• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

şimcik pijama baktım geldim heeç beğenmedim ya şöle spor eşofman gibi bişey alsak önden fermuarlı olmamıkiii

canım hastanede rahatsız edebilir seni.bende düşünmüştüm ama seonra rahat edemem diye vazgeçdim.ben iki tane pijama alıyom hastane için bi tanede gecelik yeter herhalde.

yaa yatarken rahat edemezsin bence penye olsun rahat rahat
hastaneden cıkarken için diyosan al canım

ayy iyice kafam karıştı benim yaa
şimdi doğumdan önce giycez mecburen gecelik gelip gidip bakcaklar, doğum dikişli oldu diyelim onun içinde gelip bakacaklar gene gecelik giyerim ben bu durumda o zaman en az iki gecelik lazım benneyaptımki
sonra 1 takım pijama olsa yetmemi anam bi de evi var bunun yaaaaaaaa sinir olduuuummm bi de çıkarkeni var ayy sıyırcam bee -tatlicadiarzu-

uzun kollu gecelik bulunurmuki şimdi yazdayızya helede antalyada

hee nan ben de baktım hep kısa kollu hatta bi tane kısa kollu aldım hastane sıcak olur diye artık üstüne bişeyler giycez
şimdi de satıcı kadın şimdi nasıl yanıyosanız o zaman o kadar üşüceniz dedi :kedi:

kartanesi benimde kafam karışıyo valla.ama ben anam çeyizime koymuş önden düğmeli çok güzel sayılmaz onu ve kaynanam bi tane pijama almıştı kalın hiç giymemiştim benlik değil diye yarıya kadar düğmeli pijama onu götürcem hastaneye.bide gecelik işte o kadar.tabi don atlet falan saymıyom.çıkarkenede beli lastikli pantolonlarım var onlardan bi tanesini giyerim.ya benimki çokta sorun değil.çünkü benim burda tanıdığım kimse yok ve muhtemelen ziyarete kimse gelmeyecek.beni görecek olanlar doktor hemşire ve kociş o yüzden saldım çayıra...

cersucum uzun kollu olmak zorunda değil.zaten hastane sıcak olcak e üstümüze şal hırka alırız önemli değil o

yaa ben bi gecelik aldım önden tamamen düğmeli doguma girerken belki bişi vermezler diye 1 kere giymelik olanlardan hatta sonra bile giyilebilir
baskada gecelik almadım sonra pijama giyecegim cıkarken o kadar
yani bi gecelik iki pijama alıcam yanıma yeterde artar bile
cok kalmıcaz Allahın izniyle

herkeste bi don gecelik telaşıdır gidiy nan kaydirigubbakcemile3
ben ucuz bi gecelik alacummm 2 takımda pijama biri düz biri önden düğmeli uzun kollu olacukk hafif kalın penye şöle yumuşacuk yumuşacukkkkk

yaa ben bi gecelik aldım önden tamamen düğmeli doguma girerken belki bişi vermezler diye 1 kere giymelik olanlardan hatta sonra bile giyilebilir
baskada gecelik almadım sonra pijama giyecegim cıkarken o kadar
yani bi gecelik iki pijama alıcam yanıma yeterde artar bile
cok kalmıcaz Allahın izniyle

bencede yeter ne olcak ya.bende doğumda bişey vermezler belki diye alıyoru.ama aklıma takılan normal doğum olunca kontrolde gecelik rahat oluyomuş nasıl yapsak acaba.

ben ucuz bi gecelik alacummm 2 takımda pijama biri düz biri önden düğmeli uzun kollu olacukk hafif kalın penye şöle yumuşacuk yumuşacukkkkk
:roflol: :roflol:
seçtin yaane öölemiii
ben de gitcem cts pijama dünyasına ordanalem gaari iki pijama

bencede yeter ne olcak ya.bende doğumda bişey vermezler belki diye alıyoru.ama aklıma takılan normal doğum olunca kontrolde gecelik rahat oluyomuş nasıl yapsak acaba.

evet nan ben ondan iki tane gecelik alıyom zaten

valla cerin günler geçtikçe don derdine düştük işte valla ben tutuştum.

