• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

dilmuh ben de evde eşim yokken girmeye çekindim duşa geldi eve artık gircem de bi topikte fena halde hanımlar birbirine girmiş onu okuyordum merak ettim...

hey Allahım neyse topik amacından sapmış okumak istersen oku dilmuh

tvde de bişi yok kociş de kızıyo gayrı
kapatayım bari internti

kızlar kendinie de bebğe de iyi bakın he mi

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/308351-artik-kimse-normal-dogum-yapmiyor-13.html

ahanda aslında çok masum başlayan bi topikti dilmuh ama nasıl olmuşsa oruçtan heralde sertleşmiş ifadeler taraflar birbirini bir türlü anlayamamış ben de yazdıydım aslında oraya bugün

kız krispi getirme aklımıza öyle şeyler alla alalaaa

ben de limonlu açık çay içiyorum kızlar:) iyi geldi vlla

abbbaaaaooovvvv anam bunlar hakket manyak deliimi ne kara cahil bunlar yaaa bi doğum metodu yüzünden birbirlerine girmişler yaaa töbeeeee :sm_confused::sm_confused::sm_confused:

kız krispi çay istedi canım kalkamda içem bari.ama hakket yalnızda hiç tadı çıkmıyo.

kız ceriiiin ne teri döküyon bacım.istanbul çokmu sıcak.

kız krispi çay istedi canım kalkamda içem bari.ama hakket yalnızda hiç tadı çıkmıyo.

kız ceriiiin ne teri döküyon bacım.istanbul çokmu sıcak.

dilmuh karşında ben varmışım gibi iç bacım idare edek boşver yani karşında varıom emme görüntü yok işte kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

idare edem madem çıtırtı.ay yazın istanbula gelince içek karşılıklı istanbullu gacılarla olurmu.siz buluşamadınız bari ben vandan gelemde buluşak çoluk çocuk hep beraber

Back
X