günaydın kızlar
bugün evlilik yıl dönümümüz 5. yılımız bitti opuyorumnanaktan
günaydın zeren benimde artık hiç çalışasım yok benim iki haftam kaldı haftaya cuma son sen nezaman ayrılıyorsun izne
günaydın canımönce tebrik ederim sizi... eşin ve babağinle sağlıklı,huzurlu uzun bir ömür geçirmeni diliyorum...
izin konusuna gelince kafam çok karışık benim normal doğum iznim 18 Eylülde başlıyo ve ben evde olmayı çok istiyrum... ama doğumdan sonra pişman olurmuyum diye düşünüyorum erteleteyimmi diyorum... sonra kaç defa hamile kalıcam sanki kendime eziyet etmeden güzel bi hamilelik geçiriym bebiş olana kadar dinlenirim diyorum..... kendi içimde gel-gitler yaşıyorum işte.... eşim ertelet diyo.. bir-iki arkadaş ertelet rahatına bak diyo... çok kararsızım..... haa bide doğum iznimden sonra ücretsiz izin de almayı düşünüyorum.. sen ne dersin canım?
sen normal tarihinde ayrılacaksın anladığım kadarıyla...
aa ben aldırayım o zaman pekmez.boğazım ağrımasa iyi sayılırım ama boğazım beni deli ediyo.
ay canım son dönemde hepimiz aynıyız dökülüyoruz işte tek fark işte olmak.allah yardımcımız olsun
canım sana da geçmi olsun bu arada.. bu dönemde bütün ağrılar iki kat daha çok sarsıyo insanı... kendine dikkat et.. iyi olayım derken çok fazla şeyi karıştırıp mideni bozma bu sefer canım...
amin canım sağolasın....