• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

valla beni sezeryan olursa istemem epidural falan.ay onlar ameliyat ederken ben uyumalıyım.

valla bacım 35.haftadan sonra herşey yolundaysa durdurmaya çalışmayız dedi doktor

kız epidural olursa doğduğu an görebilirsin bebişiniiiii.. hemde hemen emzirebilirsinopuyorumnanaktan

valla durumum müsait olsa sırf epidural olsun diye özelde doğum yapabilirdim...:CüvCüv:

kızlar bu arada dün aynada göbişimi keşfe çıkmıştım ki oda ne göbişimin en altında minicik iki tane kırmızı çizgi.çatlamaya başlıyom galibaaaaaa.hem üzüldüm hemde canı sağolsun dedim bebişimin.ay daha iki ay var harita olmasa bari.bunun için doğumdan sonra krem var dimi

:1shok: şimdi sürmğyonmu kız kremm :1shok:

selam kızlar anca bitti geçmişi okumak of döktürmüşünüz gene
ya kızlar siz bi ara kışlık domates yaptığınızı sölyüyordunuz ben de aldım domates ama hangi sayfadaydı nasıl yapılcak bilmiyorum arıyorum kaç saattir bulamıyorum şimdi diyorum ki kabuğunu soyup rendelesem poşetlesem atsam buzluğa olur mu bende rondo yok da olursa olur deyin aramayayım çatlayacağım yoksa:)

selam cnm opuyorumnanaktan
kabuğunu soymadan rendelesene kıızz niye soyusunn kaydirigubbakcemile3
rendele birer yemeklik poşetler yap olur cnmm... zemuszemus

ben de haftaya gidicem doktora biz de doğumdan daha hiç bahsetmedik sanki hiç doğurmayacakmışım gibi davranıyoruz karşılıklı:) kimi kandırıyorsak:))
benim de kociş akşamları yemekten sonra elini kafasını karnıma dayıyor bebek tepikledikçe de ay doğsun artık ben çok merak ediyorum diye söyleniyor doktora gideceğimiz günü iple çekiyor bebeği çok özlemiş:) bende henüz bir heyecan bir heveslenme yok.

eğer şartlar müsaade ederse normal yapmayı düşünüyorum doktor şu ana kadar her şeyi normal buldu bende bir aksilik çıkmadı ama nasip son ana kadar değişiyor biliyorsunuz doğum şekli.

dilmuh bence de doktora artık sık gitmek lazım doğum ihtimali de var çünkü

ya kızlar siz bi ara kışlık domates yaptığınızı sölyüyordunuz ben de aldım domates ama hangi sayfadaydı nasıl yapılcak bilmiyorum arıyorum kaç saattir bulamıyorum şimdi diyorum ki kabuğunu soyup rendelesem poşetlesem atsam buzluğa olur mu bende rondo yok da olursa olur deyin aramayayım çatlayacağım yoksa:)

yok yok gitcem ben ya.valla giderim iki hafta sonra gene.doktor niye geldin demez herhal.gerçi dese kaç yazar dimi.

bacım bende heveslendim dün aldım biraz domates.önce kabuklarını soydum sonra rondodan geçirip buzdolabı poşetine koyup attım buzluğa.ama rendelesende olur.sadece rende seni biraz yorar okadar
kız epidural olursa doğduğu an görebilirsin bebişiniiiii.. hemde hemen emzirebilirsinopuyorumnanaktan

valla durumum müsait olsa sırf epidural olsun diye özelde doğum yapabilirdim...:CüvCüv:

yok bacım ben korkağın tekiyim.benim ayağım kesilmişti çok derin.onu dikerken korkudan bayılıyodum.gerçi sezeryandan farksız gibi baksana iç dikiş 19 dış dikiş 9 du.offfffff yürüyememiştim aylarcaaaaaaa.
:1shok: şimdi sürmğyonmu kız kremm :1shok:

selam cnm opuyorumnanaktan
kabuğunu soymadan rendelesene kıızz niye soyusunn kaydirigubbakcemile3
rendele birer yemeklik poşetler yap olur cnmm... zemuszemus

bacım hem duştan sonra bebe yağı sürüyom.gün aşırıda gebelik çatlakları için bi krem almıştım onu sürüyom ama çok minik oluşmaya başlamış ya

ya iyi o zaman ne bilem ben.

bu arada kızlar ben 31.haftamdayım bi ay sonra kontrol geç dimi.ben bayramdan önce bi daha gideyim.ya benim bildiğim kadarıyla 32.haftadan sonra kontroller iki haftada bire düşmüyomu

gebeligin gidisatina göre degisiyo kontrol sIKligi canim
bizim burda 34.haftadan sonra 2 ye düsüyo

