Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
töbe töbe töbeeee delüüüyoh nan ikoncan'ım ben :roflol:
anam burda hangi mağazaya baksam 60-70-80 tl civarı ... amannn ne edim yaa bişi alcaz artıkkızlar bu pijamalar az pahalı değilmi yahu.sonuçta bunları sonradan giymeyecez dimi
baktıgınız geceliklerin cogu askılı kızlar kısın bunları mı giyeceksiniz
evet yaaa askılı hepsi ve çok pahalılar yazık günah sonuçta kaç kere giyicez ki.
yaw bu hastanede nasıl terlik giyilir
nasıl bişey alacaz ben bilmiom
sabo terlikler gibimi
töbe töbe töbeeee delüüü
nan senden tiki olmas dooru diyon hangi tiki tahtakaleden alışverüş yapıyy kii
anam burda hangi mağazaya baksam 60-70-80 tl civarı ... amannn ne edim yaa bişi alcaz artık
kenya anam ateşli bunnarr lülülülülülü
kızlar ben gecelii öyle abartılı bişey almayacam.sadece doğumda giymek için alcam oda tabi önlük falan vermezlerse ne olur ne olmaz diye ucuz bişey alcam.pijamada öyle 80-90lık bişey almayacam valla.şöyle 30-40lık bişey bulursam alırım.yoksa yapacak bişey yok alırız pahalı ama gerek yok ya sonuçta ne kadar giycezki.
aman canım al normal bi terlik cok mu önemli ne kadar vakit gecşrşcez Allah izin verirse 1 günde cıkıcaz
dilmuh kııı sen facedeki kasım anaları grubunda varmısın ben seni tanımiiimmm nan
ben dogumda eger bişi vermezlerse diye 5 liralık bi kere giymelik önden tamamen düğmeli bi gecelik aldım rahat giyilip cıkarılır diye
dediğin gibi pijamamında en pahalısı 80 di ama indirimden denk getirdik 40 liraya aldık
5 adet pijama aldım canım ben evde giymek için
bitanede annem almıss 25 liraya mükemmel bişi
süper valla.bende gecelik için ucuz bişey istiyom.pijamalarıda iyi almışsın canım güle üle giy