• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

aaa evet canım hallettim kayınvalidem bi fikir verdi
oonun dediğini gibi kestim
şimdide kurdale dikiyorum sonra resmini koyarım çok güzel
yumuşacık bişi oldu.

annemde ip geçirmişti kenarlarına kza ip ponpon gbi
ewt yumuşacık oluo benim bile üstüme örtesim var yane kaydirigubbakcemile3

kızlar yaaa çatı muayenesi zamanımız yaklaştı
35.haftada yapılıyo bildiğim kadarıyla veya daha öncede olabilir
bu konuda bi bilginiz varmı??? zor bişeymiş bildiğim kadarıyla ve ben çok korkuyorum.

bu konuda bi bilginiz varmı??? zor bişeymiş bildiğim kadarıyla ve ben çok korkuyorum.
korkutma canım kendini yaa oda geçer biter
ewt 35. hafta civarı yapılıomuş

evet canım bende yaptıramadım zaten o yüzden
28.haftam da geç kaldınız demişti doktor ben de kızmıştım kadına
ama demek haklıymış en geç 24.25 haftalara kadar yapılması doğruymuş,ama olsun sen bebişini gördün yaa o sana yeter.
eşine masaj yaptır omzun için :kedi: ben hep belime ve ayaklarıma
yaptırıyorum gerçekten çok iyi geliyor.

ben daha iyiyim çok şükür annem bir haftadır bana bakmaya gelmişti
bugün götürdük onu kadın doğum temizliğimi yapıp gitti valla
tüller perdeler odalar her bi yeri dipköşe temizledi
bi halılarım kaldı onları da bayramdan sonra yıkamaya vericem
bide fatma erken doğum yaptı yaaa benim gözüm iyice korktu
aalışferişi de biranönce bitirsem başka bişey istemiyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun..

masajda yaptı ama gecmedi yaa
bayaa halletmissiniz işleri biz bişi yapmadık daha bayram temizliği ile ikisi bir arada cıkar artık ben dogum yapıp annemde kalıcam inş.
bende korkuyorumda Allaha sükür bir problemimiz yok sonuna kadar gidicez inş.
:Saruboceq:

ay bide o var yaa ama korkutmamak lazım kendimizi gercekten dogumun yanında hiçbi önemi yoktur catı muayenehanesinin Allah sabrını verir canım

günaydın şekerlerimmmmmm
gerçi daha kimsecikler yok ama yavaş yavaş damlar nasılsa millet zemuszemus
sabah kıl payı ile servisi kaçırdımmmmmm :umursamaz: bida geri döndüm kociş getirdi saolsun işe e bu seferde çok erken gelmiş oldum ama iide oldu kahvaltı ettim rahat rahat kaydirigubbakcemile3
şimdi musaitken bi iki satır yazayım sora iş yoğunluğundan açık olsa da bakamıyorum maaaalesefffff
neyse canlarım hadi herkeşi öpüyorum kendinize iyi bakın iyi bir hafta olması dileğiylee hihoyyyt...............

günaydın kızlar.yaaaa karakızın haberini okudum çok mutlu oldum şükürler olsun çıkmış yoğun bakımdan.minik kızıda hayırlısıyla bi an önce toparlar inşallah kendini.
bende dünden beri perişanım.grip olmuşum boğazım çok ağrıyo yutkunamıyorum.limonlu çay içiyorum bol bol.gecede bu ağrı yüzünden uyuyamadım.tabi bide bu rüyalar varki sormayın.ya sabaha kadar elli kere doğurdum offffffff

günaydın şekerlerimmmmmm
gerçi daha kimsecikler yok ama yavaş yavaş damlar nasılsa millet zemuszemus
sabah kıl payı ile servisi kaçırdımmmmmm :umursamaz: bida geri döndüm kociş getirdi saolsun işe e bu seferde çok erken gelmiş oldum ama iide oldu kahvaltı ettim rahat rahat kaydirigubbakcemile3
şimdi musaitken bi iki satır yazayım sora iş yoğunluğundan açık olsa da bakamıyorum maaaalesefffff
neyse canlarım hadi herkeşi öpüyorum kendinize iyi bakın iyi bir hafta olması dileğiylee hihoyyyt...............
günaydınn cerenimoo ayyy ben de parasız yola çıkmışımmm dönüp evden de alamadım evde de yok çünkü hs. ta en yakın atm yürüsem 20 dk. taksiye bindim şubenin önünde ki atm den çekip ödedim sabah sabah 15 kaat nası iyimi?
günaydın kızlar.yaaaa karakızın haberini okudum çok mutlu oldum şükürler olsun çıkmış yoğun bakımdan.minik kızıda hayırlısıyla bi an önce toparlar inşallah kendini.
bende dünden beri perişanım.grip olmuşum boğazım çok ağrıyo yutkunamıyorum.limonlu çay içiyorum bol bol.gecede bu ağrı yüzünden uyuyamadım.tabi bide bu rüyalar varki sormayın.ya sabaha kadar elli kere doğurdum offffffff
günaydın canımm ayyy ç.ok sevindim yoğun bakımdcan çıkmasına inşallah durumuz da bu süreci sağlıkla atlatır keşke tel falan olsa da arayabilsek.....
dilmuhcum geçmiş olsun zencefil de iyi geliyo bi de ben faranjit nedenile çok boğaz ağrısı çekiyom keçiboynuzu pekmezi de işe yarıyo haberin olsun kuzumm a.s