MUREDA .!.:
hele bi girsin odası eve heç çıkamıcan ordan hazır ol elifciimm
bu arada kıız tatlıya bayıldık heee süperdii

valla gelmis demeleri bile yetti beni sevindirmeye daha nerdeyse iki hafta vardi onlarin verdikleri
afiyet olsn canim egeye yarasin
cokacimcoook

dilmuh .!.:
kızlar bu arada dün aynada göbişimi keşfe çıkmıştım ki oda ne göbişimin en altında minicik iki tane kırmızı çizgi.çatlamaya başlıyom galibaaaaaa.hem üzüldüm hemde canı sağolsun dedim bebişimin.ay daha iki ay var harita olmasa bari.bunun için doğumdan sonra krem var dimi
hadi hayirlisi gözün aydin olsunlülülülülülü
nemlendirici krem sür yoksa cokdaha fazla catlar
bende de memelerimde baslamisti kirmizi kirmizi halada ayni duruyo
gecmicekler dogumdan sonra ama renkleeri beyazliyomus

kizimin odasi gelmis hihoyyyt
gelip alabilrisniz diyolar
su boyaci isini bitirsin esimin ilk bos gününde aliriz herhalde
cok sevindirik oldum
ayy ne güsel hadi biran önce bitirinde gelsin odasııııhihoyyyt
temizlendim geldim :lepi:
şimdik duş alıcam kocişim gelir 1 saate kadar gideriz bizdee laelaelaelaelae
hoşgeldin canııımopuyorumnanaktan
çağırdın da gelmedik mi nannnnnnnn hee ben nerden bulam koccaa keçiörende seniii :oklava:
ulen ben daveti sen gelmeden yaptım yaaa beee hadi gel bugün birlikte yiyelimkaydirigubbakcemile5

ben de haftaya gidicem doktora biz de doğumdan daha hiç bahsetmedik sanki hiç doğurmayacakmışım gibi davranıyoruz karşılıklı:) kimi kandırıyorsak:))
benim de kociş akşamları yemekten sonra elini kafasını karnıma dayıyor bebek tepikledikçe de ay doğsun artık ben çok merak ediyorum diye söyleniyor doktora gideceğimiz günü iple çekiyor bebeği çok özlemiş:) bende henüz bir heyecan bir heveslenme yok.

eğer şartlar müsaade ederse normal yapmayı düşünüyorum doktor şu ana kadar her şeyi normal buldu bende bir aksilik çıkmadı ama nasip son ana kadar değişiyor biliyorsunuz doğum şekli.

canım ister rendele istersen küp küp doğra at ben doğrayıp atıyorum tek kullanımlık poşetlerle

bacım hem duştan sonra bebe yağı sürüyom.gün aşırıda gebelik çatlakları için bi krem almıştım onu sürüyom ama çok minik oluşmaya başlamış ya

aamaann her güzel şeyin bir bedeli var cnmm olsun beyaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende dr.um verdii 15.haftadan beri sabah akşam sürüyom çatlak kremii kaydirigubbakcemile5

aamaann her güzel şeyin bir bedeli var cnmm olsun beyaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende dr.um verdii 15.haftadan beri sabah akşam sürüyom çatlak kremii kaydirigubbakcemile5

ya olacağı varsa oluyor çünkü lieracı dr.um önerdi ve 16 haftalıkken kullanmaya başlamıştım enese hamileyken ama kasıklarımda azda olsa oldu
büyük küçük göbiş dinlemiyor çatlak:roflol:

:lepi::lepi: hele bi girsin odası eve heç çıkamıcan ordan hazır ol elifciimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada kıız tatlıya bayıldık heee süperdii cokacimcoook
ne tatlısı bacımm hemen aliim tarif,ini
üsülme ben bebe yağ wıch nin gebelikte kullanılan kremi falan kullandım ama gene de baktım kuruyo ildim hemen vazeline döndüm hiçbişi yok falla en iyisi vazelin kızlar dediydi dersiniz diğer kremlerde kimyasal sonuçta

cnm ben domatesi kabuğunu soymadan 2 ye bölüp rendeliyom tencerede yağsız kaynatıyom biraz sonra kaynar kaynar şişelere doldurup ağzını kapatıp baş aşağı koyuyorum üzerini örtüp 3-4 fün ellemiyom çok lezzetli oluyo hatta bazen biberi de aynı şekilde pişirip üstüne domates ilave ediyom şişeye ağzını kapatıp 3-4 gün elleemden bekletiyorum kafaltıda süper oluyoo

canim ben evde artan yumusamis domatesleri bütün sekilde kaynatiyorum sonra pisince kabukalrini aliyorum üstünden kalan kismini ya rondodan cekiyorum yada el blendiriyla ezip domates suyu yapiyorum...yaptigim suyuda buz kaplarina dolduruyorum küp küp oliy...donunca buz kabindan kolay kirilio onlarida plastik bir kaba yada buzdolabi posetine dolduruyorum,,ohh mis gibi ihtiyacin kadar kullanabilyiosun böylece...
hazr salca aldigim zamanda aynisini yapiom buz kaplarinda dondurup kirip paketlyiorum..
hic bozulmuyo böyle yapinca.

