• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

tefriciye için sayı veriyoruz hepimiz okuyabildiğimiz kadar alalım çunku bunda sayı çok önemli ben şimdi 100 tane alayım okuyunca yine alırım anneme falanda sorayım musaitse onlarda alır sayıyı arttırırız inşallah
banada 100 tane yazın 100 bitince bi 100 daha okurum

kıslar şimdi karakızımı ardım ama açan olmadı inş.ulaştığım zaman ben size haber veririm son durumu dualarımız kendi ve minik durumuz için olsun inş.

elif pek bi bilgi yok kendi doktoruna gitmemiş zeytinle aynıymış doktorları o söyledi ama face deki mesajlara göre bebek küvezdeymiş sorun yüksek tansiyon bir de eli yüzü şişmiş istirahatteymiş zaten karakız da yoğun bakımdaymış en son kızlar gidicekti istanbulda olanlar ama noldu bilmiyorum biz de onlardan haber bekliyoruz işte sabahtan beri bilg. başındayım içim daraldı çıkacağım biraz:(

kartanesi 500
kenyaa 100
cerin 150
alazzehra 300
cersu 100

karakızımız için tefriciye okuyoruz okumak isteyen buraya kaç tane okuyabileceğini yazsın arkadaşlar

Son düzenleme:
kızlar ben simdi cıkıyorum anneme gitmem lazım
aksama inş. okumaya baslarım
kib.

ya bunu daha düzgün bi liste haline getirmeyi becerecek bi arkadaş var mı acep sayılar karışacak diye korkuyom ben annamam o işlerden de
herkes listeyi yapana sayıyı versin listeyi guncellesin ne kadar okunduğunu kaç tane kaldığını görmüş olalımmm

elif pek bi bilgi yok kendi doktoruna gitmemiş zeytinle aynıymış doktorları o söyledi ama face deki mesajlara göre bebek küvezdeymiş sorun yüksek tansiyon bir de eli yüzü şişmiş istirahatteymiş zaten karakız da yoğun bakımdaymış en son kızlar gidicekti istanbulda olanlar ama noldu bilmiyorum biz de onlardan haber bekliyoruz işte sabahtan beri bilg. başındayım içim daraldı çıkacağım biraz:(

sagol canim bilgilendirdigin icin
elim ayagim kesildi ilk okudugumda cok erken daha..insallah problemsiz üstesinden gelirler herseyin...fatma benim listemde yok face de onun icin göremiyorum onun sayfasini..sadece face deki kasim annelerinden okudum ama ordada bi mesaj yollamis nehiriver bide zeytin yazmis bskada bisey yok..
cok merak ediyorum yaa
hangi hastanede olduunu ögrenebildilermi???

Karakıza çoook geçmiş olsun. ınşallah şu mübarek günlerde annemizde bebişde sağlıcakla evlerine gelirler. Tüm dualarımız onlarla. Allahım yardımlarını üzerlerinden eksik etmesin inşallah....

karakız doğum mu yaptıı
okuuyunca sok oldum
içim cızz ettii
insallah kendiside bebişide iyidir
tam olarak kaç aylıktı

Back
X