Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee taam o zaman nan ben bi de normallerden alem diyodumm almıım o zaman
itek geçmiş olsun canım..geçmezse dr u ara mutlaka..
eve süpürge tutma nan murat enişte tutsun :mymeka: sgümüşün doktoru yapma demiş ben zaten heç yapmıyom
ben yemeğe gidiyom kıslarr
nan yapabbilsem kendü ayaklarumun ağdasını yaparum nan habu sıcakta ağda olmi yapış yapış-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
oldu bacım sen kuaföre git ben evi temizleyem başka emrin varmıydı nan :mymeka:
yakında koyarım teyzesi bu aralar büyüdü kerata ee sizinki kadarda olmasa:roflol::roflol:
amanın kızlar benim kolum çok ağrıyo yaaa fasülye kırmaktan kolumdaki kolumun damarları zedelendi yaaa ööööfffffffffffffffffffff
pazar izmirden dönecez gıı ne zaman tutsun adam heee :sinifsinif::sinifsinif:
yarasın ardamızaa ebişimm opuyorumnanaktan
:roflol: şuan aklıma gelmiyy sen ben gelene kadar bunları yapp :roflol::roflol:
görecez nan bakalımm kaydirigubbakcemile5
pazar izmirden dönecez gıı ne zaman tutsun adam heee :sinifsinif::sinifsinif:
yarasın ardamızaa ebişimm opuyorumnanaktan
:roflol: şuan aklıma gelmiyy sen ben gelene kadar bunları yapp :roflol::roflol:
görecez nan bakalımm kaydirigubbakcemile5
ay ben şu dandiriklerden alem diyom yaa kirlenir atarsın makinaya pazaen gibi bişe varya ucuza
bi de şu atlet meselesi de doğru yaa kışın bi de atlet giycez onu mu sıyırcaz sütyeni düşündük de atleti düşünmedikk
evet canım ben de hiç düşünmemiştim... bi de önden düğmeli kışlık body almamız lazım galibaaa.. normal bluzları çıkarıp giymek pek pratik olmaz çünkü...
alt açma 3 tane olsun diyo orda ama ben iki paket kullan at alt açmasından alıcam...misafirlikte flan da daha kullanışlı olacağını düşünüyorum...
ben de gidiyom yemeğe.
tamam hanımım sen git şeyinin şeyleri koparttır ben hepsini hallederim yemekte yapammı nan şeyinin şeylerinide ben koparam nan zahmet olmasın saa kuaföre kadar:roflol::roflol::roflol::roflol:
neyse kıslar ben biraz dinleneyim gelirim yine pc açık
tamam nan tamam ahhaa tutuyom kendim iştee süpürgemiii :kedi::kedi:
hadee anam büyüt göbeeğii opuyorumnanaktan cnm dinlen dinlenn opuyorumnanaktan
ben yemeğe gidiyom kıslarr
tutcen tabi nan gel benimkinede tut kııı bak kolum ağriii nan:sinifsinif::sinifsinif:mafoldumben
ben de bi tane datlu bişe aldım ama üstüne kullan atlardan serip yaparım o kirlenmesinnevet canım ben de hiç düşünmemiştim... bi de önden düğmeli kışlık body almamız lazım galibaaa.. normal bluzları çıkarıp giymek pek pratik olmaz çünkü...
alt açma 3 tane olsun diyo orda ama ben iki paket kullan at alt açmasından alıcam...misafirlikte flan da daha kullanışlı olacağını düşünüyorum...
ben de gidiyom yemeğe.
itekcim ne haber kıss...benim işlerimi yaptılar hep birlikte hallettik bende yardım ettim zaten yaptırmıyorlar fazla....ay bende kalkam ütü yapam azıcık dag gibi her geçen gün birikiyorlar...