• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ne alacan nan illaki hastane çıkışı alıyodun akşamada bebeği çıkarıyodun işte olay budur
nan inşallah anlattığın kadar kolay doğurursun haaa sen daha olayı algılayamadan bebek çıkıveriyomuş baksana:roflol::roflol::roflol:

amin cnm hepimiz öle kolay doğururuss inşşkaydirigubbakcemile3
artık son aylarda bunlar çok normal hayırlısıyla bi doğursaydık:Saruboceq:
nannn çıtırtı aldın mı derin dondurucunu

he yaaa abuklastı rüyalarım :sinifsinif:
selam kizlar
ayyy ben rüyamda dogum yapmistim hemde yanimda bir ebeden baska kimsecikler yoktu...hastanede bile degildik ev gibi biyerdi...herseyini net bir sekilde gördüm icim bi tuhaf oldu ama uyandigimda cok mutluydumzemuszemus...cok kolay dogum olmus sözde pirt diye cikmis kizim ebe bile sasir,isti..haftasindan 4 hafta önce gelmis kafasi biraz keldi sarisindi gözleri annemin gözleri gibi yemyesildi....ayy insallah rüyamdaki gibi bi kizim olur..hayatimda gördügüm en güzel bebeklerden biriydizemuszemus

hoşgeldin sekerim kaydirigubbakcemile3

annaaaaaa evet nan 8 hafta kalmış
geliyooooorrhihoyyyt
geliyoooorrrhihoyyyt
gellliiiyyyohihoyyyt
asrın geliyoooorrrr hihoyyyt
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

he vallaa geliooooooooooooooooooooooo:1shok::1shok:

:roflol::roflol:
sende mi dogurdugunu gördün lannn

he nan bende pırtlattım:roflol::roflol:
yaaa bi benim zaman ilerlemiyor 27 de pinekledim kaldım:çok üzgünüm:

gecer gecer asıl bu zamanlarda duruo gibi zaman sen daha ii bilirsin yerimseniben

selam kizlar
ayyy ben rüyamda dogum yapmistim hemde yanimda bir ebeden baska kimsecikler yoktu...hastanede bile degildik ev gibi biyerdi...herseyini net bir sekilde gördüm icim bi tuhaf oldu ama uyandigimda cok mutluydumzemuszemus...cok kolay dogum olmus sözde pirt diye cikmis kizim ebe bile sasir,isti..haftasindan 4 hafta önce gelmis kafasi biraz keldi sarisindi gözleri annemin gözleri gibi yemyesildi....ayy insallah rüyamdaki gibi bi kizim olur..hayatimda gördügüm en güzel bebeklerden biriydizemuszemus

slm canım bakıyorumda herkes kolay doğum görüyor hiç zorlanan yok haaa
inş.rüyanızdaki gibi kolayca doğurursunuz:Saruboceq:

artık son aylarda bunlar çok normal hayırlısıyla bi doğursaydık:Saruboceq:
nannn çıtırtı aldın mı derin dondurucunu
aldım nan doldurdum bile bekodan aldım 488 tl ye 6 taksit yaptuduk
dün akşamda stoklarımı yaptım ama kolum kopii nan çok ağriii
selam kizlar

heee hadi sende inşallah kolay doğurusun rüyandaki gibi
:Saruboceq::Saruboceq:

he vallaa geliooooooooooooooooooooooo:1shok::1shok:

he nan bende pırtlattım:roflol::roflol:

gecer gecer asıl bu zamanlarda duruo gibi zaman sen daha ii bilirsin yerimseniben

ewet yaa son zamanlar iyice sabrı kaçıyor insanın bir doğursam diye 4 gözle bekliyor insankaydirigubbakcemile3
yaaa şimdide acep bebişim kime benziyor telaşı sardı beniii:kedi:

inş.rüyanızdaki gibi kolayca doğurursunuz:Saruboceq:

inşallah rüyaları tam tersi çıkanlardan değeldirler nan aboooo ozaman ayvayı yedi bunlar haaaaaaaaaaaaa:1no2::1no2::1no2::1no2:

yaaa bi benim zaman ilerlemiyor 27 de pinekledim kaldım:çok üzgünüm:
üzülme benim sat arkadasim ayni durumdayiz...ben su ramazan bitsin diye sayiyorum daha sonra günler dha hizli ilerlerkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin sekerim kaydirigubbakcemile3
hosbulduk sekerim gel biz dogum yapan anneler topigine gidelim burda isimiz yok artik....rüyada bile olsa dogudugunu gördük:roflol:

itek .!.:
inş.rüyanızdaki gibi kolayca doğurursunuz

hee yaauvv sancinin gelmesiyle bebegin kafasinin cikmasi bir oldu.kaydirigubbakcemile3
rüya iste mantikli bise arayamazssin.insallah böyle rüyadaki gibi kolaycana dogar