edacım ne önerdi dr.un benimki vermiyo krem adı... hırs yaptım ç.kalede de gittim dr.a ... o da söylemedi ...niye bana böle yapıyolar yaa :))))))))

kızlar canım bu ara sürekli tatlı istiyo yaaaa........offfffffffff !!!!!!!

zaten çok kilo aldım :(((((

cnm bende aynıyım bu ara yaa :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
azcık azcık yiyom napeemmm :bbo:

ya olacağı varsa oluyor çünkü lieracı dr.um önerdi ve 16 haftalıkken kullanmaya başlamıştım enese hamileyken ama kasıklarımda azda olsa oldu
büyük küçük göbiş dinlemiyor çatlak:roflol:

:1shok:sen o göbikle çatlıysan biz geberek gııı :roflol::roflol:

ebişim elif vermişti link kendi tarifi elif ver cnm linkini :roflol:

kzılar sağolun ben de bir domates yapayım hayırlısıyla:)

çatlayacağımız varsa çatlıyoruz ama doktor bana krem vermişti lierac kullanıyorum genetikmiş ama gene de kullanıyorum
vazelin önermiyorlar bir kk topiğinde okumuştum sakın sürmeyin diyorlar bebeyağı badem yağı veya krem öneriyorlar bilmiyorum ben krem kullanıyorum ama son ay birden çatlama ihtimalimiz de var hani napalım geçen gün hemşire bana anne olacaksınız izler kalacak elbet dedi
ben ilk gündne beri tatlı manyağı oldum ya kesme şeker yicem nerdeyse:) ne görsem atlıyorum sonra da şişiyorum böyle. aman napiim canım çekiyor ya hadi benim çekiyor kociş de bir şeyler çekip alıyor valla sanki o hamile. benden çok aşeriyor :)

yok bacım ben korkağın tekiyim.benim ayağım kesilmişti çok derin.onu dikerken korkudan bayılıyodum.gerçi sezeryandan farksız gibi baksana iç dikiş 19 dış dikiş 9 du.offfffff yürüyememiştim aylarcaaaaaaa.

ayyyy geçmiş olsun canım içim bi tuhaf oldu... ne kötü olmuştur yaaaa....

ben de bebe yağı sürüyodum... sonra bi baktım göbeğimin kenarları beyaz pul pul olmuş... hemen bıraktım onu.iki hafta zeytinyağı sürdüm şimdi de badem yağı aldım onu sürüyom.... yaa şöle fısfıslı bi şişem olsa şu yağlanma olayı ne rahat olacak hee.. yoruluyom sürerken... eeeee ebatlarda giderek genişliyo ya daha zor olcak artıkkaydirigubbakcemile3

kızlar ben gidem yemek ve pasta yapam.kk açık gelip bakcam sık sık.

ıııımmmm pasta mı dediiiiinnncokacimcoook afiyet olsun bende hazır pasta alam bari:CüvCüv:
son zmanlarda tatlı yeme kapasitem hayli arttı...ama kendimi frenlemeye çalışıyom yinede..

ayyyy geçmiş olsun canım içim bi tuhaf oldu... ne kötü olmuştur yaaaa....

ben de bebe yağı sürüyodum... sonra bi baktım göbeğimin kenarları beyaz pul pul olmuş... hemen bıraktım onu.iki hafta zeytinyağı sürdüm şimdi de badem yağı aldım onu sürüyom.... yaa şöle fısfıslı bi şişem olsa şu yağlanma olayı ne rahat olacak hee.. yoruluyom sürerken... eeeee ebatlarda giderek genişliyo ya daha zor olcak artıkkaydirigubbakcemile3

ıııımmmm pasta mı dediiiiinnncokacimcoook afiyet olsun bende hazır pasta alam bari:CüvCüv:
son zmanlarda tatlı yeme kapasitem hayli arttı...ama kendimi frenlemeye çalışıyom yinede..

yaaa herkeste bi tatlı isteğidir gidiyor walla bende düşünüyorum hangi tatlıyı isteyim diye:roflol::roflol:

yaa kizlar caniniz tatli cekince dondurma yeyin bari en masum tatli dondurma
yoksa bu gidisle tatli yiye yiye daha cok catlicaksinizkaydirigubbakcemile2

Back
X