• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik uzun süre oldu yazmayalı ama takip ediyorum arada karakızın yogun bakımdan cıkmasına cok sevindim kızınada kendisinede acil şifalar diliyorum allahım hiç birimize yaşatmasın zamanında gelsin kuzularımız gerce bizimkilerinde fazla zamanı kalmadı heyecan ve korku sarmaya başladı şimdiden beni

Selam arkadaŞlar ...bende bır kasım annesı olucam ...26 29 kasım dıyor dr .herkese hayırlı hamılelıkler ....neler paylasıyorsunuz

kızlar bişe sorcam akıntınız oluyomu benim bir iki gundur solemesi ayıp bole sumuk gibi beyaz bi akıntım oluyo normalmidir sizce yoksa doktora gidimmi gerce salı kontrol var o gune kadar beklimmi ne dersiniz

cokmu arttıki rengi birdenmi değişti kokusuz akıntılar sorun olmuyor genelde ama ani artıslarda sormak gerekebilio doktora

cokmu arttıki rengi birdenmi değişti kokusuz akıntılar sorun olmuyor genelde ama ani artıslarda sormak gerekebilio doktora

akıntım hep vardı ama son gunlerde bole oldugunu fark ettim neyse salı gidcem zaten doktora sorarım bari o zaman bide grip gibi olmuştum acaba ondan olurmu bugun daha azdı mesela bende bugun kendimi daha iyi hissediyorum

salı sorarsın bi sakıncası olmaz sanırım bende salı gitcem bebişimi görmeyeeeeeeeeeee

Back
X