üzülme benim sat arkadasim ayni durumdayiz...ben su ramazan bitsin diye sayiyorum daha sonra günler dha hizli ilerlerkaydirigubbakcemile3

hosbulduk sekerim gel biz dogum yapan anneler topigine gidelim burda isimiz yok artik....rüyada bile olsa dogudugunu gördük:roflol:

hee yaauvv sancinin gelmesiyle bebegin kafasinin cikmasi bir oldu.kaydirigubbakcemile3
rüya iste mantikli bise arayamazssin.insallah böyle rüyadaki gibi kolaycana dogar

he kalk gidek kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:roflol::roflol:

aldım nan doldurdum bile bekodan aldım 488 tl ye 6 taksit yaptuduk
dün akşamda stoklarımı yaptım ama kolum kopii nan çok ağriii

heee hadi sende inşallah kolay doğurusun rüyandaki gibi
:Saruboceq::Saruboceq:

güle güle kullan canııımkaydirigubbakcemile2

ayyy en sevdiğim şeyyyy:kedi:

bu aralar hepimizin en sevdiği şey bu galibaa.s

tıkındın geldin şimdide rehavet çöktü diiinnn çöker tabi silkelen bacım silkelen kaldır koca dötünü hadee işine baka.skaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he yaaa havada serin olduğu için bi mayışıklık geldi... işim yok şuan boş boş oturuyum.. kitabımı okuyum bari heyecanlı yerinde kalmıştım....:kahve: yanında da canım bişey istedi ama neyse söylemiyim şimdiii...bu arada sizler kiap okuyomusunuz kızlar? kitap konusunda tavsiyeleriniz var mı?

bu aralar hepimizin en sevdiği şey bu galibaa.s

he yaaa havada serin olduğu için bi mayışıklık geldi... işim yok şuan boş boş oturuyum.. kitabımı okuyum bari heyecanlı yerinde kalmıştım....:kahve: yanında da canım bişey istedi ama neyse söylemiyim şimdiii...bu arada sizler kiap okuyomusunuz kızlar? kitap konusunda tavsiyeleriniz var mı?
normalde çok okuyan birisiyim ama bu aralar netten çocuk gelişimi üzerine yazılar okuyorum
nasıl davranmalı nasıl oyuncaklar almalı nsıl vakit geçirmeli ile ilgili

inşallah rüyaları tam tersi çıkanlardan değeldirler nan aboooo ozaman ayvayı yedi bunlar haaaaaaaaaaaaa:1no2::1no2::1no2::1no2:
agzini hayra ac lenn:mymeka:
ben hic rüya görmem normalde aylardir gördügüm ilk rüya bu belki
insallah tersi cikmaz

ewet yaa son zamanlar iyice sabrı kaçıyor insanın bir doğursam diye 4 gözle bekliyor insankaydirigubbakcemile3
yaaa şimdide acep bebişim kime benziyor telaşı sardı beniii:kedi:

gidip en zit kaptigin insanlara benzemesinde kime benzerse benzesinzemuszemus

agzini hayra ac lenn:mymeka:
ben hic rüya görmem normalde aylardir gördügüm ilk rüya bu belki
insallah tersi cikmaz

gidip en zit kaptigin insanlara benzemesinde kime benzerse benzesinzemuszemus

eşimin ailesine benzemesini ietemem çünkü kayınvalidem övünür durur artık sinir olurumÇok üzgünüm çoook
enesin burnunuda halasına benzetiyor onunki gibi küçükmüş hiçte bile hertarafı ban benziyor işte bende küççük burunluyum:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kızlar bu arada dün doktora gittim tahlillerim normalmiş çok şükür.bi dahaki randevum bayramdan sonra.bebişimi gördüm çok şiriiiiiin.bide esnedi bi bakarken şok olduuuum.esnemeyide biliyomuş bunlar yesinler.doğumumda şimdilik normal görünüyo ama doktor sen hangisini istersen onuda yapabiliriz dedi.bende normal istiyorum dedim.doğumun nasıl olacağı bayramdan sonraki randevuda netleşecek

Back
X