ay demek esniodu ha yerim ben onu kaydirigubbakcemile3kız herkesin doğum sekli netleşio benim doktor bişe demio son ana kadar hersey olabilir dio normalde olur sezeryanda dio ben anlamadımlmaz:
ya sorma esneyince şok olduk.
ya benimkide netleşmedi normal görünüyo şimdilik dedi
ayyy benimkide öyle ikide birde benim cocuklarim söyle olur böyle olur sacli dogar yaramaz olur deyip duruyo sinir ediyo beni..sanki o hamile beni saf disi ediyo sirf onlarin aileye benzicek diye düsünüyo :mymeka:
bende her seferinde ya bana ya kizkardesime benzesin diyorum ..esimede söylüyorum sizden kimseye bezmesin hem güzel degil sülaleniz hemde huyu güzel degil diye..oda bana hak veriyovereliniortak
hosgeldin canimmm...
bayram ne zaman ki????
cocugun uykusu varken gittin tabiki isik verdiniz iceri oda uykusu oldugunu belli etti kaydirigubbakcemile3
ben gecen gittigimde parmagini emiyodu..herbiseyi bilio bu veletler gercektenzemuszemus
bayrama bir ay var bacım.he ya çocuğumun uykusu gelmiş bizde onu yakalamışız.
hoşgelsin canııım o bıdığın esneyen ağzını yesinler
yaa benim dr.da bana bırakıyor bende hep normai istiyorum diyorum inş.bi aksilik olmazdaaa:Saruboceq:
canım bende normal istiyom ama bebişim 3 kilodan fazla gelirse sezeryan olmak istiyom diycem doktora.çünkü bi kadının bebişi iriymiş doktor kadını normal doğuma almış bebiş çatıdan geçmemiş.ben çok kortum valla.
valla uzun bana görede ama ne bilem doktor bayramdan sonra dedi.canım bebeiişin iyi olduğuna sevindim. 1 ay sonra gitcen bi daha. çok uzun değil mi kızCADIARZU
benim dr normal istiyor ama bebek iri olursa doğuramazsın sezeryanla alırız dedi. bu ay içinde belli olur artık
güzeelll.. ben hiç g,r,şmedim o konulara daha
ayyy ne güzel vallaa... iyi etmişsin canım kendine gelmişindir accık
esmeyen dudaklarını yesinler onun yaaa... bende çok merak ediyom bu gidişimizde ne yapcak diye geçen sefer elini burnuna götürmüştü minnoşumopuyorumnanaktan
canım benim doktorda herşey yolunda demişti en son... bebişler en son ne zamana kadar doğum pozisyonuna geçiyo acaba... belli bi haftadan sonra dönemiyorlar inşallah benim bebişim de o zamanda kadar başaşağı dönmüş olur.. bu aralar kafası yukarda gibi geliyo bana ama bakalım haftaya görcez
ay çok şirin oluyolar yaaaa.valla benim bebiş dönmüş ama doğuma kadar bi daha dönebilir dedi doktor
ayyy yerim onu bennnn :))))
pzt ben de gidicem dr.a benimkide söyler mi acaba yaa doğum şeklini...ama daha erken sanki...son ay belli olur demişti..
kızlar epidural anestezi için ne düşünüyosunuz ??????
ayyy gurbetcim ne hamaratsın bravo valla... yıkama ütülemeye de geçtin yani... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
karakız dr.a gidicekti bugün... noldu acaba ...merak ettim....:uhm:
valla ben epidural falan düşünmüyom.ya normal ya sezeryan.