• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ahaa şimdi de osmanlı pazarı çıktı.. ora nere kız?
k.ören gazino durağında canım
kız kaç haftadayken başlıyo.35mi 38mi.ben bu gidişimde 33-34 falan oluyomda ondan soruyom
walla benim dr.hiç çatı muayenesi falan yapmadı bilmiyorum
o zaman hastane çıkışındakinin dışında 1 takım daha alsak yeter... bizde badilerini giydiririz...:emir_bebek:

yeter canım badilerini giydir gitsinkaydirigubbakcemile5

ya aldıysanız bady falan dahada almaya calısmayın ben almayanlar için diyorum banada öle dediler gerci bende cok bişi almadım
bide cok hızlı büyüdükleri için cok fazla almaya gerek yok cıplak kalmayacakları kadar var her bebişin bişileri

ya aldıysanız bady falan dahada almaya calısmayın ben almayanlar için diyorum banada öle dediler gerci bende cok bişi almadım
bide cok hızlı büyüdükleri için cok fazla almaya gerek yok cıplak kalmayacakları kadar var her bebişin bişileri

walla benim enesinkiler yepyeni duruyor yanına ilave birkaç birşey daha alacağım işte zaten ihtiyacıma göre alırım.çok alınca giydirmediğimiz şeyler bile oluyor ben bunda akıllandım artıkkaydirigubbakcemile3

ayyy bende uzanıyım diye bi gittim 2 saat uymuşum çok iyi oldu walla
ama akşam oluyor yine ben koltukta pinekleyip kalıyorum yaaa bu nasıl iş anlamadım:uhm:

ya ben dün gece hiç uyuyamadım.boğazım ağrıyodu hala ağrıyo ama gece hiç yutkunamıyodum nefes alamıyodum ayyyy perişan oldum.

herkese slm arkadaşlar karakız için 300 tefriciye almıştım okudum 200 tane alabilirim eğer tamamlanamayacaksa sayı en son kim ilgileniyordu tefriciye işiyle??

arzu maaşalah canım
ne olacağı belli olmuyor işte kızlar eksiği olanlar tamamlasın inş vaktinde doğarlar ama acele de edebiliyorlar nasip işte.
benm de var bir iki eksik doktora gidince dönüşte alayım diyorum ama bakalım bi daha gidemem ile kadar. burda da pek bişey bulamam
ben daha küvet alcam unutmuşum almayı :)

ben bugun ogle arasında istinyeparka gidip biraz alışveriş yaptım
ilk alışverişim .cok zevkli idi
boynerde kelebek vardı ama erkek bebek için hiç urun kalmamıştı
mothercareden aldım bodyler tulumlar takımlar bir de corap aldım

si<i cok takip edemedim en uygun nerden ne alınır bana bir yazsanaız sevinirim.

selamlar herkese

ben bugun ogle arasında istinyeparka gidip biraz alışveriş yaptım
ilk alışverişim .cok zevkli idi
boynerde kelebek vardı ama erkek bebek için hiç urun kalmamıştı
mothercareden aldım bodyler tulumlar takımlar bir de corap aldım

si<i cok takip edemedim en uygun nerden ne alınır bana bir yazsanaız sevinirim.

selamlar herkese

mrb kızlar...canım istinyepark pahalı değil mi yaaaa
bu tarz alışferiş merkezlerinde fiyat farkları oluyoo helede
çocuk kıyafetlerinde. ben miniço ve weniceden aldım bazı şeyleri
eminönüne gidip havuzlu han kürkçi hanı vs.felanda bi bakıcam
birde büyük güzel pazarlarda da çok güzel çok uygun şeyler oluyo
fatih çarşamba,fındıkzade cuma paz.vs felan onlara da bi bakmak lazım.

kartanesi canım bana da 100 tane yaz bu gece okuyayım
zaten uyuyamıyorum bi işe yarayım en azından
daha fazla okuyabilirsem okumaya çalışırım.

Back
X