gebeligin gidisatina göre degisiyo kontrol sIKligi canim
bizim burda 34.haftadan sonra 2 ye düsüyo
valla gelmis demeleri bile yetti beni sevindirmeye daha nerdeyse iki hafta vardi onlarin verdikleri
afiyet olsn canim egeye yarasin
cokacimcoook
hadi hayirlisi gözün aydin olsunlülülülülülü
nemlendirici krem sür yoksa cokdaha fazla catlar
bende de memelerimde baslamisti kirmizi kirmizi halada ayni duruyo
gecmicekler dogumdan sonra ama renkleeri beyazliyomus
valla ben bayramdan önce giderim doktora gene.canım ya çatlaklar geçmiyo doğuman sonra biliyomda ne bilem krem falan var diye duymuştum.
aman ya banada doktor bi krem önermişti onu sürüyom.oda baya nemlendiriyo.aamaann her güzel şeyin bir bedeli var cnmm olsun beyaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende dr.um verdii 15.haftadan beri sabah akşam sürüyom çatlak kremii kaydirigubbakcemile5
ne tatlısı bacımm hemen aliim tarif,ini
üsülme ben bebe yağ wıch nin gebelikte kullanılan kremi falan kullandım ama gene de baktım kuruyo ildim hemen vazeline döndüm hiçbişi yok falla en iyisi vazelin kızlar dediydi dersiniz diğer kremlerde kimyasal sonuçta
cnm ben domatesi kabuğunu soymadan 2 ye bölüp rendeliyom tencerede yağsız kaynatıyom biraz sonra kaynar kaynar şişelere doldurup ağzını kapatıp baş aşağı koyuyorum üzerini örtüp 3-4 fün ellemiyom çok lezzetli oluyo hatta bazen biberi de aynı şekilde pişirip üstüne domates ilave ediyom şişeye ağzını kapatıp 3-4 gün elleemden bekletiyorum kafaltıda süper oluyoo
benim bildiim gebelikte vazelin hiçbişekilde kullanılmamalı
ayyyy geçmiş olsun canım içim bi tuhaf oldu... ne kötü olmuştur yaaaa....
ben de bebe yağı sürüyodum... sonra bi baktım göbeğimin kenarları beyaz pul pul olmuş... hemen bıraktım onu.iki hafta zeytinyağı sürdüm şimdi de badem yağı aldım onu sürüyom.... yaa şöle fısfıslı bi şişem olsa şu yağlanma olayı ne rahat olacak hee.. yoruluyom sürerken... eeeee ebatlarda giderek genişliyo ya daha zor olcak artıkkaydirigubbakcemile3
ıııımmmm pasta mı dediiiiinnncokacimcoook afiyet olsun bende hazır pasta alam bari:CüvCüv:
son zmanlarda tatlı yeme kapasitem hayli arttı...ama kendimi frenlemeye çalışıyom yinede..
sağol bacım.bende artık badem yağı ve kreme devam edem.bakalım badem yağının faydası olcakmı.aman ya çatlarsada ne edem dimi ama.gerçi bikini giyerkene biraz sorun olcak ama bulcaz onada bi yol.
ya bende tatlı çok seviiiyooooooooooooooom