• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ben de az önce doktordan geldim
kan sayımı ve idrar tahlili için
sonuçları 2 de alacam kısmetse
yarında eğer karakızım çıkmazsa hastaneden ziyaretine gitmeyi düşünüyorum
istanbulda olan arkadşlar gelmek isterseniz haberim olsun
martcım bugün için gelmek istemiş ama dr randevum olduğu için bugün gidemezdim
canım bizden de selam söyle herkes seni merak ediyo de:) biz uzaktayız anca selam ve dua gönderebiliyoruzz

sen genede dikkatliol canm

canım eskiler yere çıplak ayak basmayın hamileyken sıkı giyinin derler ya hep haklılar valla

zeytincim canım ben kesin gelirdim ama sen gidince bizdende çok selam söyle dualarımız onunla herşey çok güzel olacak de canım.

kızlar benimde hep düşük çıkıyo ya bişey olurmu en son 8-4 tü

14 fazla canım aman dikkat et Allah korusun bence hemen doktorunuda ara tansiyonun hala yuksekse
banada 14 yüksek geldi ama şimdi iyiyim yaa inşallah yine olmaz
he bazıları da fitil gibi koyuyorlarmış makata zeytinyağlı pamuğu.

he bende de olduydu dün noluyyy bize kızlar.. ama ben tansiyon ölçemediydim evde yok tansiyon aleti aslında olması lazım bence
14-8 yüksek benm sağlık ocağında öyle çıktıydı ama hemşire az bekleyip ölçtüydü de düştüydü hemşire de çok çıktı tansiyonun die telaşlandıydı da ben de ne çoku cnm normal işte dediydim
geçmiş olsun

kızlar aman tansiyoına dikkatttt geçmiş olsunnn

çok küçük alırsan da aha ablam gibi giremezsin içine:)

sağol canım ne yapıyosa bu tansyon yüksekliği yapıyo yaaa

canım bizden de selam söyle herkes seni merak ediyo de:) biz uzaktayız anca selam ve dua gönderebiliyoruzz

canım eskiler yere çıplak ayak basmayın hamileyken sıkı giyinin derler ya hep haklılar valla

kesinlikle canımm
gecen dogum yapan komsumda kızdı bana corap giy dedi benim gibi cekersin dedi

şekercik canım large 38 beden oluyi dimi yavrum.ben en güzeli alam 38 beden.ya seninki şort gibi olandanmı.ben sırf göbiş için deeeel selülitler içinde istiyom.yani şort gibi olandan alcam en güzeli o olur herhal.

fıstık, large 38 mi bilmiyorum onların bedenleri zaten s-m-l die oluyo heralde, bi de korselerin kalıpları ufacık bu bile benm gözüme çok ufak geldi nası giycem merak ediyorum:) şort gibi benimki ama çok da uzun değil sıkılırım die düşünüyorum ama bi tane daha almak icap etçek nasılsa onu da doğumdan sonra bu korseyi bi deneyeyim bakalım beden nasıl oluyo, sonra daha uzunundan alırım diyodum sen bilirsin gene de ben ilk etapta göbeği düzeltmeye çalışçam selülitler egzersizle ve bol suyla da gider bi de az önce selülit topiğine baktım bi dünya çözümü var:) bi doğuralım da kısmetse:)))

kızlar başım ağrıyoo, midem bulanıyoo yaaaamafoldumben
hee aman tansiyonunu ölç canm bunların hepsi bi arada tehlikeli olabiliyooo... olmadı doktorunu ara bi.
benm de kaç gündür ne iştahım var ne bişey hemen hemen hiç yemiyo gibiyim:( yediklerim de hep ağzıma geliyooo

kesinlikle canımm
gecen dogum yapan komsumda kızdı bana corap giy dedi benim gibi cekersin dedi

evet ya annem yelek ve terlik giy deyip duruyo hatta k.valdem abarttı bana çetik giy diyo bu sıcakta yaaaa
ben bi tek terlik giyiyorum dayanamam bu havada

günaydın kızlar nasılsınız
ay ben dün gece ölüyom sandım bi mide bulantısı bi ter dökme nerdeyse doktoru arayacaktım saat geç olduğu için çekindim yaaa
cerinede olmuştu geçen gün neden böle olduki acep
benim tansyonum normalde hep 10/6 dır bi kaem dedim tansyonuma 14/8 bira yüksek geldi baaa 8 iyide 14 fazla demi kızlar yattım dedim belki geçer epey bi zman midem bulandı sonra uyumuşum sabah heç bişeyim yoktu çok şükür

canım dikkat et kendine....14 yüksek gibi ama arada oluyor öyle... kendini kötü hissettiğinde ara ara ölç canım.. bi kaç defa daha yüksek çıkarsa doktoruna söyle mutlaka...

kızlar başım ağrıyoo, midem bulanıyoo yaaaamafoldumben
noliii nan yaprak dökümü gibi dökülüyoz toplu tansyon sorunu yaşıyoz allah allah
zeytincim canım ben kesin gelirdim ama sen gidince bizdende çok selam söyle dualarımız onunla herşey çok güzel olacak de canım.

kızlar benimde hep düşük çıkıyo ya bişey olurmu en son 8-4 tü

valla canım eğer sana bi zorluk yaşatmıyosa ve genelde öle çıkıyosa bi sorun yok demek ama bi yerinde bi ağrı baş dönmesi felan vaersa sorun vardır herhalde

hepinizee günaydın kasım anneleriii a.s.
şimdi nazlımdan aldığım msjı siznle paylaşayım iyi haberleri var :Saruboceq:
Karakızımız kendisi çok iyiyiymiş Durumuza süt sağıyormuş.Durumuzda iyiyiymiş henüz anneciğini görememiş Karakızımız eğer yürüyebilirse birazdan gidicekmiş görmeye.Hepimize çook çok selamı varmış..çok şükürrrrr :Saruboceq:
Nazlımında bilgisayarında problem varmış halledip gelicekmiş....

kzılar artık kraliçe oluyoruz:) yormuycaz kendimizi kenyaa haklı valla, bi tek yemek yapıcaz o kadar... şımartıca z kendimizi bebekler gelince zaten vaktimiz olmyacak dinlenmeye ben ablamın halini görüyorum da ibret alıyorum inanın ki. tuvalete zor gidiyor kadıncağız yaaa.. bebek parçalıyor kendini ağlamaktan o çıkana kadar... ayağımızı uzatıcaz ohh oturucaz öyle çalışan arkadaşlar da ellerinden geldiğince dinlenecekler işyerinde her işe atlamıcaklar arada yakınacaklar çevrelerindekiler kimse acımıyor valla bize biz de naza çekmessek valla yorarlar bizi dilmuh sana dr en son ne demişti süpürge yok çok merdiven çıkmak yorulmak uzanmak filan yok daha da dikkat etmemiz gerekiyor artıkkk

karakıza herkesten selam sölerim kıslar
zaten dün konuştuğumuzda da hepimiz senin ve durumuz için dua ediyoruz
sen yeterki moralini iyi tut dedim.herşey yoluna girecek dedim yarında inşallah gidebülürüm de bir aksilik olmazsa daha da güsel haberler getiririm kıslar size
ayyy inşallah duru kızımızıda gösterirler.

Back
X