• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

günaydın cerinim...
ayy artık buraya girince boğazıma yumruk gibi bişey tıkanıyo :((

yaa ben bilmiyorum o tefriciye duasını :kedi: ne güzel hepiniz biliyosunuz :(((

unecim sen ne yaptın gız görüşemedik
alışverişe gidecektin hallettin mi

gittim canım aldım yazdıklarımı da :) kaçırmışsın sen... bugün de ikeaya gidicez mobilya bakmaya...oofff çok heyecanlıyım... dün akşam bi arkadaşa gittik onların da yeni bebeği oldu... ikeadan almışlar mobilyaları... karyolası diğerlerine göre çok küçük oluyo normal boy çarşaf ve yatak uymuyo içine dedi...ona kafam takıldı biraz...büyüyen yataklardan mı alsam diye...puff...

unecim doğru diyo
benim aldığım ikeadaki mobilyanın boyu 60*120 oluy
ama uyku setleri genel de 70*130 oluy sanırsam
biraz yanlardan kıvırınca sorun olmadı ben denedim cnm
bi de sanırsam boyası biraz zarar göreblecek cinsten gibi geldi hassas yani
ama benim alanım küçük olduğu için bana göre oldu.istersen başka yerlere de araştır
ben çekmeceli istemedim çünkü
alışverişini nerden yaptın gız de hele bana

gittim canım aldım yazdıklarımı da :) kaçırmışsın sen... bugün de ikeaya gidicez mobilya bakmaya...oofff çok heyecanlıyım... dün akşam bi arkadaşa gittik onların da yeni bebeği oldu... ikeadan almışlar mobilyaları... karyolası diğerlerine göre çok küçük oluyo normal boy çarşaf ve yatak uymuyo içine dedi...ona kafam takıldı biraz...büyüyen yataklardan mı alsam diye...puff...

unicim biz dün ikeadan aldık mobilyalarımızı karyola boyu 60*120 küçük değil yatağıda ordan aldık daha uyku setini almadım ama bildiğim kadarıyla uyku setleride 2 boy oluyor 60*120 ve 70*130

günaydın cerinim...
ayy artık buraya girince boğazıma yumruk gibi bişey tıkanıyo :((

yaa ben bilmiyorum o tefriciye duasını :kedi: ne güzel hepiniz biliyosunuz :(((

tatlışımm hani yasin cüzleri oluyo ya eğer ondan varsa onun içinde var türkçesi falan da yazıyo çok uzun değil ordan okuyabilirsin
bende bilmiyom ezbere :kedi:

offff ya çok fena oldum
onu teselli edem dedim
dayanamadım ağladım yaaaaaaaaaaa
şuan da acayip ter içindeyim
yoğun bakımdan çıkmış
biraz daha iyiymiş

durumuzu henüz hiç görmemiş
eşi gitmiş görmüş bugün gayet iyi görünüyor demiş
önce gittiğimiz hastaneye muayeneye gitmiş
o sırada şeyma gacısı yokmuş sanırsam
o yüzden ordaki başka doktora görünmüş