kartanesi o zaman bi tane doğum için uyduruk bişey alırım bi tanede güzel bişey doğumdan sonrası için

aman 5 liraydı yaa bi dene daha alırım cuma günü zemuszemus
olmadı altımıza bişi giymeyiz :roflol::roflol:

tansiyonum 9/6 çıktı bacım.. benimki tansiyondan diil herhal... ne kadar problemliyim yaaa..çok canım sıkılıyo bu yüzden haaa kendime kızıyom hepmafoldumben

gözümüz aydın canım yaaa.. umarım en yakın zamanda karakızımız bebişine sarılıp onu doyasıya koklar... :a015: dünden beri aklıma geldikçe gözlerim doluyo bi garip oluyom

bu arada ben bu duayı bilmediğim için alamadım kızlar.... ama bildiğim bi kaç duayı okuyorum aklıma geldikçe

evet hiç bişe yapmamız lazım.. zaten yapacak halimiz de kalmadı

canım sen hiçbişe yapma yaa. allah korusun bişe olmasın sonra... enesi annene falan göndersen bi günlüğüne sende dinlensen,yada annen gelse iyi olmaz mı
canım annemede kıyamıyorum oruçlu birde enesle mi ilgilensin o da diyor bana bırak diye ama işte kıyamadığımdan yapamıyorum hemde özlerim yaaa bıdığımı:utangac:
açıköğretimm sınavıı war hafta sonuu
bi dersim war 4 senedir veremedimmm
bu sefer veririm inşşş.
ama bu kk varken birazz zor gözüküyooo :enbuyukkk:
allah emi yaaa çıtırtı öyle diyince gerçek sandım biran
sen burada çene çalarken biraz zor kuzumlülülülülülü
arife söyle sana burayıda yasaklasın:roflol::roflol:
ben biraz sonra carsıya cıkmak istiyorum yaa
kayınpeder para verdi bebişe bişiler al dedi şaşırdım :1shok:
bebişin bornoz takımı yok gecen tomuycugunkini kadın 25 liraya verem dedi almadım onumu alsam acep
daha ne eksiğim kaldıki benimmm
normal günlük bi havlu aldım ama ne alsam ki
bence bornoz takımı alma hiç kullanışlı olmuyor ilerde havlusu küçülünce alırsın
ayy iyice kafam karıştı benim yaa
şimdi doğumdan önce giycez mecburen gecelik gelip gidip bakcaklar, doğum dikişli oldu diyelim onun içinde gelip bakacaklar gene gecelik giyerim ben bu durumda o zaman en az iki gecelik lazım benneyaptımki
sonra 1 takım pijama olsa yetmemi anam bi de evi var bunun yaaaaaaaa sinir olduuuummm bi de çıkarkeni var ayy sıyırcam bee -tatlicadiarzu-
kısım doğum için ucuz bi gecelik al hast.giymek için pjamayıda öyle al boşa para verme batacak şeyler için
2 tanede evde giymek için alsan yeter işte

hee nan ben de baktım hep kısa kollu hatta bi tane kısa kollu aldım hastane sıcak olur diye artık üstüne bişeyler giycez
şimdi de satıcı kadın şimdi nasıl yanıyosanız o zaman o kadar üşüceniz dedi :kedi:
heee sen doğumdan sonra gör yanmayı:mymeka:
9 ay boyunca yanan ayaklarım doğumdan sonra dondu resmen artık kayınvalidem avuçlarının içine aldıda öyle ısıttı sonrada sıcak su torbası koymuştum hast.yanınıza alın 1 tane

hehhh işte böyleekaydirigubbakcemile5
ben eneste almıştım zaten gecelik yine aynısını kullanacağım
2 tane yine pjamam var birde kışlık kalın alıyım evde giyerim diyorum en sorunsuz benim heralde:roflol:

selammmm....kızlar zaten gecede yapsanız gunduzde 24 saat tutuyolar hastanede ...bı tane dogum ıcın bıtanede sonrası ıcın gecelık onden dugmelı sart bence
bıde zaten terlıyosun atlet falan da cıft koyun cantanıza ben oglusumda oyle yapmıştımmm.

ayyy açık duruy emme bakamım yaaa :sinifsinif: kışlık yicekleri dolaba komaklan meşgulumm,bi yandan çamaşır atıyım makinayaa hooff :sinifsinif:
bende bi dene sabahlıklı gecelik var anam almış ben daha alacaam ama ne alacam bilmim hee :sinifsinif:

kızlarrrrrrrrrrrr selam....nassınız bakalım?ay ben bugun pek fenayım.annemler bende onlar sahura kadar hıc yatmıo,sonradan namaz kılıp yatıolar.bende yatmıom onlarla bır,uykum gelmıo napıyım.sonra yattım uyuyamadım sabaha kadar.zaten 9 da kalktım dr a gıttım.çellerım cok uyusuo bıde sabah acılmıo,kapanmıo bakalım test yaptılar alcam sonucu 3 te.yanı anlıycanıs sersem gıbıyım 24 saattır hıççççç uyumadım ama uyuyamıyorumda işin garibi ayy bana bi hallaer oldu:))))))))

Back
X