• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

zeynep kamile gittiğinde kalp atışları yavaşlamış sanırsam durumuzun o yüzden hemen sezaryana almışlar.karakızda dün gece yoğun bakımdan çıkmış.ama ara ara fena oluyorum dedi

ayy şukur yaa yoğun baktımdan çıkmışşş opuyorumnanaktan duruda toparlanır bi an önce işallahhhhhhhhh
tatlım ya ben karşıya gelemem kiii bu yakada olsaydı tuba krispi falan buluşup gitcektikte karşı çok zor bu halimizle ya

anlattım ya delü
karakızın kendinle görüştüm
zaten dayanamadım ağladım telde
onun da tansiyonu çıkar deyü korktum fazla da ayrıntı sormadım o yüzden
zaten ara ara fena oluyormuş
zeynep kamil koşulları iyi diye bizim hastane oraya yönlendirmiş
sanırım gidene kadar da karakız iyice tansiyonunu çıkardı panik yaptı
bebeği hiç hissetmemeye başlamış
sonra kalp atışlarına bakmışlar çok yavaşlamış sonra malum işte

yoğun bakımdan çıkmasına çok sevindim hayırlısıyla kızınıda alıp evine gidecek inşallah :Saruboceq:

öle cerincim yaa
bana bile uzak da çünkü ben kartal o üsküdar da yine 2 vesayet gitmem gerekecek
kociş de çalışıyo.ne kadar kalacağımı bilmiyorum dedi
yazık ya kızını daha görmemiş bile
yarın kendimi iyi hissedersem gidebilirim belkim
ama biraz daha rahatladım karakızım iyi olunca
eminim durumuzda hayata sımsıkı sarılacak
dularınızı esirgemeyin dedi

ohh be güzel bı haber aldık şükürr allah karakızında duru bebegınde yardımcısı olsun hastaneden cıkıs haberlerınıde alırız ınsallah bıran önce toparlarlar kendılerını allahım ınsallah dualrım mız onlar için :Saruboceq:

neyse ben çıkıyorum kıslar
yarında kan ve idrar tahlili için hastaneye gidecem
bir aksilik olmazsa kociş de tabi izin verirse ben salı günü karakızın yanına gitmeyi düşünüyorum
o zaman kadar çıkartırlarmı hastaneden bilmiyom ama yeğenimiz görürüm hiç olmadı
yine görüşürüz kıslar
hepiniz öpüyorum
duamız ne kadar kadar bilmiyorum da hemen tamamlasaktı acil yerine ulaşsa

offff ya çok fena oldum
onu teselli edem dedim
dayanamadım ağladım yaaaaaaaaaaa
şuan da acayip ter içindeyim
yoğun bakımdan çıkmış
biraz daha iyiymiş
ohhh içim rahatladı yaaaa gece nasıl uyuduğumu bilemedim çok merak etmiştim inş. ikisininde hep böyle güzel haberlerini alacağız:Saruboceq:
pazar günlerinden nefret ediyorum yaaaaaa

bugün bende nefret ediyorum kociş çıktı terasın demirlerini boyuyor bende kös kös oturuyorumÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

karakızın ii olmasına cok cok cok sevindim be çatlayacaktım yoksa üzüntümden allaha şükürler olsun inş en kısa zamanda bebişiyle cıkıverir ordan

ohhh içim rahatladı yaaaa gece nasıl uyuduğumu bilemedim çok merak etmiştim inş. ikisininde hep böyle güzel haberlerini alacağız:Saruboceq:

bugün bende nefret ediyorum kociş çıktı terasın demirlerini boyuyor bende kös kös oturuyorumÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

benimkinin cumartesi pazarı yokki hep calısıyo annemlerde yok bugun ankaraya gittiler bende dediğin gibi kös kös oturuyorumm

Karazeytin ziyarete gitcenmi????????
Eğer yarın gidersen ben gelirim seninle...
Salı günü işe başlayacagım.

kızlar anca gelebildim 11de uyandıydıdm zati kahvaltı filan anca geldim bi de geçmişi okudum
ya kızlar kim ilgileniyo duayla bazılarımız okumuş ben okuyamadım bugün okuycam 100 tane dün de söylemiştim ama kim yazıyo hesap karışcak yoksa.
he bi de oleeeee karakız yoğun bakımdan çıkmışşş bundan sonrası daha kolay duru da iyileşiyor günden güne şükürler olsun:) haberler iyiymiş ben de korka korka okuyodum geçmişi....

ben çıkıyorum kızlar kalkıp tefriciyeyi okuyayım bari bi işe yarayayım
sonra gene görüşürüz
birisi de nolur yazsın kaç tane kalmış hesabını tutalım yoksa karışacak

ayyyyy karakız yoğun bakımdan çıkmış çok sevindim
duruda çok hızlı ve sağlıklı bi şekilde büyür inşallah
:nazar: :nazar: :nazar: :Saruboceq:

karakızın iyileşmesine çok sevindim.inşallah minik kızıda en kısa zamanda iyileşecektir.en kısa zamanda daha güzel haberlerini alırız inşallah buradan.

Back
X