• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

Canım benim doktorum ilk hamilelikte 39+0 haftasında sezeryana çağırıyordu.
Eğer 2.hamilelikse 15 gün önceden çağırıyorlar.Yoksa acil oluyor suyun geliyor nişan geliyor tok oluyorsun anestezi problemi oluyor vs...
Bebek 37 haftalık olduktan sonra rahatlıkla sezeryan olabilirsiniz.Ben 37+1 haftalıkken hafif kanamam oldu doğum zannettim değilmiş.Normalmi sezeryanmı olsam çok kararsız kaldım en son sezeryanda karar kıldım ama geç kaldım.Sezeryan olacağım günden 1 gün önce suyum boşaldı 39+3 de.Tok olduğum için ameliyata alamadılar sabaha kadarda sancıyla beraber açıklığım oldu.Sonuç olarak bebeğim kilolu bir türlü doğmadı acil sezeryana aldılar.Doktorum 39+0 da alalım demişti çok pişman oldum keşke daha erken olsaydım diye.Herkes doktorunu dinlesin bence.Benim hikasyemden korkmayın çok güzel normal doğuranlar var
Hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz İnşallah
benim ilk bebem olacak nasipse inş.
canım normal doğumdan korkmuyorum acısı olsada bebemi kucama aldıgımda herşeyi unutacağıma inanıyorum. ama dr bana plesantan aşağıda dedi sezeryan doğum görünüyor dedi. onun için merak ettim sezeryan için kaç haftalıkken gitmek gerekiyor.

seyracım allah bağışlasın bebişini kaç kilo doğdu

Teşekkür ederim.Kızım 3.900 doğdu

benim ilk bebem olacak nasipse inş.
canım normal doğumdan korkmuyorum acısı olsada bebemi kucama aldıgımda herşeyi unutacağıma inanıyorum. ama dr bana plesantan aşağıda dedi sezeryan doğum görünüyor dedi. onun için merak ettim sezeryan için kaç haftalıkken gitmek gerekiyor.

İnşallah hayırlısı neyse o olsun.Doktorun en doğrusuna yönlendirir seni.

anaaaaam nerde bu millet nerde bu devlet yavv abaaaav ben burayı heç böle kimsesiz görmemiştim yoksam doğurduktan sonra bölemi alacuuukkk beeeeeeeeeeee

he nan son partiyi de bitirdim sanırsam
artık onlar çağırsın beni yaaa
yazık bana.hamiş hamiş yoruldum valla
gerçi yarın görümceme gidcez.haftaya inşallah dinlenecem
nasıl olsa artık doğuma kadar kimseyi çağırmam diyorum
öle çaya falan gelirler herhal.
o değilde kafam karıştı benim ya
8.ayımın içine girdim 7 bitti dedim
yanlışın var dediler ben de anlayamadım 29. haftama girdim nasıl oluy ya
ben şimdi 7 ayı bitirmiş olmuyom mukafamçokkarıştı

Back
X