• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

merhaba kızlar bende kasım annesiyim hep kasım annelerinde takılıyorum ama hiç yazmadım sadece hep okudum ama yazmak paylaşmakta istiyorum hamişlik nasıl nasıl gidiyo:)

kızlar az önce facebooktan gelen mesaj sayesinde karakızın erken doğum yaptığını öğrendim... çok şaşkınım ve çok üzgünmafoldumben

umarım en yakın zamanda bebeğini kucağına aldığı haberlerini duyarız.. karakız ve kızımız duru için duacıyım

kızlar az önce facebooktan gelen mesaj sayesinde karakızın erken doğum yaptığını öğrendim... çok şaşkınım ve çok üzgünmafoldumben

umarım en yakın zamanda bebeğini kucağına aldığı haberlerini duyarız.. karakız ve kızımız duru için duacıyım

evet rabbim onu ve küçük meleğini korusun onları birbirlerine bağışlasın inşallah:Saruboceq:

kızlar karakız kac haftalık hamıleydı kı...canım yaaa rabbım yardımcısı olsun ıkısınınde şu mubarek gunlerde....

bende 26 kasım inş ...deısıyo tabı ama ılk once 29 kasım demıstı .sat a gore
lülülülülülü aynı tarıhlerımız yınede
evet aynı son adet tarihin ne zamandı?
kızlar karakız kac haftalık hamıleydı kı...canım yaaa rabbım yardımcısı olsun ıkısınınde şu mubarek gunlerde....

amin 30.haftasına girmemişti yanılmıyosam

tamam canım inş.son adet 22 subat olunca aslında 29 kasım dogum oluyo ama doktorum 26 kasım dedı...ayın 15 ınden sonra bekle dıyolar zaten benım 7 yasında oglum var oda 11 gun once dogdu doktorun dedıgınden hayırlısı...nasıl gıdıyo konusalım ıns ....

anlattım ya delü
karakızın kendinle görüştüm
zaten dayanamadım ağladım telde
onun da tansiyonu çıkar deyü korktum fazla da ayrıntı sormadım o yüzden
zaten ara ara fena oluyormuş
zeynep kamil koşulları iyi diye bizim hastane oraya yönlendirmiş
sanırım gidene kadar da karakız iyice tansiyonunu çıkardı panik yaptı
bebeği hiç hissetmemeye başlamış
sonra kalp atışlarına bakmışlar çok yavaşlamış sonra malum işte

çok şükür...:gitme:

canım karakızla benim satım aynıydı galibaa..

offff ya çok fena oldum
onu teselli edem dedim
dayanamadım ağladım yaaaaaaaaaaa
şuan da acayip ter içindeyim
yoğun bakımdan çıkmış
biraz daha iyiymiş

durumuzu henüz hiç görmemiş
eşi gitmiş görmüş bugün gayet iyi görünüyor demiş
önce gittiğimiz hastaneye muayeneye gitmiş
o sırada şeyma gacısı yokmuş sanırsam
o yüzden ordaki başka doktora görünmüş
o da zeynep kamile gitmesini tavsiye etmiş
şuan zeynep kamildeymiş
cerin gızzz
buluşak da gidekmi canım ya yanlız bugün değil tabi

hepinize selamı var kıslar
dedim hepimiz senin için dua ediyoruz diye

zeynep kamile gittiğinde kalp atışları yavaşlamış sanırsam durumuzun o yüzden hemen sezaryana almışlar.karakızda dün gece yoğun bakımdan çıkmış.ama ara ara fena oluyorum dedi

anlattım ya delü
karakızın kendinle görüştüm
zaten dayanamadım ağladım telde
onun da tansiyonu çıkar deyü korktum fazla da ayrıntı sormadım o yüzden
zaten ara ara fena oluyormuş
zeynep kamil koşulları iyi diye bizim hastane oraya yönlendirmiş
sanırım gidene kadar da karakız iyice tansiyonunu çıkardı panik yaptı
bebeği hiç hissetmemeye başlamış
sonra kalp atışlarına bakmışlar çok yavaşlamış sonra malum işte

oy zeytınım sağolasın canım haber verdiğin için yüreğime su serpildi.gün geçtikçe daha ii olcak karakızımız,sonra da kızını görmeye gitcek hayırlısıyla...herşey güsel olacak inşş...
yaa gidersenız çok çok slm söyleyın olur mu kalbımız,dualarımız onunlaaa....:nazar::nazar::nazar:

allahım çok şükür karakızımızla ilgili iyi haberler aldıkk :Saruboceq:
inşallah en kısa zamanda durumuzuda kucağına alıcakk :Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız
iyi haberi duydum çok sevindim allahım dualarımızı kabul etti çok şğükür en kısa zamanda aramıza döneceüğinden eminim inşallah

bende bugün tülleri attım makineye astırdık kocişe güneşlikleride yıkadı astım mutfak takımımı ütüledim yatak odamın perdesi yıkanmış ütü bekliyodu onuda ütüledim astık ayyy bacaklarıma karasular indi yavvv şu yatak odası perdesi ütülemek varya ömür törpüsü yaaaaaaaaaaaa

Back
X