• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

face yazmıyo mesaj attım belkim o arkadaşı biliyorsa yazar bana
bekliyorum ama aynı hastane olsaydı doktor kesin derdi gelmedi dedi bana
ama neden o hastaneye gitmedi anlayamadım
sanırım karşıya gitmiştir.tanıdığı vardı
kendi doktorumuzu o da beğenmiyordu ama tel açmış demekki ilgilenmedi pis gacı da o yüzden başka doktora gitti.canım karakızım ya

hmm belki de dışardaydı en yakın hast.ye gitti kimbilir bilemiyoruz ki nasıl oldu nerdeydi evde miydi...
başka hast.de orası kesin
cnm ya çok üzgünüm.
bu doktorlar da ne bencil ya madem kızcağızın böyle bir riski vardı ne diye ilgilenmemiş hem riski olmasa bile şişlik önemlidir ne olursa olsun her an her şey gelişebilir her an birimizin başına böyle bir şey gelebilir neyin garantisi var ki!

ya inanamıyorum ya şoktayım şu an gözyaşlarıma hakim olamadım allahım nolur iki meleğimizi de koru bi an önce sağlıklarına kavuşmalarını nasip et :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

of sorma içim çıktı sabahtan beri ağlamaktan:(

kızlar ilk bebişinizi Allah analı babalı büyütsün inşallah tez zamanda annesinin kucağına döner kuzu
bende 2008 kasım annesiyim ama oğluşum bekleyemedi kasımı 45 gün erken doğdu ama Allaha şükürler olsun şuan 11 ayına giriyo
umudunuızu kaybetmeyin dualarınızı eksik etmeyin minik bebiş ve annesinden

ay kızlar gidebiliyosanız gidin hepimizden de selam götürün biz başka şehirlerdeyiz malum:(

gidin de bi sarılın bebişi de görün hem nası güzeldir kimbilir karakızımızn bebişi...

eksiği çok muydu canım ya annesi nerdeydi yanında birileri vardır dimi. ay telaşlandım ben iice

mmmf27 sağol canım hala şoktayız ama Allah sağlık versin inş bebeğimize de annesine de...

ayy kızlaar şimdi cerin arayıp söyledi şok oldum yaa ayy allahımm noluur korusun durumuzu da annesini dee
kızlar hastanede vardı bugün bi bebiş 6 aylık herşeyi normalmiş inşallah karakızımızın durusu da öyle olcak
bol bol dua edelim hatta burdan tefriciye paylaşsak nasıl olur??

fundaaa karakız akşam tansiyonu çıkmış indiremeyince durumuzu almışlar küveze koymuşlar karakız da halen yoğunbakımdaymışşş

ayy kızlaar şimdi cerin arayıp söyledi şok oldum yaa ayy allahımm noluur korusun durumuzu da annesini dee
kızlar hastanede vardı bugün bi bebiş 6 aylık herşeyi normalmiş inşallah karakızımızın durusu da öyle olcak

ay iyi duşundun ya hepimiz okuyalım tefriciye

fundaaa karakız akşam tansiyonu çıkmış indiremeyince durumuzu almışlar küveze koymuşlar karakız da halen yoğunbakımdaymışşş

yaaa canım şok oldum.şimdik gördüm sitede konuyu okudum.rabbim acil şifalar versin ikisinede.inşallah düzelir ikiside.sağlıkla çıkarlar hastaneden.güzel haberlerini alırız inş.çok erken gitmiş doğuma.çok üzldüm.tansiyon çok kötü ya.

kızlar selam nasılsınız
gelmeye korkuyorum buraya inşallah iyi haberler vardır nasıl bi haber alabildinmi,zmii
hangi hastanede olduğu anlaşıldımı

ben face den atılan mesajla öğrendim arkadaşın doğum yaptığını ALLAH ikisinede uzun ömür versin inşallah:Saruboceq: çok üzüldüm senağlama

bu arada tefriciye hangi gün başlanacak ve ne zamn kadar okunacak bende ona göre almak isterim

ay kızlar ne kadar üzgünüm mafoldumben eşimin yanında ağlayamadım
banyoya kapandım ağladım ağladım çok etkilendim yaaaaa

sorma narçiçeği topiğin tadı yok baksana herkesin aklı karakızda:( hepimiz çok endişeliyiz ne yazsak da endişemiz azalmıyor haber bekliyoruz işte

dua edelim bol bol

ewet canım ya ben bi çıktım biraz iş filan yaptım ama aklım hep burda ne oldu acaba diye Allahım sağsalim dönsüner inşallah aramıza çok endişelendimm yaa yüreğim azımda bekliyorum sanki
biran önce bende çantamı hazırlimm barii Allahım sen koru Yarabbim bebeğide anneyide sana emanet aminn

Back
X