• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ayyy kızlar inanamıyorum yaa !!!
dün zaten çok kötü bi gece geçirdim saçma sapan bişeyden dolayı ağlama krizine girdim sonra nefes alamamaya başladım ..bu seferde korkudan daha çok ağlamaya başladım...bebeğim de içerde hareket etmeye balşladı sandım ki o da nefes alamıyo...çok kötüydü...! sabah da tam evden çıkacakken kk ya bakim bi dedim fatmanın haberini gördüm...bişey bile yazamadım kaç saattir aklıma geldikçe ağlıyorum hala kendime gelemedim...:(((

unicim noldu sana tatlışımm :teselli:
hep bu hormonlar yüzünden kıyamammm
dikkat et kendine fındığımmm

saolun canlarım... ama hayatımda hiç bu kadar kötü olmamıştım :((( ölüyorum sandım... bütün gece de uykumda içimi çekmişim...sabah da karakızla ilgili haberi okuyunca neye uğradığımı şaşırdım... nosu vardı bende aradım bi kaç kez açılmadı...kimbilir ne telaşlılardır... ahh minik kuzu inş iyidir...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm dikkat et kendine bebişler diyaframa baskı yaptığı için nefes almamız zaten zor :( bide ağlayınca ne fena oldun kimbilir kıyamammm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kenya 100 bitti yeniden mi alıcan nazlıya özelden mesaj at istersen yada becerebilen biri listeyi günceellesin

edoşumm geldin miii opuyorumnanaktan
ya ben bi tuhafım soğuk soğuk ter döküyorum midemde kötüydü zaten sabahtan beri bide bu halde temizlik yaptım şimdi iice kötüyüm :sinifsinif:
kocamda işte geç gelcek hay allam ya

edoşumm geldin miii opuyorumnanaktan
ya ben bi tuhafım soğuk soğuk ter döküyorum midemde kötüydü zaten sabahtan beri bide bu halde temizlik yaptım şimdi iice kötüyüm :sinifsinif:
kocamda işte geç gelcek hay allam ya

geldim cnmm opuyorumnanaktan
sen niye uğrasıyon yaaa dellendinmi cnmm :olmaz::olmaz:
benimde öle ama sıkıldım diye oldu heraldee :kedi:

ay kaçıncı posta üst baş değişiyom şır şır ter döküyom ya banyoya giriom çıkınca daha beter ter basi töbee

karakıza sevindim ya iyiymiş demek kocasıyla görüşmüş nazlı ama yoğun bakımdaymış daha

ya kızlar benim de sağ kasık ağrıyo bişey bastırıyo gibi gaz sancısı gbi bişey ama nedir anlamadım 10 dk.da bir de tuvalete taşınıyorum hey allaam ya ben de buz gibi terledim ve soonra da çok üşüdüm battaniyeye sarınıp uzandım ama uzanıkken bile ağrıdı kasığım ya göbek çevresi de sızlıyor midem de bi acayip yemek de yiyemedim kociş hazırladı yemeği zaten saolsun
noldu bize ya
kızlar tefriciye cumaya kadarsa ben de alabilirim bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum dye almadıydım 100 de benden yazın

selam kizlar..
karakizima cok üzüldüm ya sabah okudum ama yazamadim elim ayagim kesildi.. duru bebegimizde güzel annemizde insallah sagsaglim eve döneceklerdir inaniyorum buna.. RAbbim su mübarek günlerde onlari koruyacaktir eminim.. ki üstlerinde bu kadar cok hamisin duasi varken..
erken dogum tehlikem oldugu icin topicte ilk ben dogrurum diye düsünüyorum ama bu kadar erken beklemiyordum..hayirlisi olsun saglikli olsunlarda tip cok ilerledi artik.. gecen hastanede yattigimda 500grlik bebek vardi küvezde.. duru kizimiz daha büyüktür hem..
bu arada bende 100 tefriciye alabilirim.. bitmezse dahada alirim.. Allah dualarimizi kabul etsin..

sekercik geçmiş olsun canım.istersen bi doktora git.ayrıca ateşin falan varsa üşürsün sakın üstünü falan örtme ama bence bi doktra git.kasık ağrısı normal dedi benim doktorum ama bilmiyorum tabi.
benimde acayip bel ve sırt ağrım var.galiba bebişler büyüdükçe zorlanıyoruz bizde.

lan cerin adisi insan bi selam verir dimi.kaç gündür böylesin hayırdır yavruuuum

buarada fatmanin daha öncede tansiyon problemi varmiydi? benimde gün boyu basim agridi.. korkuda tansiyon aletide hep farkli seyler gösteriyor.. tansiyonun baska belirtisi neler kizlar?

dilmuh saol cnm
ya ben de normaldir dedim de belim de kopuyo bundan sonra böyle mi gitçek acep?

ateşim yok sanırım kociş de nasıl başarıyosun bu kadar soğuk olmayı diyor.

karakızın eli ve yüzü de şişmiş sanırım
tansiyonun bildiim kadarıyla terleme mide bulantısı belirtisi de var okuduydum bi ara ama unuttummm

şekercik bi duş al canım.valla bu haftalarda artık bebişler büyüdü ve ağırlaştı normaldir bu bel sırt kasık ağrısı.ben ısrarla sordum doktoruma normal dedi.hatta benim arada kasılmalarım oluyo onuda sordum sık sık olmuyosa önemli değil ama sıklaşırsa hemen gel dedi.

sekercik geçmiş olsun canım.istersen bi doktora git.ayrıca ateşin falan varsa üşürsün sakın üstünü falan örtme ama bence bi doktra git.kasık ağrısı normal dedi benim doktorum ama bilmiyorum tabi.
benimde acayip bel ve sırt ağrım var.galiba bebişler büyüdükçe zorlanıyoruz bizde.

lan cerin adisi insan bi selam verir dimi.kaç gündür böylesin hayırdır yavruuuum

tatlım işyerinde hem yoğunluk hemde kaçak göçek girince ne yazdığımdan annıyom ne okuduğumdan çoğu zaman bişiyde yazamıyom zatenn idare ediverin gıı :kedi:
bugunde kk hep açıktı ama ben başında deilim gı akşama kadar temizlik yaptım :bbo: dinlendiğim zamanlarda da pek bakamadım aplla ne kızıyon naann

ayyyyyyyy tamam tamam çok ağladım kızmıyom sus.kızım ne bilem kaç kere hoşgeldin diyom bi bana hoşbulduk demiyon dedim tavşan dağamı küsmüüüüüüüş

Back
X