geçmiş olsun canımm..........
canım şu normalde battaniye ama fermuarlı olandan mı diyosun kadife gibi bi kumaşı var ben ulustan almıştım öyle bişey 20ye markası flexi
bakarım canım fiyatlarına ben de normal uyku tulumlarından alem diyodum onu aldıımı unutmuşum
aa evt ondan bende alıcam...dün bakmıştım ama alıcak taakatim kalmadı artık...hem de 30 küsürdü yaa... kim dedi bu havuzlu hana ucuz diye... 2 tane kaşığa verdim 14 tl beee .....
bi de şu atlet meselesi de doğru yaa kışın bi de atlet giycez onu mu sıyırcaz sütyeni düşündük de atleti düşünmedikk
ben baktım o emzirme atletlerine öyle sıkı ki...bu sıcakta hiç düşünemedim onu giyebileceğimi..ama sanırım onu giyince sutyene gerek kalmıyo... hastane için alınabilir... önden düğmeli pijama aldım çünkü ben içine giyersem rahat olur belki...çok sıcak olunca da kimse yokken falan çıkarırım... aa iyi aklıma geldi... alkisalkisalkis
alt açma 3 tane olsun diyo orda ama ben iki paket kullan at alt açmasından alıcam...misafirlikte flan da daha kullanışlı olacağını düşünüyorum...
ende kullan atlardan alıcam mutlaka... diğer türlü bi de onu yıkamaya uğraşamam yaa...ilk zamanalr günde 8-10 kere değiştiriliyomuş altı...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoşbuldum bu arada 32 haftaya girdim nan ben 8 hafta kaldıııı:1shok::1shok:
ayyy maşşalllaaaaaaaaahhhhhhhhhh :teytey:

he yaaa havada serin olduğu için bi mayışıklık geldi... işim yok şuan boş boş oturuyum.. kitabımı okuyum bari heyecanlı yerinde kalmıştım....

yanında da canım bişey istedi ama neyse söylemiyim şimdiii...bu arada sizler kiap okuyomusunuz kızlar? kitap konusunda tavsiyeleriniz var mı?
iskender pala--katre-i matem
elif şafak-aşk
khaled hosseını---bin muhteşem güneş
ahmet ümit---bab-ı esrar
son okuduklarım...tavsiye ederim zerencimm...