anaaam yere çıplak ayakla da basınca çıkıyo muuu ben de accık açık giyiniyodum bu aralar sıcak dieee... ondan mı çıktı yoksa her gün bi şeftali yiyordum ondan mı düşün düşün bi fena oldummm
aaamiinnnn Alalh kimsenin başına vermesiiinn
canım korkma ya nie canını sıkıyosun ki mutlak yapılcak artık sağlık için. rahat olursan dha çabuk biter ben öyle düşünüyorum bu tip muayenelerde:) doktora ne kadar az zorluk çıkarırsam o kadar çabuk bitiyo:) rahim içi filmde de aynı şekilde düşünmüştüm hatta doktor tebrik etmişti beni hiç zorluk çıkarmadınız die ama çırpınsam filan bi daha baştan alcak doktor aynı eziyeti bi dha yaşıcam napiim katlandıydım gayrıı
he bak bana ablam large beden almış zaten daracık görünüyo kız gidince görcen zaten korseyi.
N. S. E. biliyorum cnm benim 5. aydan sonra çıktıydı o daha fenaydı hemen dr. aradım istersen fitil kullan dedi ama ben internetten araştırdım beslenmeyle atlattıydım bol kayısı sabah aç karnına ılıksuyla alıyordum bi de armut yemedim sıvı beslenmeye çalıştım acısa da yürüdüm filan ama dün gene baş gösterdi dr zaten arada çıkar arada kaybolur dediydi bari doğumdan sonra yok olsa hamilelikte çıkanlar yok oluyormuş diye duyduydum ama doğumda ıkınırken daha da çok çıkabilir tabii:)
ben bi kez yaptıydım ama insanın canı öyle yanıyo ki o pamuğu oraya koymak da dert olduydu benim için

ama aklımda o yöntem de
sana iyi pazarlar bu arada şekerim