• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

idare edem madem çıtırtı.ay yazın istanbula gelince içek karşılıklı istanbullu gacılarla olurmu.siz buluşamadınız bari ben vandan gelemde buluşak çoluk çocuk hep beraber

he nan doğru deyon bu gacılardan heç bişe olmaz bunların geleceği yok anam sen gel yaza buluşuruk nana.sa.s

hoşbuldum kızlar umarım tez zamanda güzel bi haber gelirde rahatlarız...

bende cıktım alısveriş yaptım gecelik ve terliğim harici don havlu atlet vs hepsini aldım geldim gecelik bulamadım :(

he canım bitmek üzere tacımı parfümümü bilem aldım ya su gecelikler hep pembe uyusss oldummm :(

hoşbuldum kızlar umarım tez zamanda güzel bi haber gelirde rahatlarız...

bende cıktım alısveriş yaptım gecelik ve terliğim harici don havlu atlet vs hepsini aldım geldim gecelik bulamadım :(
inşallah canım inşallah

nan tırstın demi hemen alam dedin allah muhafaza herkesin başına gelir erken doğum
varım çıtırtı gııııı eklesene yavrum m.....b.... olan
bi bakem bacım
özgecim ohhhh bacım senin eksik kalmadı sayılır dimiiiii

korktu korktu yavrucak:teselli::teselli:

kız geceliği nasıl bişey alcan banada bi örnek göndersene.geçen gün gittim karı bana babanne geceliği verdi almadım.ay çok itici bişeydi.gerçi giyersem sadece doğumda giyerim oda önlük falan vermezlerse.geçen sordum doktora bi dahaki gidişimde ebelerle konuşcam bu konuyu

he valla korktum ne yalan diyem yahuu du dilmuh aradıgım gibi bişe bulursam ekleyem surayaa

49860&

aşşağı yukarrı buna benzer bşe arıom :)

meryem nan krispi adı benm listemde var bak bana özge özge dionuz adınızı sölemeyemi korkuonuz tecavüz zanlısı gibi biri m b yazar biri f ç yazar

Back
X