günaydın cerin, dilmuh ...

bend e bu gece hep karakızla ilgli bişeler gördüm yaaa daha güzel haberlerini alırız inşallah...

ben şu an hiç iyi değilim. başım ağrıyo ve başımı dik tutamıyorum,masadan kaldıramıyorum..... nefesim daralıyo... hhoooffff:a015: çalışmak istemiyom yaaaaamafoldumben

Son düzenleme:
günaydınn cerenimoo ayyy ben de parasız yola çıkmışımmm dönüp evden de alamadım evde de yok çünkü hs. ta en yakın atm yürüsem 20 dk. taksiye bindim şubenin önünde ki atm den çekip ödedim sabah sabah 15 kaat nası iyimi?
günaydın canımm ayyy ç.ok sevindim yoğun bakımdcan çıkmasına inşallah durumuz da bu süreci sağlıkla atlatır keşke tel falan olsa da arayabilsek.....
dilmuhcum geçmiş olsun zencefil de iyi geliyo bi de ben faranjit nedenile çok boğaz ağrısı çekiyom keçiboynuzu pekmezi de işe yarıyo haberin olsun kuzumm a.s

aa ben aldırayım o zaman pekmez.boğazım ağrımasa iyi sayılırım ama boğazım beni deli ediyo.

bend e bu gece hep karakızla ilgli bişeler gördüm yaaa daha güzel haberlerini alırız inşallah...

ben şu an hiç iyi değilim. başım ağrıyo ve başımı dik tutamıyorum,masadan kaldıramıyorum..... nefesim daralıyo... hhoooffff:a015: çalışmak istemiyom yaaaaamafoldumben

ay canım son dönemde hepimiz aynıyız dökülüyoruz işte tek fark işte olmak.allah yardımcımız olsun

günaydın kızlar
bugün evlilik yıl dönümümüz 5. yılımız bitti opuyorumnanaktan

maşallah.daha nice yıllara bebişinle ve kocişinle:nazar:

günaydın geçmiş olsun dilmuh içine birazda bal koyarsan boğazını yumuşatır canım rüyalar hiç bitmiyor zaten ama ben geçen gün bir rüya gördüm çok güzeldi yeni doğmuş bebeklerin olduğu bir odaya giriyorum kendi bebeğimi arıyorum hepsi pusetlerde yatıyor yanlarındada kartlarda isimler yazıyor sonunda denizimin olduğu pusetin yanına gidiyorum sarıp sarmalanmış gözleri kapalı sonra bana gözlerini açıp gülümsüyor kucağıma aldım emzireyimmi diye düşünürken uyandım ama gerçek gibiydi ağlamak üzereydim uyandığımda

günaydın zeren benimde artık hiç çalışasım yok benim iki haftam kaldı haftaya cuma son sen nezaman ayrılıyorsun izne

günaydın geçmiş olsun dilmuh içine birazda bal koyarsan boğazını yumuşatır canım rüyalar hiç bitmiyor zaten ama ben geçen gün bir rüya gördüm çok güzeldi yeni doğmuş bebeklerin olduğu bir odaya giriyorum kendi bebeğimi arıyorum hepsi pusetlerde yatıyor yanlarındada kartlarda isimler yazıyor sonunda denizimin olduğu pusetin yanına gidiyorum sarıp sarmalanmış gözleri kapalı sonra bana gözlerini açıp gülümsüyor kucağıma aldım emzireyimmi diye düşünürken uyandım ama gerçek gibiydi ağlamak üzereydim uyandığımda

sağol canım.rüyan çok güzelmiş canım.inşallah bebişlerimizi sağlıkla zamanında kucağımıza alırız

Back
X