• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

nan başka peygambemi yok az baskalarınıda koysalarda zlesek ama hep aynı aynı bayılcam değişiom herhal ama gözüm takılıy iştee:olmaz:

nan ben seneye yaza oraya geem diyom benim hemşire arkadas gelio oraya bilion tayin oldularyaza ordayım :roflol::roflol:

nan özge sen seneye dünya turunamı çıkaciin anam her yere gidecen galibakaydirigubbakcemile3

ha bu cersu danasının herhastalığını cektik gecmiş olsun dedik aynı günde 3 ayrı hastalığa kapılma rekoruda kendilerinde bizde hep dinleik bi geçmiş olsun demy küstüm nan uyusss

gel özgecim gel valla.

kız çıtırtı istanbul geçen sene eylüldede çok sıcaktı.ah özledim çooooooook.şark bitsin gelecem gene.

nan bişey soracam
benim dr sezeryan olursan eşini doğuma alamam
ozaman ameliyat oluo bu bir kural dedi
bu yasağa bi çok hastane uymuyo ama biz uyuyoruz dedi ya
bu doğrumu normal doğurursam alacakmış püffffffffff

bende kalkim bari kocişi kaldıram yesin bende yatayım artık geç oldu yarın yoğun bi gün beni bekliii 15 kilo fasülye 10 kilo barbunya ayıklayacam ooooffffffffff oooofffffffffffffffff
hadi öptüm sizi iyi geceler Şeniz

ha bu cersu danasının herhastalığını cektik gecmiş olsun dedik aynı günde 3 ayrı hastalığa kapılma rekoruda kendilerinde bizde hep dinleik bi geçmiş olsun demy küstüm nan uyusss
nan sen nezman hastalandın beeeeee gözlerim şaşı oldu örgü örmeye çalışıom heralde
kaç saatir kuzum cicim geçmiş olsun küsme opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nan bişey soracam
benim dr sezeryan olursan eşini doğuma alamam
ozaman ameliyat oluo bu bir kural dedi
bu yasağa bi çok hastane uymuyo ama biz uyuyoruz dedi ya
bu doğrumu normal doğurursam alacakmış püffffffffff

:umursamaz::umursamaz::umursamaz::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

nan sen nezman hastalandın beeeeee gözlerim şaşı oldu örgü örmeye çalışıom heralde
kaç saatir kuzum cicim geçmiş olsun küsme opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

he şimcikmi gördün ben burda geberiyim küstüm iştee kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kız çıtırtı hadi git artık yiyin yemeğinizi.iyigeceler.

cersucum benim bildiğimde öyle.normal doğumda lıyolar ama sezeryanda yasak.anam adamın ameliyatta ne işi var.

özgecim gez bacım al bebişide atın kendinizi yollara.benimde planların bu doğrultuda valla

he savas cıkacak ya yap stoğu allah korusun seferberlik olursa falan makarnayla ömürmü gecer demi bajım hhahah :)))

kızlar geçeen bebiş için bez aldım ama yanlışmı bilemedim.prima yenidoğan 3-6 kilo 2 numara.1 numara çok küçük olur diye düşündüm doğrumu almışım hele deyin.60 tane var içinde bu boy bu kadar yetermi yoksa alammı gene

Back
X