ısıda kızartıldığı için zararlıymış

anam ben çok yedim kızartmaaa :sinifsinif:

hamburger, patates kızartması arada bir cola ve pizza vs. yedim. gerçi vitaminlerimi eksizksiz aldım tüm testlerimi zamanında yaptırdım allaha şükür bir sorun çıkmadı ama ne bileyim içime kurt düştü bu aralar, aynı zamanda kendi doktorum boya yapmamı istemiyordu ama kendi doktorumun dışında bir çok doktora sorum 27 . haftda sorun olmaz yinede sen bilrsinin dedi bende bir hışımla boyatayım dedim ama şimdi kara kara düşünüyorum biş olurmu diye hamilelik çok farklı bir psikoloji ama bazebn yenik düşüyorum sanırım. bu arada bunları yazarken de bebişim karnımda nasıl oynıyor anlatamam allah herkesin bebişine sağlık versin inşallah
o kadar kaçamağı ben de yaptım valla bikere hamburger yedim gerçi sadece genelde dışarı çıkınca balık yedim ama ynında patates de yedim :tomato:
bana kalsa kola da içecedüüm emmee kociş elimden alıyo hep
ohhh yemegide bitirdim
bi pilavım kaldıı :D
simcik tatlı yapabilirim kendimi ii hissediyorum
maşallaah
çok sıkıldım yaaamirmirmirmir
ben deee

ben çıkıyorum canikolar daha bitmedi işler...bi parti daha çamaşır atayım makinaya... kuruyanları yoplıyım ütüliyim...oooffffffff.........

bu arada havuzlu hana gidenler bi tarif etsin nolur yarın deli dana gibi dolaşmıyım oralarda :))))
hadi byyy canımm kolay gelsin
ohhh yemegide bitirdim
bi pilavım kaldıı :D
simcik tatlı yapabilirim kendimi ii hissediyorum
hamarat hatun seniii annen gelmedimi yardımakaydirigubbakcemile3
yaaa elifin verdiği tarif vardı geçen ben ondan yaptım harika oldu bir paket milföyü yaptım kocişe yinede yetmedikaydirigubbakcemile3
hee bu ay aldık aldık yaaniii 7. aydayız dimi biz şimdi yaa hala 7yi doldurmadım bee ne uzunmuşş

anam ben çok yedim kızartmaaa :sinifsinif:

bende kızartma yedim valla kola falan hiç içmedim ama kızartmaya dayanamıyorumdelikafadulden

Back
X